2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Ufuk ile Aykut'un sözleşmeleri sona eriyor. Umarım yenilenmez. Muslera-Eray yeterli. Ya da Eray'dan daha tecrübeli bir kaleci alınıp Eray kiraya verilebilir.

Baskette olduğu gibi futbolda da yok mu kulübe yakın birileri transfer konusunda ? Olcan işi falan noldu, yıldız oyuncu alacakmıyız vsvs ? Gerçi bütün hevesimiz baskette son birkaç sezondur.

AYSAL1_KH6_U0.jpg

"Hiç çekinmeden futbol takımı için de aynısını yaparım" - NTVSpor.net

Haberdeki Aysal fotoğrafı... Bu pozu çok aramışlar mı acep?8-/

Bu sitenin GS haber fotoları konusunda eski vukuatları da var. Örnek: http://postimg.org/image/gc6bxgzhz/

Göğüs reklamı için Etihad ve Qatar Airways ile pazarlıklar sürüyormuş. Etihad bir adım öndeymiş ama Etihad ile süre ve para konusunda bazı pürüzler varmış, orta yol bulunurmuş.

Trabzon Turgut Doğan'ı aldığına göre Olcan da bizde diyebiliriz, Aysal da çokca bahsetmeye başladı zaten Olcan'dan şu sıra. Temmuz'a giricez daha TD belli değil, hoca belli olacak da istediği oyuncuları ''hemen'' alıcaz da kampa yetişcek, Ağustos'ta lig başlıyor... Yani klasikleşmiş bir Galatasaray yaz transfer dönemi daha :)

70 yaşında işi geçmiş büyüklüğü sözde kalmış hoca adaylarındansa Tuchel gibi genç, yaptıklarıyla gelecek vaad eden, başarıya aç ve hırslı bir teknik adamı 100 defa tercih ederim.

70 yaşında işi geçmiş büyüklüğü sözde kalmış hoca adaylarındansa Tuchel gibi genç, yaptıklarıyla gelecek vaad eden, başarıya aç ve hırslı bir teknik adamı 100 defa tercih ederim.

NE ALAKA BEN 70 YAŞINDA ADAMALINSIN DEMEDİM !!! ben bu takımın çapına uygun adam alınsın dedim,bunun içinde bir çok isim var,alınabilecek yeterki istesinler bak örnek zidane oda genç ve deneyimsiz ama ismi var ağırlığı var futbolcu üzerinde Tucheli kim tanır kim sayar mainz idmanında yaptıklarını floryada yapsa bizimkiler ağzını eline verir gönderir.

NE ALAKA BEN 70 YAŞINDA ADAMALINSIN DEMEDİM !!! ben bu takımın çapına uygun adam alınsın dedim,bunun içinde bir çok isim var,alınabilecek yeterki istesinler bak örnek zidane oda genç ve deneyimsiz ama ismi var ağırlığı var futbolcu üzerinde Tucheli kim tanır kim sayar mainz idmanında yaptıklarını floryada yapsa bizimkiler ağzını eline verir gönderir.

Abi sana yazmadım ki ben. Öyle olsa direk seni alıntılarım.

Medya da ismi geçen; Lucescu, Hitzfeld, Heykens gibi isimleri kast ederek kendi fikrimi yazdım.

Bence yanılıyorsun. Muslera'dan sonra 2. yanılgın Tuchel oacak:D

Tuchel'i bende araştırdım açıkçası iyi bir hoca ve çok saygı duyulan birisi Almanya'da tuhaf hareketleri var aşırı tepkileri yada cezalı olduğu maçta tribüne çıkıp megafonla tezahurat yapması gibi ama burada zaten olmaz onlar.

Zidane'dan iyidir her türlü hiç teknik direktörlük yapmamış birinide alıp getiremeyiz takımın başına büyük futbolcu büyük teknik direktör olmuyor maalesef.

Daha kaliteli birisi alınırsa daha iyi olur ama malum bütçe sıkıntılarında Tuchel olacak gibi duruyor.

Tuchel rakibe göre takım hazırlayan bir hoca bu yüzden her maç farklı ilk 11'le sahaya çıkıyor. Agresif ve maçı yaşayan biri kenarda. Gençlerle çalışması üst seviyede.

Schürrle'yi Mainz'in başına gelirken kendisiyle birlikte alt yapıdan getirdi ve onun gelişimine büyük katkı verdi. Az bütçeyle başarılı transfer hamleleriyle dikkat çekiyor.

Gelirse ben desteklerim.

Abi sana yazmadım ki ben. Öyle olsa direk seni alıntılarım.

Medya da ismi geçen; Lucescu, Hitzfeld, Heykens gibi isimleri kast ederek kendi fikrimi yazdım.

Bence yanılıyorsun. Muslera'dan sonra 2. yanılgın Tuchel oacak:D

Keşke yanılırım ama muslera çok extrem bir örnek hemen yüzüme çarp bu arada kendi üstüme alındım cevap yazdım.Kusura bakma Kaan ama dürüst ol Zidane mı Tuchel mi? sana sorsalar.

Keşke yanılırım ama muslera çok extrem bir örnek hemen yüzüme çarp bu arada kendi üstüme alındım cevap yazdım.Kusura bakma Kaan ama dürüst ol Zidane mı Tuchel mi? sana sorsalar.

Abi ayda yılda bir yanılıyorsun onu da kullanalım dimi :D

Mithat abi çok samimi söyleyeyim Tuchel.
Zidane'ye saygım sonsuz ama ne yapmış? Evet isim olarak keşke gelse ama bu işte isim hiç bir şey.

Şöyle olabilir Zidane tekrar futbola dönüp bizde oynayabilir:(

Tuchel 10 numara hocadır. Genç, başarıya aç, hırslı, disiplinli, taktik dehası, futbol bilgisi muazzam.. İsimle olsaydı bu işler her isim yapmış teknik direktörün her sene şampiyon yapması lazım takımların. Tuchel inşallah gelir, efsanemiz olur!

Genelde Basket konusundaki duyumları paylaşıyorum fakat Futbol konusunda son gelişmeleri aktarayım.

Thomas Tuchel ile anlaşılmak üzere ama medyada pek yer almasada yanında çalışacak antrenör konusu biraz sıkıntı şuan. Açıkcası Mancini'ye büyük ayıp ettik.Adam kalacağım dedi resmen reform yapacaktı ama fırsat vermediler.Mancini'nin Yönetime verdiği raporları bence yönetim tuchel'e göstermeli eksikler konusunda büyük fayda saglar.Mancini kalsa Emre Çolak , Sabri , Aydın , Ufuk , Dany kesin gidecekti.Mancini, Emre Çolak için kesinlikle Gs kalitesinde değil.Fiziğini geliştirme konusunda tembel raporu yazdığını çok çok iyi biliyorum.Mancini kalsa kesinlikle iyi olacaktı ama neyse...

Tuchel'in Mainz idmanında sergilediği agresif tavırlar pek iyi değil.O hareketleri burada Sneijder veya Melo'ya yapamazsın.Şahsen ben gelirse desteklerim.Ama kesin başarılı olur diyemem.

Gelelim transfere...
Olcan Adın: Trabzon Yönetimi Emmanuelson , Gomis gibi isimler ile anlaşıp Olcan'a Şampiyonluğa oynayacağız kal deme amacında ama daha bu adamları alamadılar.Olcan kesinlikle G.Saray'da oynamak istiyor.Bunu yönetime iletti.Bjk'de teklif yaptı ama çok çok yetersiz olduğu için reddedildi.
Bu hafta değil en geç haftaya bize imza atar diye tahmin ediyorum.

Dany: Balıkesir ile anlaştı.1 Yıl kiralık ama 1.5 - 2 Milyon Euro opsiyon ile Balıkesir'de.... ( Rize - Bursa bir ara ilgilendi ama Balıkesir en ciddi olanıydı)

Sabri: Yönetim zam yapmadı.Bursa ile anlaştı.Mancini kadrosunda düşünmüyordu.Salih - Veysel - Eboue gibi diğer bekler zaten var Salih'in şansı olmasada.Mancini gidince Sabri'nin işi yarıda kaldı.

Gökhan Töre: Beşiktaş istediği fiyatı veremedi.Gökhan için Fikret Orman ntvspor'da biz almayacağız kalsın bu tavırları hoş değil demişti.Gökhan Töre ile net pazarlık yapılmasada aşağı yukarı istenen ve verilen fiyat arasında fark yok.15 Güne belli olur.

Okay Yokuşlu: Medya'da ismi çıkmasada gelecek açısından istenen bir oyuncu.Kayseri Başkanı açıklamasında bazı kaliteli oyuncularımız ile istemesek bile vedalaşabilirz demişti.Okay için görüşmeler sürüyor.

Mevlüt Erdinç: Mevlüt ile anlaşıldı.Fakat Yönetimimiz, St etienne ile anlaşamıyor.Fiyatta anlaşılıyor ama ödeme planı büyük sorun.St etienne parayı hemen isterken biz 2-3 yıllık ödeme planı veriyoruz.Kabul edilmiyor.St etienne'nin şartları belli.Söz bizde.

Koray Altınay: GS scout ekibinin rapor verdiği ve begenilen bir sağ bek.Fiziği ve hızı ayrıca oyun disiplini ile Rizesporda dikkat çekti.Alman altyapısı aldığı belli.Türk oyuncu eksiğimizde düşünülen biri stoper'de oynuyor.

Yabancı transferi şuan için arapsaçı.Chedjou bile gidebilir.5+3 tüm planları mahfetti. Fakat 2 yabancı alacağımızı söyleyebilirim.

Saygılar.