Ufuk ile Aykut'un sözleşmeleri sona eriyor. Umarım yenilenmez. Muslera-Eray yeterli. Ya da Eray'dan daha tecrübeli bir kaleci alınıp Eray kiraya verilebilir.
Jürgen Klinsmann ismi dolaşıyor..
Tomas Tuchel bu takıma olmaz çok genç ve deneyimsiz,bunu düşünemeyen yönetim kurulumuz var.
70 yaşında işi geçmiş büyüklüğü sözde kalmış hoca adaylarındansa Tuchel gibi genç, yaptıklarıyla gelecek vaad eden, başarıya aç ve hırslı bir teknik adamı 100 defa tercih ederim.
NE ALAKA BEN 70 YAŞINDA ADAMALINSIN DEMEDİM !!! ben bu takımın çapına uygun adam alınsın dedim,bunun içinde bir çok isim var,alınabilecek yeterki istesinler bak örnek zidane oda genç ve deneyimsiz ama ismi var ağırlığı var futbolcu üzerinde Tucheli kim tanır kim sayar mainz idmanında yaptıklarını floryada yapsa bizimkiler ağzını eline verir gönderir.
Abi sana yazmadım ki ben. Öyle olsa direk seni alıntılarım.
Medya da ismi geçen; Lucescu, Hitzfeld, Heykens gibi isimleri kast ederek kendi fikrimi yazdım.
Bence yanılıyorsun. Muslera'dan sonra 2. yanılgın Tuchel oacak
Keşke yanılırım ama muslera çok extrem bir örnek hemen yüzüme çarp bu arada kendi üstüme alındım cevap yazdım.Kusura bakma Kaan ama dürüst ol Zidane mı Tuchel mi? sana sorsalar.