2013-2014 Transfer Sezonu

Oyuncunun hangi takımı tuttuğunun ne önemi var hele ki 15 yaşındaysa.

Ayrıca şu anda A takımımızda farklı takımları tuttuğunu açıklamış oyuncularımız var bence çok önemli değil bu mevzu eğer gerçekten gelecek vaadeden bir oyuncuysa.

mesele hangi takımı tutması değil. siz twitterda yazdıklarını gördünüzmü. sosyal medyada resimlerini paylaştığı ananın a.... Galatasaray, i... Galatasaray yazılı atkılarını gördünüzmü.

https://pbs.twimg.com/media/BPtPPjsCQAAt1ww.jpg:large

https://pbs.twimg.com/media/BPtQr-qCIAEvj35.jpg

başka söze gerek varmı. bende koyu Galatasaraylıyım ve bende 15 yaşındaydım bi zamanlar. bölye durumlarda suç yaşa yüklenemez. bu yaş değil karakter meselesidir.

Şimdi bu çocuk adli bir suç işlese, mahkeme "bu daha 15 yaşında" mı diyecek?

Yaşı maşı önemli değil, bir çocuk (gelecekte yıldız olacak da olsa) Galatasaray'a küfür ediyorsa bu kapıdan içeri girmemeli.

Fenerbahçe'yi tutması mesele değil, mesele küfür etmesi. Bu çocuğu sırf bu yüzden almayacaksın ki, bundan sonrakiler de aynı haltı yediklerinde işin nerelere varacağını bilecekler.

mesele hangi takımı tutması değil. siz twitterda yazdıklarını gördünüzmü. sosyal medyada resimlerini paylaştığı ananın a.... Galatasaray, i... Galatasaray yazılı atkılarını gördünüzmü.

https://pbs.twimg.com/media/BPtPPjsCQAAt1ww.jpg:large

https://pbs.twimg.com/media/BPtQr-qCIAEvj35.jpg

başka söze gerek varmı. bende koyu Galatasaraylıyım ve bende 15 yaşındaydım bi zamanlar. bölye durumlarda suç yaşa yüklenemez. bu yaş değil karakter meselesidir.

Zerre umurumda değil yazdıkları. Hesap edememiş yaptığı sporun onu nerelere götüreceğini. Bir kaç ay önce de febe tv 'de çalışan bir kızın orada işe başlamadan önce febe aleyhine attığı tweetiler yüzünden işinden olunca GSTv alsın diye kampanya yapıldı. Ben gelecekte nereye götüreceği belli olmayan sektörde çalışanların biraz dikkatli olmasını savunuyorum.

2004 Schalkede Şampiyonlar Ligi final denetleme grubundayız. O zaman FIFA'ya bağlıyız çalışıyoruz organizasyon lideri olarak.
Sami abi gel birşey göstereceğim dedi ve küçük Schalke sahasında Emre Can'ı izledik. 9 yaşında gerçekten dikkat çekici.
Annesini babasını bulduk, Sami abinin ilk sorusu "Ulan Emre Can hangi takımı tutuyorsun?" Cimbomluyum abi.. Utana sıkıla..
Öğrendikki Frankfurtta oynuyor. Anne baba hazır Türkiyeye dünden meraklı. Kontakları aldık döndük..
Sami abi iki mektup yazdı, biri Özhan Canaydın'a biri Alp Yalman'a.. Özetle şunu yazdı ;
Emre Can diye bir çocuk var şansa bulduk. Müthiş yetenek aileyi bulduk konuştum herşey ok zaman kaybetmeden Galatasaray'a kazamdıralım.
Altınada Emre Can ailesi ile ilgili tüm kontaklar.. Haber çıkmayınca Canaydının yüzüne söyleyerek hatırlatıyor Sami abi.. Ama nafile
Ve Galatasaray ilgilenmiyor ilgilenmediği gibi merak edip baktırmıyorda..
2 sene sonra Eintracht Frankfurt 3 sene sonrada Bayern alıyor.. Şimdi Galatasaray seferber olmuş durumda almak için..
Bu arada Sami Çölgeçenin Emre Can ile ilgili yazdığı mektup tarihi ve imzasıyla hala kendisinde saklı..

Böyle bir yazı buldum internette. Ribery'i elden kaçıran zihniyet ile bu olayı gerçekleştiren zihniyet aynı. Rahmetli Özhan Canaydın kişilik olarak çok büyük bir isimdi ancak sportif anlamda yetersiz kaldı maalesef. Ne diyelim Allah mekanını cennet etsin.

iyide kimi hangi yabancı kesilecek. ilk 11 de banko oynayacak 6 yabancıyı sayarsak:

muslera - eboue - chedjou (dany) - melo - sneijder - drogba.

hangisi kesilip kolarov girecek takıma merak ediyorum.

Lig maçlarının kolay olaylarında eboue veya chedjou kesilip gökhan zan yada sabri oynatılabilir. melo kesilip ceyhun oynatılabilir, bi şekilde oynatılabilir. solbek olmadan 2 yıldır gidiyoruz cidden trajikomik bir durum yeter artık. Zaten asıl hedef Şampiyonlar Ligi olduğu için orda sıkıntı olmaz herkes oynar yabancılardan.

hakan balta ve oynadığı zaman sinir krizleri geçiriyorum tank gibi ağır ve emre çolak'ta 35 kilo sanırım bazen uçucak diye korkuyorum tek bildiği etrafında dönmek ÇARE KOLAROV-ALİ ADNAN.

stoperler oyuncuyla bire bir kaldıklarında başarılılar ama, arapaslarında havadan gelen toplarda inanılmaz kademe hataları yapıyorlar. Dany-Chedjou 2'lisinin hazırlık maçları dışında bir arada oynaması, takımın defansta patlamaya hazır 2 bombayla oynaması eş değerdir. Notts Country,Malaga ve son olarak Napoli. 2'linin hatalarıyla gol yemeye devam ediyoruz.

Şimdi yazacaklarım Napoli maçına istinaden değil, geçen senede şampiyon olmamıza rağmen düşündüğüm şeylerdir. Bunu en baştan belirtmek isterim. O zaman başlıyım.

Acilen Dany' nin gönderilip yerine yerli stoper almalıyız. Serdar Aziz, Ömer Toprak veya Serdar Taşçıdan birini. Dany' nin yerine boşalan yabancı hakkımızı solbekten yana kullanmalıyız. Kolarov veya Carlinhos. Acilen Burağı A. Madrit' e postalayıp Arda Turan' ı geri almalıyız. Performansı sıfırın altına düşen Elmander' i gönderip boşalan yabancı kontenjanına sağ açık ve forvet oynayabilen Farfan veya Bruma dan birini almalıyız.

Bunlar yapılması gereken transferler ve kadrodaki değişikliklerdi. Bide takım formasyonunda değişiklik yapmak zorundayız. Drogba ve Sneijder' in bir arada oynadığı kadro asla ama asla 2 forvetle oynayamaz. Yani F. Terim 4-4-2 düzeninden acilen vazgeçmelidir. Sağ açık ve sol açığa çok iyi oyuncular yerleştirmelidir. Sol açıkta yeterli oyuncumuz var (Amrabat-Riera-gelirse Arda hatta Erman Kılıç). Ama sağ açık içler acısı. Geçen seneden beri Hamit ızdırabını çekmek zorundamıyız Fatih hocam (sanki okuyomuş gibi ama içimi döküyorum napayım). Sağ açıkta koca bir hiçiz Hamitle. Oraya transfer şart. Farfan veya Brumayı bu yüzden çok istiyorum. Eğer takım içinden çözüm bulunacaksa da şampiyon olduğumuz 2011-2012 senesinde canavar gibi sağ açık oynayan Engin Baytar orda oynayabilir. yine yeni transfer Erman Kılıç oynayabilir. hatta solda daha verimlide olsa sağ ayaklı Amrabat orda oynayabilir. Hatta ben bile orda oynayabilirim. Ama Hamit' i geçen sene ve bu sene başında oynadığı oyunla, Galatasaray' ın bırakın ilk 11 ine ilk 18 ine bile almam.

Geçen sene şampiyon olmamıza rağmen Galatasaray' ın hem kadro olarak hemde oyun kurgusu olarak yapacağı çok önemli değişikleri var.

Sezon başladığında Dany'nin oynayacağını sanmıyorum rahat olun. Semih-Chedjou'yu izleyeceğiz çok büyük ihtimal. Serdar Taşcı, Ömer Toprak, Serdar Aziz'i biz de çok istedik ama ya klüpleri uçuk fiyatlar belirliyor ya da oyuncular yan çiziyor. Sol bek şart oğlu şart !

Danny hemen yerden yere vurulmuş ne var kırmızı göremezmi hata yapamazmı hatadır olur sonuçta hazırlık maçı.Servet lazım bu takıma gelsinde her maç yaksın bizi.