2013-2014 Transfer Sezonu

Evet Fener özüne döndü hayırlı olsun kime el atsak salça olurlar artık eskisi gibi neyse iyi oldu en az 10 milyon bayılmışlardır.Ek olarak bizim Başkanı da rehavetten çıkarır başkan bunun altında kalmaz.

Alper zaten o kadar küfürden sonra Fenere gidiyorsa onun ben neyse büyüklük bizde kalsın :).Şaka bir yana Alper transferini ilk başta çok istiyordum ama daha sonra takıma kanat aranmaya başlanması üzerine Alper-Selçuk ikilisinin zayıf kalacağını düşündüğümden çekimser bakmaya başladım.Olan oldu Fener yine 2 hafta kendini tatmin eder geçer gider ama asıl önemli mesele Halil Ünal bir daha bu kulüpten ne su alabilir ne su satabilir 500 bin tl için verdiği sözden döndü şerefsiz.

Ünal Aysal: "Biz dün Halil Bey'le anlaşmıştık, demek ki sözler böyle tutuluyor.. F.Bahçe ile açık arttırma yapmayız, biz çekildik.."

Büyüksün başkan..

Alper gelirse Melo'yu mu kesecektik ? 6.5 milyon asla etmez, o bölgede Yekta ve Emre de gayet iyi alternatif. Kanat ve stoper lazım bize. Zaten Alper fenerde özgür çek, serdar kesimal, g.emreciksin gibi çürür gider.

M.Topuz'u da bu şekilde 11 milyon euroya almıştı fener. Ama hayrını göremediler. Zaten o kadar edecek bir futbolcu değil hayırlı oldu bizim için de...

Aziz Yıldırım, ortalığı sallayacak transferler yapacağım demişti. Buymuş demekki. :)

Alper genç ve yetenetli bir oyuncu. Bize gelmesini isterdim ama ihtiyacımız olan bir oyuncu değildi. Kadro derinliği için düşündüğümüz bir isimdi. Fenerbahçe'de de direk ilk 11 oynayacağını sanmıyorum. Daha önce de yazdım; Galatasaray dururken fazla para için Fener'e gidiyorsa yolu açık olsun. Ömrü kulübede geçer ancak.

Herkes Selçuk İnan'ın Galatasaray'a transferi sonrası dengelerin değiştiğini söylüyor. Ancak burda dengeleri değiştiren kulüp değil, Fatih Terim ve onun sistemidir. Selçuk Fenerbahçe'ye transfer olsaydı şimdi Alper Potuk transferinde takasta kullanılacak isimlerden biri olurdu. Çünkü orda Terim yok, Aykut var... ;)

Aziz Yıldırımın son çırpınışları bunlar. Bu şekilde taraftarının gözünü boyamaya çalışıyor ama aklı selim Fenerliler bunlara bile kanmıyor artık.

Alper iyi oyuncu ama böyle sidik yarışına girmediğimiz için takdir ettim yönetimi. Anlaştıktan sonra verilen söz tutulmuyorsa o da onların adamlıkları!

Yardım

En baştada dediğim gibi bu bahsedilen rakamlarla Alper gereksiz bir transfer olurdu, gelmemesine üzülmedim, iyi oyuncu ama ben beğendiğimi söyleyemem, Melo'ylada mevki olarak alakası yok bence, ben Melo'nun kalmasından yanayım çünkü ortasahadaki ikili çok önemli, benim aklıma Melo&Selçuk ikilisi gelince içim rahat oluyor, bu ikiliyi bozmanın bir mantığı yok...

Yarın akşam anlarız artık. Ogan Tarhana da güveniyorum bu konuda...Bence Alper bizi seçecek... Biraz kafası basıyorsa bizi seçmeli... Meireles, baroni, topuz, topal , emre, sezer, selçuk, salih... Yani bu kadar adamın içinde direk oynayacağını mı sanıyor ? Hadi bunların yarısı gitsin, o zaman bile oynayamaz.

Yalnız Halil Ünal dan bu tarz şeyler beklemek normal. Şike olaylarında Aziz den para almış bi adam. Onun adamıdır. Ne beklenir ki...

Alper daha önce klüplerin anlaşmasına rağmen fenerbahçeye imza atmamıştı. Yine anlaşmayacağını umut ediyorum.
Alper transferinin gereksiz olacağı yorumlarına ise katılmıyorum, Alper gerçekten kaliteli bir futbolcu ve onun gibi bir futbolcuya her takımın ihtiyacı vardır.
Kısacası Halil Ünalın ayak oyunları ile rakibimize giderse ben çok üzülürüm.

Alper küçücükte olsa geleceğini düşünüyorsa , birazcık vizyonu varsa gideceği klüp bellidir. Çubuklu tosunlarla , bıyıklı insancıklarla oynamak istiyorsa buyursun. Afedersiniz ama sıçayım ben öyle kafaya.
Üzüntü , stres yapmaya gerek yok. Bırakın ergenler çalım attığını sansın , sevinedursun.

Bu işin buraya varacağı zaten belliydi. Balık baştan kokar.
Herzamanki gibi zat-ı muhteremimiz egosunu tatmin ediyor. Arkasındaki koyunlarda herşeyi unutup büyük başgannnn nidalarıyla şakşakcılığını yapmaya başladı bile.

Herneyse . Demem o ki ; Bu süreç her ihtimaliyle bize olumlu olarak yansıyacak. Alper alınamazsa Melo kesin olarak bizde diyebileceğiz. :)

Arkadaşlar yakın tarihte gerek basketbolda gerek futbolda çeşitli spekülasyonlarla büyük takımlara gitmiş oyuncularda üst düzeylere gelebilenine pek rastlamadım. Çünkü Atamızın da dediği gibi sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısı makbuldür. Sporcu eğer Fatih Terim'i tercih etmiyorsa zekasından, iki tane birbiriyle rekabeti ortada olan iki takımı birbiriyle yarıştırıp kendince para yükseltmeye çalışan futbolcunun da ahlakından şüphe ederim. Varsın hayrını görsün rakibimiz. Biz Melo' ya sahip çıkalım var olan düzenimizi bozmayalım. Sol bek ve stopere takviyemizi yapalım keyfimize bakalım :D

Nani transferinde çok yol alınmış 10 gün içinde bitebilirmiş kaynak AMK.Aziz buna da salça olur kesin.Bir gol daha yemez Ünal Aysal Azizden ama 3 e alınacak topçunun fiyatı 5 e çıkar.Bu arada Alper Fener görüşmeleri yapılırken başkanı aramışlar ve Fener 7,5 teklif etti üstüne çıkarsanız size veririz demişler Başkanda ben açık arttırmaya girmem diyerek çekilmiş Albayrak söyledi az önce.

Bu yönetim değişikliği işi transfer politikamızı etkilemez inşaAllah. Şu transferleri bitirdikten sonra olsa şu seçim olmaz mi ? Yoksa bize olumsuz etki yapacağı kanaatindeyim...