2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Balanta'yı istemeyen arkadaşlar kaç defa gecenin 2 sinde kalkıp River maçlarını izledi acaba :) Defans oyuncusu illa 1,95 boyunda falan mı olmalı ? Cannavaro yıllarca dünyanın en iyisi olmadı mı? Balanta iş yapar 2-3 sene sonra aldığımızın 3 katına satabiliriz.Çok potansiyelli bir oyuncu.

Balanta nedir arkadaş ? Sen Galatasaraysın ne işin olur bilmem ne liglerinde bilmem ne isimlerle. Şampiyonlar Ligine katılıyorsun, adını avrupa biliyor, başında Mancini ''ismi'' var, bas parayı al sağlam 1-2 marka, kaliteli oyuncu. İyice Carrusca, Heinz, İnamoto dönemlerine döndük.

Yahu Balanta ne ispat etmiş bugüne kadar? Yeter artık risk alacak durumumuz yok. Basacaksın parayı Astori'yi mi Ranocchia'yı mı Skrtel'i hangisini alıyorsan alacaksın.

Bugün Doumbia haberi vardı. Menejeri Galatasarayın teklif yaptığını söylemiş. Ayrıca İtalyadan teklifler varmış ama Doumbia CL oynayan 1 takıma gitmek istiyormuş. Cska ile 1 yıllık sözleşmesi var. Nisan ayında da Rus gazetelerinde çıkmıştı istediğimiz. O zaman pek ihtimal vermemiştim. Umarım olur. Çok istiyorum. Forvet dışında kanatlarda da çok rahat skor bulabiliyor.

Alınacak isimler belli aslında yerli olarak Şener , İshak , Turgut , Mevlüt, Olcan ve Gökhan Töre . Bu oyuncuları alırken yabancıları ve Salih gibi oyuncuları takasta kullanabiliriz çok rahat .

Hajrovic'in parası ödenmediği için serbest kaldığı ve Werder Bremen'e imza attığı söyleniyor. Bremen'de yerel bir radyoda yayınlanmış sanırım haber.

Mancini La Gazzetta'ya konuştu: ''Galatasaray'da kalacağım. 1 stoper, 1 forvet ve 2 kanat olmak üzere 4 transfer istiyorum.''

4 transfer + Gökhan İnler olsun tamam olur.

Mancini gitsin mi kalsın mı kararsızım . Karar ne çıkarsa üzülmem ama şöyle bir şey var Mancini gidip de yerine Mustafa Denizli falan gelirse büyük fiyasko olur . İnşallah öyle bi saçmalığa girmez yönetim.Bir de umarım Hajro'yu takımda tutarız, ya da gidecekse de kiralık gitsin yani

5+3 sınırlamasına göre Muslera-yabancıstoper-Telles-Melo-Sneijder ile 5 doluyor zaten. Daha Bruma var. Yabancı transfer yaparsak oynatacağımız yer yok. Boşa harcama yapmayız umarım.

Büyük paralar harcayıp transferler yapamayacağız herhalde bir kaç sezon.

Şu an alabileceğimiz yerliler Tarık,Erkan,Gökhan,Olcan,Mevlüt.Ne kadar etki yaparlar takıma bilemeyiz.

Bugün Mancini ile Aysalın görüşmesi vardı. Kritik görüşmede Mancini ile devam kararı alınmış. Son günlerin popüler sitesi 3. puan.com'da ayrıntılı detaylar var;

İşte görüşmeden çıkan özel detaylar:

*Bütçe: 12 Milyon Euro + satılacak olan oyunculardan gelecek para.

*Olcan için tüm için şartlar zorlanacak.

*Mevlüt için maksimum 3,5 Milyon Euro verilecek.

*Daha ucuz ve genç isimlere yönelinecek.

*Balanta için fon formülü devreye sokulacak.

*Önümüzdeki sezon 4-2-3-1 taktiği ile mücadele edilecek ve Burak Yılmaz tek forvet olacak. Sneijder forvet arkası olacak ve Bruma kadroda değerlendirilecek.

*Koray Günter'den faydalanılacak.

*Scout ekibine takviyeler yapılacak.

*Florya'da güçlü bir yönetim olacak.

Konuşulan bu maddelerden sonra Mancini, sezon sonuna doğru iyi bir senkron yakaladıklarını ve bu kadroya 4 transferin yeterli olacağını söyledi. İtalyan teknik adam bu 4 ismin; Olcan, Balanta, Mevlüt ve bir sağ kanat olması gerektiğini Başkan Ünal Aysal'a iletti.

Bu sözlerin ardından Aysal, Mancini'ye tam destek sözü verirken, ikili görüşmeyi olumlu bir havada noktaladı.

Balanta bitmek üzee; 3 Puan - Balanta tamam, karar G.Saray'ın

Olcan için olumlu haberler; 3 Puan - Olcan için dev zirve

Balanta gibi maceralar bize uygun değil. Alıp River Plate'e tekrar kiralarsın lakin bu yabancı kuralında bize direkt katkı verecek adam lazım. Cheodjou sene sonuna doğru oturdu bence hiç de adam almaya gerek yok o mevkii için. sola bir yerli bulup Telles'i öne çekersek çok iyi de olur. Telles sol bek olarak iş görmez lakin sol açık olarak iş görür.

Hajrovic röportajlarda diyordu zaten paramı alamıyorum diye. İşin kötü tarafı ''sadece ben değil kimse alamıyor'' diye bi cümle kullandı. Yıl 2014, yaşamayalım artık şöyle tuhaflıklar, ayıp !