2013-2014 Transfer Sezonu

Galatasaray Sportif AŞ, Juventus FC oyuncularından Felipe Melo'nun geçici transferi için resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Profesyonel futbolcu Felipe Melo de Carvalho'nun geçici transferi için kulübü Juventus FC için görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

İŞTE BU :) :)

Milan Baros resmen Antalyaspor'da.
Ligimize hoş geldin KİNG

Pep Guardiola'dan Fatih Terime; Emre Can'ı kadromda düşünmezsem, transferde öncelik sizin.

Transferler istediğimiz gibi oldu ve geçen seneki çatıyı koruduk bu çok güzel. Ancak bugünkü maçta(yalnızca 2. yarıyı seyredebildim) Hakan Balta'nın bu sene için bana pek güven vermeyeceğini gözlemledim. Gerçekten kalite olarak arkadaşlarından geride. Umuyorum zamanla maç oynadıkça toparlar.

Hakan Balta gerçekten en zayıf halkamız. Vasatın bile altında bir adam. Ligdeki sol beklerin en az yarısı, kendisinden daha fazla hak ediyor bu formayı. Herhangi birini(!) alabiliyorsak almalıyız.

Performansı bir kenara, en çok merak ettiğim konu da kaptan olabilmek için hangi vasfa sahip acaba.

Bir de çok bir haltmış gibi gidip sözleşme yenilediler Balta ile. Gerçi alışığız yıllarca yattığı yerden para kazananlara Aydın, Çağlar...

Galatasaray 29 Temmuz'da Napoli ile karşı karşıya gelecek. Maç San Paolo stadında oynanacak...

Transfer !

Mehmet Batdal bonservisi ile İstanbul BBSK'ya, Furkan Özçal kiralık olarak Karabükspor'a verildi...

3.1 milyon euro nedir yahu ? Çok para vermişiz. 2.7 çok güzel olurdu. Ama 3.1 bana da çok fazla geldi. Su cömertliği keşke Bayan Basketbol takimina da gösterseydik. Hayirli olsun. İnsaAllah kazasiz belasiz saglikli bir sezon olur....

3.750 milyon euroya alınabilecek kaliteli ön libero var mı?

Oyuncuya 2012-13 sezonu için net 2.900.000 EUR sabit transfer ücreti ve maç başına 25.000 EUR ücret ödenecektir. Abi geçen sene aldığı ücret buydu resmi siteye göre.

Bu sene de 3.1 miyon euro alacak. Geçen seneye göre daha fazla. Bunu azaltmamız gerekirdi ama olmadı. Keşke olsaydı...