2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Macera aramayalım Luce gelsin başımıza hem Türk oyuncusunu hem de Türk ligini biliyor ve her oyuncudan max verim almasını da beceriyor.

Lucescu umarım olur. Ukrayna'da son 10 senede 8 şampiyonluk, Türkiye'de 3 senede 2 şampiyonluk(hatta Beşiktaş ile son senesinde bazı ali cengiz oyunları nedeniyle şampiyon olamadığını düşünüyorum)...

Kısacası son 13 senede resmi olarak 10 şampiyonluk kazanan, Shaktar ile Uefa kupası kazanıp, CL'de takımını 2. torbaya yükselten, Türkiye'yi çok iyi bilen, ego problemi olmayan, CL'yi çok iyi tanıyan bir alternatifimiz varken Almanya, Hollanda ekolü gibi denemelere girmemeliyiz...

Umuyorum Lucesu olur. 3. yıldızı onunla takmıştık, 4.yü de onunla kazanmak bize nasip olur inş.

Lucescu umarım olur. Ukrayna'da son 10 senede 8 şampiyonluk, Türkiye'de 3 senede 2 şampiyonluk(hatta Beşiktaş ile son senesinde bazı ali cengiz oyunları nedeniyle şampiyon olamadığını düşünüyorum)...

Kısacası son 13 senede resmi olarak 10 şampiyonluk kazanan, Shaktar ile Uefa kupası kazanıp, CL'de takımını 2. torbaya yükselten, Türkiye'yi çok iyi bilen, ego problemi olmayan, CL'yi çok iyi tanıyan bir alternatifimiz varken Almanya, Hollanda ekolü gibi denemelere girmemeliyiz...

Umuyorum Lucesu olur. 3. yıldızı onunla takmıştık, 4.yü de onunla kazanmak bize nasip olur inş.
Lucescu'yu alrısın alt yapıya da son dönemde patlayan Belçika ve Almanya ve hatta İzlanda modellerini bilen bir ekip getirir gerçek bir Türkiye taraması yaparsın bunlarla yola çıkarsın.

Kariyeri başarılarla dolu ve en önemlisi ''istikrarlı'' teknik adam, sürekli belli bir çizgisi olan adam Lucescu. Gelirse çok güzel olur. Ki artık işin imza aşamasında olduğu yazıyor her yerde.

Lucescu bu yıl olmazsa bir daha hiç olmaz Ukraynadaki durumlar nedeniyle çıkışı var mı bilmiyorum ama çoğu futbolcu dönmek istemiyor şeklinde haberler vardı.

Lucescu gelirse Donetsk'ten 1-2 oyuncu da gelebilir bu durumda hele ki karışıklık devam ederse uygun bedellere belki de bedelsiz alabiliriz.

Ben genç ve başarıya aç birini takımda görmek isterim. Murat Yakın gibi Zidan gibi. Bizde kendi Semione'mizi bulmaliyiz bence artık.

Umarım takım için hayırlı olan birisi gelir.

Mircea Lucescu
Arif Erdem
Aly Faryd Mondragon

Taffarel ayrılmak isterse Mondragon gelecek ki resmi sitede adı yok şu anda Taffarel'in.
Diğer 2 isimde sorun yok.

Hayırlı olsun..

Kaynağınız nedir acaba ? Kesin mi ?

F.T. üçüncü gelişini bana günler öncesinden haber veren bir arkadaşım. Kendisinin yönetimde falan bir tanıdığı yok ama Florya'dan kaynakları var.

Neyse, haberi kimden aldığımızın önemi yok bence. Umarım bu birliktelik gerçekleşir. Üçüncü yıldızı kazandığımız hoca ile dördüncü yıldıza yürürüz.

Martin o'neill'ı beğendim hep lakin nedense hiç radara girmedi. Hollanda ekolü alt yapı da olur. Biz her şey sezon yarışta olmalıyız.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Hatta Koeman İstanbul'a geldi yazılıyordu dün. Koeman PSV döneminde başarılı bir hocaydı. Hollandalı teknik adamların etkileyici futbol oynattığını biliyoruz ama benim düşüncem de Luce'nin gelmesi.

Yabancı stopere vereceğimiz parayi yerli Ömer Toprak'a vermek daha uygun sanki.

Hem daha ucuza olur maliyeti. Hemde yabancı kontenjanıni doldurmamış olur.

Milli takım içinde iyi olurdu. Birbirini iyi tanıyan 2 oyuncumuz yan yana oynamış olurdu..

Edit: Hajrovic'in maçını izledim. Şut atmaktan başka özelliği yok. Yerli statüsünde oynatmayacaksak yabancı kontenjanıni boşuna doldurmasin. Amrabat daha çok iş yapar...