Sonuç itibariyle pek bi Milli(!) takımın maddi manevi küsküyü aldığı maç olmuştur.
Hele o son hücumun rezilliği.. Dahada beter olmanız dileğiyle.
Hele o son hücumun rezilliği.. Dahada beter olmanız dileğiyle.
Turnuva başlamadan önceki dileklerim bunlardı finlandiya güzel bi tokat attı inşallah devamıda gelir 5te 0la kapatır bu turgay ve sırp ın takımı bu takım benim milli takımım değil... HELAL OLSUN FİNLANDİYA..Bu açıklanan takımın bana kimse türkiye basketbol millli takımı olduğunu anlatamaz İNANDIRAMAZ!!! Turgay milli takımının kadrosudur ... Asla bu takımı desteklemeyeceğimi hatta rakipleri tüm kalbimle destekleyeceğimi açık ve net olarak buradan açıklıyorum... Bir önerim var ; kadro açıklanırken dahi Sinan Güler (Efes Pilsen) yazarak Galatasaray ı ötekileştirme ve küçültme çabası içinde olan soysuzların kurduğu takımda yer alan 2 basketbolcumuz (ender ve sinan ın) bu kardodan çıkarılması için kulübümüzün gerekn adımları atması ve 2 oyuncununda bu TURGAY TAKIMINDA forma giymemesini öneriyorum.. BU ÖNERİM ÇOK CİDDİ BİR ÖNERİDİR UMARIM DİKKATE ALINIR... Mümkünse bi açıklamayla turgay ve sırp koç gidene kadarda tüm yerlilerimizi göndermeyelim....
Rusya'dan hezimiyet beklemiyorum,en fazla 15-20 sayı fark yeriz ama Yunanistan maçı 30 dakika ciddiye alsın 50 sayı fark yerizYunanistan ve Rusya karşısında tarihimizin en ağır mağlubiyetlerini alabiliriz.
Görünen köy kılavuz istemez, Tanjevic ve Turgay Demirel "sayesinde" bu şampiyonada çuvallama ihtimalimizin hayli yüksek olduğu aşikardı.
Her ikisi de bir an önce Türkiye basketbolunun yakasından düşer umarım.
Sıradiki takımım İTALYA Şöyle okkalı bi tokat atın italyanlar lütfen 20 üstü bi farkla rezil edersiniz inşallah bu sırp ın ve şerefsiz turgay ın takımını... Başarılar İTALYA...
olan oldu artık 2015e bakalım..Aklınızda 1-2 oynayan amerikalı var mı devşirmek için?
Bu açıklanan takımın bana kimse türkiye basketbol millli takımı olduğunu anlatamaz İNANDIRAMAZ!!! Turgay milli takımının kadrosudur ... Asla bu takımı desteklemeyeceğimi hatta rakipleri tüm kalbimle destekleyeceğimi açık ve net olarak buradan açıklıyorum... Bir önerim var ; kadro açıklanırken dahi Sinan Güler (Efes Pilsen) yazarak Galatasaray ı ötekileştirme ve küçültme çabası içinde olan soysuzların kurduğu takımda yer alan 2 basketbolcumuz (ender ve sinan ın) bu kardodan çıkarılması için kulübümüzün gerekn adımları atması ve 2 oyuncununda bu TURGAY TAKIMINDA forma giymemesini öneriyorum.. BU ÖNERİM ÇOK CİDDİ BİR ÖNERİDİR UMARIM DİKKATE ALINIR... Mümkünse bi açıklamayla turgay ve sırp koç gidene kadarda tüm yerlilerimizi göndermeyelim....Turnuva başlamadan önceki dileklerim bunlardı finlandiya güzel bi tokat attı inşallah devamıda gelir 5te 0la kapatır bu turgay ve sırp ın takımı bu takım benim milli takımım değil... HELAL OLSUN FİNLANDİYA.. Atilla Özan;581184' Alıntı:Helal olsun İtalya 2de 0 son dönemlerin en istikrarlı turgay takımı sırp ve turgayın bu takımının aldığı her yenilgide ayrı bi keyif alıyorum. Böyle devam 5te 0 için hadi İSVEÇ hadi RUSYA hadi YUNANİSTAN... Başarılar bu 3 milli takımada sırp ve şerefsiz turgayın takımına karşı