2013-2014 Transfer Sezonu

Yeni sezonda topa götüyle vuran, donunu indiren, hakeme tüküren, akılalmaz küfürler savuran, Allah kitap deyip, yemediği nane kalmayan bir Alper görürseniz şaşırmayın.

G.Saray genç yıldızın peşinde!

YALOVASPOR’un 19 yaşındaki genç futbolcusu Mustafa Oruçli Galatasaray yolunda.

KÜTAHYA’DA İZLEDİLER

Yalovaspor’un genç yıldızı Mustafa Oruçli, Kütahya’daki U-19 Türkiye Şampiyonası 1'inci Kademe müsabakalarında Tavşanlı Linyitspor ile Galatasaray Altyapı İzleme Komitesi’nin dikkatini çekti. Yalovaspor’un ilk turda elenmesinin ardından devreye giren Galatasaray Altyapı İzleme Komitesi, İstanbul’a Mustafa Oruçli ile ilgili raporunu gönderdi. Galatasaray Gençlik Gelişim Sorumlusu Müfit Erkasap’ın talimatıyla 19 yaşındaki genç futbolcu, İstanbul Florya Metin Oktay Tesisleri’ne davet edildi. Florya’da U-19 Antrenörü Zafer Koç ile görüşecek başarılı sol bek oyuncusunun Galatasaray’a transferi konusu bu görüşmeden sonra belli olacak.

Kaynak: Onur ERDİK/YALOVA,(DHA)

Galatasaray, Chelsea'den John Terry ile prensipte anlaştı. 1 hafta içinde açıklanmasını bekliyorum.

Kaynak : Barbaros Çıdal

Ünal Aysal'ın seçim listesinde yönetim kurulu üyeliğine Teknik Direktör Fatih Terim'i de getirmeyi planladığı, hem T.D.'lüğü hemde Yönetimde yer almasını Terim'den istediği öğrenildi. (AMK)

Çaykur Rizespordan Sol Bek Oguzhan Berberciyi Fatih Hoca İstemiş.Rizeye Çağlar Takasında Bulunulmuş.Varmı Oguzhanı İzleyen Hiç ???

Başkan Ünal Aysal yönetiminde hedeflerini büyüten ve gelecek sezon Avrupa’yı sallamaya hazırlanan Galatasaray’ın Zenit’ten Hulk’un peşinde olduğu ifade edildi.

İddia Rusya’dan geldi. Sovyetski Sports gazetesine konuşan futbol yorumcusu Alexander Bubnov, teknik direktör Spaletti’nin görevden ayrılacağını ve Hulk ile Witsel’in takımın liderliğini eline alacağını ifade etti.

Bubnov, "Spaletti’nin kalması halinde ise Hulk takımdan kesin olarak ayrılacak. Türkler bu oyuncu ile yakından ilgileniyor. İstanbul’a gitmesi hiç de şaşırtıcı olmaz" dedi.

SADECE TÜRKLER ALABİLİR

Ayrıca eski milli futbolcu ve teknik adam olan Alexander Bubnov, Galatasaray’ın Hulk’un menajeriyle birkaç defa Moskova’da görüşmeler yaptığını, Türklerin, Zenit için isteyeceği rakamı ödeyebilecek tek Avrupa takımı olduğunu da sözlerine ekledi. Gerçek adı Givanildo Vieira de Souza olan ve ’Hulk’ diye anılan Brezilyalı yıldız, yüksek ücreti nedeniyle Zenit’te istenmeyen adam ilan edilmişti. Başkan Ünal Aysal’ın sağ açıkta da oynayan futbolcuyu alarak, olmazsa kiralayarak dünya çapındases getirmenin planlarını yaptığı ifade edildi.

Chelsea, Burak için G.Saray'ın kapısını çaldı. 20 milyon avro'nun üstünde bir rakam sundu ve Lukaku'yu takasta önerdi.

(The Guardian)

@Haluk_Yurekli: GS ilk 11 oynayacak 3 oyuncu alacak. 3-4 de kulübeye olur tahminim.

@BCokisler: Listedeki isimler imza için can atıyor. Son karar Başkan'ın.

(AMK Spor Muhabiri)

@BCokisler: İsim isim rapor yazmak doğru değil. Transferler kampa yetişir. Sorun yok ince eleyip sık dokumak var. İyi geceler

(AMK Spor Muhabiri)

Hulk için 18 M EUR+Burak Yılmaz Teklifi Yapacakmışız

DUYUM

Fenerbahçe'den teklif aldığını doğrulayan Lille'in Kamerunlu savunmacısı, "Ama Galatasaray Yönetimi benimle daha ciddi olarak ilgileniyor. Kaderim 1 haftaya belli olur" dedi.

Lille forması giyen Kamerunlu savunmacı geleceğiyle ilgili herşeyi anlattı. Fransa’da yılın defans oyuncusu seçilen 27 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’nin teklifini doğruladı ama Galatasaray’ın kendisiyle daha yakından ilgilendiğini söyledi.

Chedjou, “Evet Fenerbahçe’den teklif aldığım doğru. Menajerimle görüşmüşler. Ancak Galatasaray Yönetimi’nin benimle daha yakından ve ciddi olarak ilgilendiğini biliyorum. Tabi bunların yanında beni almak isteyen takımın kulübüm Lille ile de her konuda anlaşması bekleniyor. Geleceğim 1 hafta içinde netlik kazanır” açıklamasını yaptı.

Kaynak:AMK

Aykut Kocamana ve verdiği listeye güvenemeyen FB yönetimi Fatih Terimin transfer listesi doğrultusunda harekata devam ediyor :).Ama bu sefer biraz zor o işler Avrupa'da araya adam sokup tehditle emrivaki ile transfer yapılmıyor Allah'a şükür.

Bu arada Burak+18 milyon = HULK gördüğüm en saçma transfer haberlerinden biridir sallıyorsunuz bari mantıklı sallayın :)

Alper'in hiçbir suçu yok bence. Amrabat gibi yapsaydı ben sadece Galatasaray'a gitmek istiyorum ya satarsınız ya da burda kalırım deseydi o zaman gelirdi işte. İşin içinde neler var bilmiyorum ancak yazık oldu kendisine. Bizim ona ihtiyacımız yoktu onun bize ihtiyacı vardı.
Neyse diğer hamlelere bakmak lazım.

Jeremy Mathieu ve Chedjou zu Galatasaray deniyor.Chedou'yu iki aydır az çok öğrendik ama Mathieu nasıl bir adam anlatabilirmisiniz ? Kendisi ile ilgili yorumların ortası yok biri avrupanın en iyi sol beklerinden biri hücumu çok iyi derken diğeri Fransız Balta diyor :D

chedjou-serdar aziz

jeremy mathieu ( kendisi hakkında internetten okuduklarım kadar bilgim var)

gökhan inler

nani-hulk

alıp getirir haldun üstünel bunları... 15 haziran'dan sonra kendisini bolca havaalanında elinden tutup getirdigi starlarla birlikte görecegiz...

ha bir de söylemeden edemeyecegim; direkt bizim transfer listesini verelim aziz'e, ugrasmasın dışardan ögrenecegim diye... sırf oyuncunun fiyatını artırıp gs'nin kasasından daha fazla para çıkmasına sebep olmak için yapmıyorsa ben de bu angry birdleri hiç tanımıyorum..

açıkcası fransa liseden dolayı ticari ilişkilermizin iyi olduğu bir ülke ben Chedjou da sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Aziz beyin oyunları burada pek sökmezmiş gibi geliyor bana.

Alper Potuk'a kızmayın. Sonuçta o henüz 22 yaşında bir çocuk. fb tvdeki açıklamalarında zorla gittiği her halinden belliydi. Mutluyum diyordu ama yüz ifadesi çok kötüydü gerçekten. Kolay değil tabi. Sözde kulüp başkanı gerçekte ise hapisten yeni çıkmış hala 6 yıl 3 ay cezası olan bir mafya liderinden ne tür tehditler almıştır siz düşünün. Zaten kendi elinde olsa bir Şampiyonlar ligi takımı varken, dünya yıldızlarıyla arkadaş olma şansı varken, Fatih Terim ile çalışma şansı varken diğer takımı seçmenin akıl işi olmadığını herkes biliyor.

Transfere gelince Chedjou gayet iyi. Gerçi Lille'deki üstün performansını biraz da eski partneri Adil Rami'ye borçluydu ama. Sol bek için Ashley Cole ve Mathieu isimleri geçiyor. İkisi de kaliteli isimler. Nani ve Hulk dedikoduları da var. Onların kalitesinden bahsetmeye gerek yok. Bu arada Haldun Üstünel meselesi var. Onun ismi bile beni heyecanlandırmaya yetiyor. O geldikten sonra Galatasaray'ın transfer listesindeki isimleri anca imza attıktan sonra öğrenebiliriz. Transfere dönecek olursak Melo da kalmalı. Kerim Frei mutlaka alınmalı. Stoper ve sol bek zaten alınacak. Seneye taş gibi takım olacağız benden söylemesi.

Mathieu ile bilgim menajerlikten dolayıydı orada kendini almıştım ve gerçekten çok çok iyi 1 sezon geçirmiştim :) Şaka bir yana ve üzülerek söylemeliyim tam bir Hakan Balta izlediğim 2 3 maç olarak yorumum bu ama bilinmez tabi ki ..

Sanırım Melo alınmayacak.
Çok fazla yabancı oyuncu ismi geçiyor. Yerini kimle doldurabilecekler acaba merak ediyorum. Ve bunun yabancı sınırı var daha. Sorular , sorular..... :S

Chedjou iyi isim ama tam olarak aranan isim mi emin değilim. Bize lider özellikli stoper lazımdı. Ujfalusi gibi. Misal istikrarlı bir Kolo Toure'yi tercih ederim Chedjouya. Selçuk İnan ve performansını sezona yayacak bir Melo gerideki liderlik sorununu minimize edecektir. PTT'den Arjantin Ligine boş zamanlarımda maç izleyen ben Chedjouyu hiç izlemedim. Umarım denilen kadar iyidir.

Valencialı sol beke gelince inanılmaz güçlü bir adam. Ne kıvrak süratli ne işe yaramaz boş bir adam. Dünyada 2 cins sol bek var bence. 1-Fuleli bekler 2-Başka özellikleri olan sıradan bekler. Misal bizim çakma sol bekimizin futbol aklı, tekniği ve soğukkanlılığı en büyük artıları. Bence Riera sıradan diye tabir edilen bekler içerisinde iyi bir isim. Misal Coentrao'nun oynadığı Madridte oynar. Carlinhos ismi geçtiğinde hoca, hep fuleli oyuncu istiyor diye düşünmüştüm. Marcelo, Evra, Alaba gibi sol bekler fuleli. Önündeki boşluğu hızlıca kat eden, çalım atan, takıma hareketlilik getiren isimler. Jeremy çok kuvvetli, sert, yürek koyan bir sol bek ama fuleli değil en başında dediğim gibi. Ne sıradan ne fuleli. Arasında bir şey. Riera yerine tercih edilebilir mi bilemiyorum hocanın takdiri. Liderlik vasfı yüksek olan bir stoper olsaydı Riera kalmalı derdim ama o da yok. Mathieu gelirse yine liderlik sorunu olabilir. Bir tercih yapacak Fatih hoca. Takımın genel performansında artı eksi çok değişim yaratmaz gibi geliyor.

Aurelien Chedjou’un Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Galatasaray Sportif AŞ, Lille FC oyuncularından Aurelien Chedjou’un transferi için resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Profesyonel futbolcu Aurelien Chedjou ve kulübü Lille FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Burak Yılmaz Florantina'da

Kaynak:AMK

Sözleşmesinde iyileştirme istemiş olmayınca anlaşmazlık çıkmış ve 15 milyona satılmış kendi ayağımıza kurşun sıktık resmen