Tanjevic bi zahmet gitsin. Harun Erdenay denen sinsi herif de defolsun.
Turgay'a da sıra gelecek elbet.
Turgay'a da sıra gelecek elbet.
Anlaşıldı senin bayrağın sadece sarı kırmızı o zaman bu takım tanjevic'li demirel'li fener'li olmasın senin için farketmez.Fazla söze gerek yok bir adım bile geri atamıyorsan duvara yaslanmışsın demektir.O duvarları yıkmadıktan sonra seninle tartışmak zaten vakit kaybı.Ya eyüp fenerlimisin nesin fenerin derdi seni gerip duruyor sürekli? Şerefsizlerin hükum süremeyeceğini anlatmak istedim milli takımmış.. umrumda değil şerefli insanlar orda olmadığı sürece o takım benim bayrağımı temsil etmiyor ve yineliyorum en büyük bayrak SARI-KIRMIZI bayraktır benim için... ŞEREF SAHİBİ İNSANLAR MİLLİ TAKIMIN İÇİNDE YERALANA KADAR DA BU BÖYLE OLACAK!
Bu başarısızlık Tanjevic'in istifasıyla falan kapatılmaya çalışılacak en çok buna üzülüyorum.2005'te Sırp'ların yaptığı gibi bir değişim yapma vaktimiz geçiyor.Onlarda Bodiroga-stojakovic-Pavlovic-Zeljko Rebraca -Predrag Drobnjak falan o turnuvadan sonra bırakmışlardı yeni bir kadro yaratmak için.Bizdeyse seneye yine Hidayetle oynarsak hiç şaşırmam.
Enes için çok fazla yorum yapmaya bile değmez Harun Erdenay'da açıkladı özür dile milli takıma alalım denildiğinde ben özür dilenicek birşey yapmadım demiş.
Enes yetenekleri müthiş ama karakter olarak sorunlu bir yapıya sahip.Milli takım konusunda ise bence her yıl gelmek istemiyor Enes ki haklı da böyle bir mecburiyeti yok.Gelmeyenlere vatan haini muamelesi yapıyoruz adamlar geliyor isteksiz sahada dolaşıyor.
Nba oyuncularımızı daha az kullanmalıyız diye düşünüyorum örneğin çoğu ülke gibi katılabilirsen Olimpiyat ve Olimpiyattan bir önceki Avrupa Şampiyonaları ideal.
Enes'in NCAA konusunda ise burda tek suçlu Enes ve onu yönlendirenlerdir.NCAA Kuralları açık oyuncular para kazanamaz diyor.Fenerbahçe'den paraları alırken aklı nerdeydi Enes ve akıl hocalarının.
Enes'e para verildi mi? Yoksa FB tarafından NCAA hayali kesilmek için mi yapıldı bunlar. Çocuğun problemi yok sistemin bu ülke de kendine neler yaptığını çok iyi biliyor. Turgay Demirel ve Fülker bağlantısı sürdüğü sürece de böyle olacak.