2013-2014 Transfer Sezonu

Cnn Türk : Fenerbahçe Alper'e ulaşamıyor , Alper'in menajerinin değiştrilmesini istiyorlar..

İlginç işler oluyor KAP'a hala Alper ile ilgili görüşmelerin sonlandığına dair bildiri yapılmadığına göre Alper Potuk'la ve menajeri ile konuştu bizim yönetim sanırım işin oyuncu tarafı bizden yana ve önemli olanda bu Fener yine timsaha gelecek gibi gözüküyor.

Sende oynamak istemeyen oyuncuyu nasıl bir mide ile zorla takımına kazandırmak istiyorsun hayret ediyorum. Bunlarda nasıl mide var, ne yiyorlar, ne içiyorlar kimse bulamadı daha ya.

Bu saatten sonra işin içine tehdit bile girer. Adam bize gelmesin, takımımız güçlenmesin diye her yolu deniyorlar.

Alper Galatasaraylıdır arkadaşlar daha öncede parayı bahane ederek Fener'le anlaşmama sebebi budur...Fenerle anlaştığı dönemde Cine 5'e bağlandığında bile hangi takımı tuttuğu sorulduğunda profesyoneliz gibi açıklamalar yapmıştır... Eskişehir bu işten çok para kazanmak için bu işi tertipledi basın sözcüleri Feneri başkanları bize gazlıyor..Alper fenere giderse benim için karaktersiz değildir başka çare bırakılmamıştır sadece...Başka çare bırakılmamasına rağmen risk alıp gitmezsede büyük Galatasaraylıdır ve bunu bu devirde yapabilecekte çok az profesyonel futbolcu vardır...Hayırlısı olacaksa gelsin olmayacaksa bu kadar paralara değmez...Üstüne 3-5 koyarsın İnleri , Ardayı alırsın kendini 1. seviyede ispatlamış oyuncular hiç olmazsa...

Bu yerli oyuncu piyasasının cılkı çıktı.
Bir takımın ŞL'de son 8'e, diğer, de AL'de son 4'e kalmış. Bizim dahi futbol yöneticilerimiz ise takımların önlerini nasıl açacağız diye düşüneceğine nasıl kapatırız diye düşünüyorlar. Kalkmış yabancı sınırlaması getiriyorlar.
Sanki ŞL seviyesinde onlarca Türk futbolcu var. Mesela şu an yerli piyasasının en gözde ismi Alper. elit ya da kalbur üstü kulüplerin hangisinde oynar? Ya da Türkiye'de Selçuk-Burak-Arda dışında oynayabilecek kim var? Süper yıldızımız Arda'nın bile gidebildiği kulüp A. Madrid. Yürekle-coşkuyla-Fatih Terim'le nereye kadar gider ki bu işler?
Bir de Ujfa öncesi Semih ile Ujfa sonrası Semih'i karşılaştırırsak yabancı futbolcular Türk futboluna ciddi hizmet ediyor.

İspanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya, Portekiz federasyonları bilmiyor bizim yöneticilerimiz biliyor. Haddimi aştım. Kendilerinden özür dilerim

Eskişehir başkanı Halil Ünal'ın açıklamalarını mutlaka duymuşsunuzdur. Alper kabul ederse Fenere gidiyor. Artık iş ona kalmış ya Fener ya biz. Çoçuğun akılını karıştırmasalar bari.

Herneyse 4-3-1-2 sisteminde hem sol iç hem de sağ iç oynayabilecek iyi bir oyuncu kaybetmekteyiz. Hamit'in yerine cuk otururdu. Yaşı genç olduğundan potansiyelliydi. Hamit'in yerine seneye Engin Baytarı monte etmeliyiz. Savunmada Hamitten eksiği olmamakla birlikte hucumda kesinlikle hamitten iyi. (Bknz Geçen sene)

Melo'nun kalması gerektiğini bende söylüyorum ancak;

Napoli'nin hocası Mazzari geçen sezon yüksek maliyeti nedeniyle Melo'yu alamadı. Şimdi İnter'e gidiyor ve Melo'yu istiyor." via Bülent Timurlenk. İtalyan basınına'da yansıdı. (Tehlikeli)

Menerejinin açıklamaları;

Felipe Melo'nun menajerinden nemli aklamalar! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Nani içinse 12 milyon euro mu teklif etmişiz ne ?

Nani on verge of sealing

Ha birde Carlinhos var.

SON DAKİKA+ F.Bahçe ile Alper Potuk arasında anlaşma sağlandı. 5 yıllık sözleşme imzalamış.

Yapma be Alper.

Alper'de biraz şeref,namus,haysiyet,ar ve ana sevgisi varsa,kendisine ana avrat kúfreden taraftarın formasını giymez. Ben giderse yukarıda saydiklarimi para karşılığında sattığından ûzülürum. Yoksa onun pozisyonunda Yekta'yı kullanîrsak eminim çok daha bûyük fayda sağlariz. Kaybeden o oldu. Hem kariyerini bitirdi hem de namusunu şerefini ve haysiyetini. Bizim de böyleleriyle işimiz olmaz. Çûnkû bu şanlı armayî Metin Oktay ruhlu insanlar giyebilir. Böyle alçak ve sûfli insanlara çok ağır ve büyük gelir bu şanlî arma !!

Çok güzel. Meloyuda kaçırın elinizden. Uyumaya devam.
2 yıldır neyin inadıdır anasını satayım anlayan beri gelsin. Adam cuk diye oturuyor işte takıma. Al gel bonservisini.

Alper'in Fenerbahçe formasıyla fotoğrafları da yayınlandı. Yazık ya.

Bu saatten sonra Melo'nun kesinlikle alınması gerekiyor.

bize ne artık alperden ya defolsun gitsin, biz değil o kaybetti. şimdi selçuk şahin baroni raul emre salih topuz topalın arkasında forma beklesin AYKUT KOCAMAN gibi bir futbol özürlüsünden. es-es de iyi çaktı 7 milyonu

Ağabeylerim.. Kûçüklûgüme verin ama aklım hafsalam almıyor. Bir taraftan 2 senedir ezeli rakibine kupa göstermemiş,Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamış,Real Madrid ve Manu'yu kendisi sahasinda yenmiş,deplasmanda bu 2 takıma ezilmemiş,bu 2 takıma karşı korkak oynamamış,kadrosunda Muslera,Riera,Eboue,Elmander,Melo,Sneijder ve Drogba gibi yildiz oyunculari barindirmis,Milli takımın bel kemikleri olan Hamit,Semih,Selçuk,UMut ve Burak'i bulundurmuş,dunya çapinda taninmiş bir Teknik Direktor olan Fatih Terim'in olduğu takımı birakip herseyi gectim annesine sövmüş olan taraftarin tuttuğu takîmin formasıni giyecek olmak nasil bir davranıştır ? Nasil bir ruh halidir ? Böyle yapan birisi insan midir ? Akıl sağligi yerinde midir ? Hayır ben inanamiyorum da. Cidden kafayi yemek üzereyim. Allah bizi böyle alçak insanlardan korusun. Emre'den daha çok nefret ettim şimdi bu çocuktan. Ne kadar kaliteli olursan ol Anana küfur edenlerin safındaysan adam da değilsin !!

Arda Turan & Melo. Kesinlikle kadromuza katılmalı. Ardayı bi şekilde almalı Ünal Başgan. Kendi evlatlarımızın değeri bilinmeli. İte köpeğe haddini bildirmek elzem oldu.

Aplerin FBTV ye verdiği röportajı izledim ve çok üzüldüm dokunsan ağlayacak durumdaydı kim bilir ne pislikler yapıp zorla aldılar.Şimdide sağda solda hava atarlar Alperi sizden kaptık diye yazık..

Mahvettiler gelecek vadeden bir futbolcuyu..Almışlar ortaya işadamları başkanlar futbolcu temsilcileri gencecik çocuğu diğer masayada milyon euroları koymuşlar ona bir söz hakkı falan kalmıyor zaten benden söylemesi...Siz boşuna neden sinirleniyorsunuz, bize olan birşey yok olan Alpere oldu...Şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan kadro var arkadaş bizde..Alper gelip yarı finalemi çıkaracak...Yada tek başına Feneri şampiyonmu yapacak ...Ne yapmışki Eskişehirde büyütmeyelim lütfen .. Ayağı düzgün, çalışkan bir oyuncu sadece...Elimizde bizim zaten Alpere yakın futbolcular var Engin, Yiğit Gökoğlan, Ceyhun Gülselam, Yekta, Emre aklıma bir anda gelenler...
Bizim yönetimin bu işlerdeki tek hatası SPK kurallarına harfiyen uyması ve işler tam kesinleşmeden bireysel açıklamalar yapmasıdır..Yinede geçen yıl yapılan hatalara düşmedikleri için tebrik ediyorum...7-8 Milyon ederi olan hiçbir futbolcu yok Anadolu klüplerinde malesef...2-3 futbolcu hariç Avrupada oynayanda Türk yok bu fiyatları edecek..İlla paraya kıyacaksanız, Metehan'ın dediği gibi Nuri, İnler, Arda'yı getirin elde patlamaz hiç olmazsa az değerinin üstünü verirsin...
Bence hiçbirine gerek yok..İç piyasada Anadolu takımlarını zengin edeceğine yatır o parayı altyapıya, yetenekli çocukları getir üçe beşe 4-5 sene sonra neler çıkıyor görelim hep beraber...
Bizim panik yapacak birşeyimiz yok, alalede topçulara saldıracak..Açık ara öndeyiz...10 puan önde Avrupa'nın devleriyle başa baş mücadele etmeye başlayan bir kadromuz var...Yabancı kalitemizi biraz daha arttıralım önemli mevkilerde(stoper-kanat ve solbek), kadro oturdukça takım oyunu ve istikrar bizi çok daha daha güçlü bir takım yapacak...Kağıt üstünde hayali kadro yapmakla başarılı olunmuyor malesef...

Yazık oldu çocuğa... Hiç mi kafası basmıyor dicem ? Belki de çocuğa zoraki imza attırdılar. Fenerin o mevkide ki oyuncu sayısıyla 11 kurulur ya... Neyse olan oldu ama transfer politikamızı çok etkiledi...

Ön liberoyu Alper ile doldurup yabancı kontenjanını açaktık... Artık Hamit mi oynar, Yekta mı, yabancı birini mi transfer

ederiz orası meçhul..Eğer bir yabancı alırsak yerli stopere dönebiliriz. Ömer Toprak veya Serdar Aziz... Fatih Terim oyun

kurabilen bir stoper ister. Ömer oyun kurabilir ama Serdar daha çok kesici, Semih gibi...

Nanni haberleri artıyor.. Şaka maka alırsak olay olur ama gelir mi ki ?

Ayrıca Kerim Frei ! Kerim Frei ! Kerim Frei ! Bu çocuğu kaptırırsak , çok yazık olur...