2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Trabzon fanatiği bi arkadaşımın rt'lerini gördüm twitterda. Yaptığı rtlerin doğru çıktığını varsayarak buraya bi yazıyım dedim. Ki benim de şahsi düşüncem bu transfer dönemi Olcan'ı alırız diye.

Bruma-Sneijder-Olcan
Burak

Bu hücum hattını görürüz umarım yeni sezonda. Evet Burak'ı seversiniz, sevmezsiniz, eleştirirsiniz ama 5+3 kuralında elimiz mahkum oynatmalıyız

Bruma-Sneijder-Olcan
Burak

Bu hücum hattını görürüz umarım yeni sezonda. Evet Burak'ı seversiniz, sevmezsiniz, eleştirirsiniz ama 5+3 kuralında elimiz mahkum oynatmalıyız

Şampiyonlar Ligi'nde bu hücum hattı ile nal toplarız ancak.

Lig içinde yeterli denebilecek denilebilir.

Bruma yerine daha kaliteli bir yabancı gerekiyor. Di Maria gibi Alexis Sanchez gibi bir kanat oyuncusu lazım. Bruma yedek olsun.

Yerli statüsünde yer açmak için özellikle stopere Ömer Toprak gerekiyor.Yabancı stoper değil...

Bruma yerine daha kaliteli bir yabancı gerekiyor. Di Maria gibi Alexis Sanchez gibi bir kanat oyuncusu lazım. Bruma yedek olsun.

Yerli statüsünde yer açmak için özellikle stopere Ömer Toprak gerekiyor.Yabancı stoper değil...

Evet bence de ŞL'i için yetersiz bir hücum hattı ama malesef 5+3'te daha iyisi aklıma gelmiyor. Belki dediğiniz gibi Bruma-X bir kanat oyuncusu değişikliği olabilir ki bu düşüncemi geri 5'lide Telles ve Muslera dışında yabancı kullanmadan yaptım.Kısaca bir bakarsak Muslera-Telles-Melo-Sneijder derken 4 tane kafadan yabancı kullanıyoruz. 5. adamı ya kanatta kullanacağız ya stoperde ya da forvette. Ben olsam kanat olarak kullanırım tercihi. Ha Olcan-Gökhan Töre 2si birden alınırsa Burak'ın yerine çok daha komple güçlü bir forvet neden olmasın tabii ki. Olcan'ın istikrarı konusunda pek şüphe yok standartı olan bir oyuncu ama Gökhan Töre ne kadar istikrarlı top oynar muamma.

Uçma Metehan (pardon Suad) uçma ... Ne Di Maria sı ne Alexisi ??

Ömer Toprak - Semih ikilisini isteyenlerin ben ciddi anlamda futbolu fm'den ibaret sandığını düşünüyorum. Sağ bek de arıyoruz Otamendi nasıl olur ? FM'de süperdi

Habertürk Thomas Tuchel ile anlaşmaya vardık diyor. Kısa vadede ne getirir bilmem ama tam bir proje adamı

Galatasaray teknik direktör, Galatasaray Tuchel, Thomas Tuchel kimdir? - En Son Galatasaray Haberleri - HTSpor.com

Tuchelin futbol anlayışı nasıldır ? yani rakibe göre mi taktik hazırlar yada ofansif veya defansif statükocu bir hocamıdır ?

Bu arada kendisi hakkında hiç bir fikrim yok ama 70 yaşında dedeler geleceğime genç bir hoca olması daha güzel olur zaten bizim kadro lige 1 gömlek fazla Mancini gibi menejercilik oynamayan her hoca başarılı olabilir

Tuchelin futbol anlayışı nasıldır ? yani rakibe göre mi taktik hazırlar yada ofansif veya defansif statükocu bir hocamıdır ?

Bu arada kendisi hakkında hiç bir fikrim yok ama 70 yaşında dedeler geleceğime genç bir hoca olması daha güzel olur zaten bizim kadro lige 1 gömlek fazla Mancini gibi menejercilik oynamayan her hoca başarılı olabilir

Yaza yaza getiriyorum adamı galiba şaka bir yana araştırmıştım bayağı bu dönemde önemli bir taktisyen olduğunu söylüyorlar Mainz'ın sonradan çevirdiği bir çok maç var maç içinde yaptığı hamleler taktikleri iyiymiş.Mainz agresif oynayan bir takımdı o tarz bir takım kurar heralde ama belirteyim ben inanmıyorum aldığımıza bizimkiler böyle bir hamle yapmaz.Daha tecrubeli ve isimli birisi gelir.

Hajrovic denen tenten sen kimsin ya? Ulan sen GS forması giyebildiğin için yat kalk Allah'a dua et be yetenek fukarası! Dünya Kupasında bir maç oynadın diye adam mı oldun? İnşallah futbol hayatın biter, Kulüp bırakmasın peşini. Sürüm sürüm sürünsün kazma!

Genç bir hoca bana da sempatik geliyor ama aklıma Skibbe örneği geliyor? Tuchel bizim futbolcuları idare edebilir mi? Tabi bu yaş kadar karakter ile de ilgili bir durum...

Simeone tarzı bi atalım yapabilir Tuchel ama Türkiye'de ne zaman genç ve aç bir hocaya şans verilmiş, hele hele ilk senesinde şampiyon yapamayınca takımda tutulmuş ? Ben net hamle yapacağımızı düşünüyorum zira bu sezon da şampiyonluğun fenere kaptırılmasını kaldırmak zor olur.

Trabzon Turgut Doğan ile anlaşmış. Olcan için onlara bırakılmış olabilir diye düşünüyorum. Gerçi önce teknik direktör dediler ama sanmıyorum boş durduklarını...

5+3 yabancı kuralı.

Muslera-Telles-Melo-Sneijder 4/5
Chedjou-Bruma 2/3

Bunların dışında ayrılan sadece Elmander ve Drogba var. Burdisso da kiralıktı.

Amrabat-Dany-Eboue-Hajrovic-Ontivero hala sözleşmeli futbolcularımız. Hepsini göndersen 2 yabancı hakkın var.

Hadi Dany Dünya kupasında diğerleri için yeni hoca mı bekleniyor anlamadım. Yukarıda garanti takımda yeri var dediğimiz isimlerden Sneijder de kupa sonrası United'a gidebilir. Hiç de düşük bir olasılık değil. Keşke Chedjou'yu da kitleyebilsek ama zor gibi duruyor.

Türklere girersek de işin içinden çıkılmıyor. O kadar çok saçma sapan adam var ki takımda. Sözleşmeli 30-35 adam var takımda. En büyük takımlar bile bu sayıyı alt yapıdan A takıma çıkarttıklarıyla beraber 22-27 arasında tutuyor.

Umarımyazdığım tüm yabancılar yollanır. Ceyhun ile falan kontrat yenilenmez. Sonra kadın takımına erkek takımına para bulunmuyor. Bulunamaz tabi. Sonra küçülmeye de gidersin, şube kapatmaya kadar da gidersin sponsor bulamazsan.

ManU devre arasında Mata'yı aldı bir ton paraya. Wesley'i biraz zor alır. Hem Mata'nın üç katı eder WS, 10-15'e falan satılamaz. Bu takımda Melo-Wesley-Bruma-Telles kalır. Muslera anca yerine çok iyi bir Türk bulunursa Onur gibi satılabilir o da kontenjanda yer açılsın diye. Geri kalan bütün yabancılar gönderilsin. Bir halta yaradıkları yok zaten. Dany-Eboue-Chedjou-Hajrovic halı sahada oynatmam bunları. Ontivero'da gelecek var, kiralanabilir. Amrabat da satılsın, verimli olmadı bizde. Sağlam bir yabancı stoper, bir de yerli kanat aldık mı biraz oturur kadro. Tabii önce teknik direktör.