Genelde Basket konusundaki duyumları paylaşıyorum fakat Futbol konusunda son gelişmeleri aktarayım.
Thomas Tuchel ile anlaşılmak üzere ama medyada pek yer almasada yanında çalışacak antrenör konusu biraz sıkıntı şuan. Açıkcası Mancini'ye büyük ayıp ettik.Adam kalacağım dedi resmen reform yapacaktı ama fırsat vermediler.Mancini'nin Yönetime verdiği raporları bence yönetim tuchel'e göstermeli eksikler konusunda büyük fayda saglar.Mancini kalsa Emre Çolak , Sabri , Aydın , Ufuk , Dany kesin gidecekti.Mancini, Emre Çolak için kesinlikle Gs kalitesinde değil.Fiziğini geliştirme konusunda tembel raporu yazdığını çok çok iyi biliyorum.Mancini kalsa kesinlikle iyi olacaktı ama neyse...
Tuchel'in Mainz idmanında sergilediği agresif tavırlar pek iyi değil.O hareketleri burada Sneijder veya Melo'ya yapamazsın.Şahsen ben gelirse desteklerim.Ama kesin başarılı olur diyemem.
Gelelim transfere...
Olcan Adın: Trabzon Yönetimi Emmanuelson , Gomis gibi isimler ile anlaşıp Olcan'a Şampiyonluğa oynayacağız kal deme amacında ama daha bu adamları alamadılar.Olcan kesinlikle G.Saray'da oynamak istiyor.Bunu yönetime iletti.Bjk'de teklif yaptı ama çok çok yetersiz olduğu için reddedildi.
Bu hafta değil en geç haftaya bize imza atar diye tahmin ediyorum.
Dany: Balıkesir ile anlaştı.1 Yıl kiralık ama 1.5 - 2 Milyon Euro opsiyon ile Balıkesir'de.... ( Rize - Bursa bir ara ilgilendi ama Balıkesir en ciddi olanıydı)
Sabri: Yönetim zam yapmadı.Bursa ile anlaştı.Mancini kadrosunda düşünmüyordu.Salih - Veysel - Eboue gibi diğer bekler zaten var Salih'in şansı olmasada.Mancini gidince Sabri'nin işi yarıda kaldı.
Gökhan Töre: Beşiktaş istediği fiyatı veremedi.Gökhan için Fikret Orman ntvspor'da biz almayacağız kalsın bu tavırları hoş değil demişti.Gökhan Töre ile net pazarlık yapılmasada aşağı yukarı istenen ve verilen fiyat arasında fark yok.15 Güne belli olur.
Okay Yokuşlu: Medya'da ismi çıkmasada gelecek açısından istenen bir oyuncu.Kayseri Başkanı açıklamasında bazı kaliteli oyuncularımız ile istemesek bile vedalaşabilirz demişti.Okay için görüşmeler sürüyor.
Mevlüt Erdinç: Mevlüt ile anlaşıldı.Fakat Yönetimimiz, St etienne ile anlaşamıyor.Fiyatta anlaşılıyor ama ödeme planı büyük sorun.St etienne parayı hemen isterken biz 2-3 yıllık ödeme planı veriyoruz.Kabul edilmiyor.St etienne'nin şartları belli.Söz bizde.
Koray Altınay: GS scout ekibinin rapor verdiği ve begenilen bir sağ bek.Fiziği ve hızı ayrıca oyun disiplini ile Rizesporda dikkat çekti.Alman altyapısı aldığı belli.Türk oyuncu eksiğimizde düşünülen biri stoper'de oynuyor.
Yabancı transferi şuan için arapsaçı.Chedjou bile gidebilir.5+3 tüm planları mahfetti. Fakat 2 yabancı alacağımızı söyleyebilirim.
Saygılar.