2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

PSV'den 96'lı Kaan Baysal adında birini almışız. Yetenekli diyorlar.

Bir kaç videosunu izledim.

Top tekniği ve hakimiyeti iyi,topu ayağında tutmayı seven ofansif bir orta saha oyuncusu.

5 yıllık bir anlaşma olduğunu duyurdu menajeri. Avrupa Devlerini reddedip bizi tercih etmiş.

Psv'de yaş grubunun en iyi oyuncusu,Hollanda'da da en iyi 3 oyuncusundan biriymiş.

Bize de hayırlı olsun demek kalıyor...

Tuchel 10 numara hocadır. Genç, başarıya aç, hırslı, disiplinli, taktik dehası, futbol bilgisi muazzam.. İsimle olsaydı bu işler her isim yapmış teknik direktörün her sene şampiyon yapması lazım takımların. Tuchel inşallah gelir, efsanemiz olur!

Tuchel ne yapmış da 10 numara oluyor mainz bundesligayımı aldı kupamı aldı şampiyonlar ligine mi? kaldı Zidane sadece ünlü bir futbolcu değildir,spor camiasının takdirini kazanmış bir markadır.Aynı zamanda ancelottini yardımcısı gelecekteki real hocasıdır.Klop diyorsunuz dortmund iflas etmiş bir kulüpken klopa mecbur kalıp şans verdiler.Bizim öyle bir durumumuz yok!!! biz lig şampiyonluğu ve şampiyonlar ligi yarı finali yahut uefa kupasını hedefleyen bir camia Tuchel tekrar yazıyorum şu aşamada bizde yardımcı hoca olur.Capello gelsin ne bileyim denizli gelsin bu yükü kaldırabilecek ve oyuncuların saygı duyacağı bir hoca gelsin.

Genelde Basket konusundaki duyumları paylaşıyorum fakat Futbol konusunda son gelişmeleri aktarayım.

Thomas Tuchel ile anlaşılmak üzere ama medyada pek yer almasada yanında çalışacak antrenör konusu biraz sıkıntı şuan. Açıkcası Mancini'ye büyük ayıp ettik.Adam kalacağım dedi resmen reform yapacaktı ama fırsat vermediler.Mancini'nin Yönetime verdiği raporları bence yönetim tuchel'e göstermeli eksikler konusunda büyük fayda saglar.Mancini kalsa Emre Çolak , Sabri , Aydın , Ufuk , Dany kesin gidecekti.Mancini, Emre Çolak için kesinlikle Gs kalitesinde değil.Fiziğini geliştirme konusunda tembel raporu yazdığını çok çok iyi biliyorum.Mancini kalsa kesinlikle iyi olacaktı ama neyse...

Tuchel'in Mainz idmanında sergilediği agresif tavırlar pek iyi değil.O hareketleri burada Sneijder veya Melo'ya yapamazsın.Şahsen ben gelirse desteklerim.Ama kesin başarılı olur diyemem.

Gelelim transfere...
Olcan Adın: Trabzon Yönetimi Emmanuelson , Gomis gibi isimler ile anlaşıp Olcan'a Şampiyonluğa oynayacağız kal deme amacında ama daha bu adamları alamadılar.Olcan kesinlikle G.Saray'da oynamak istiyor.Bunu yönetime iletti.Bjk'de teklif yaptı ama çok çok yetersiz olduğu için reddedildi.
Bu hafta değil en geç haftaya bize imza atar diye tahmin ediyorum.

Dany: Balıkesir ile anlaştı.1 Yıl kiralık ama 1.5 - 2 Milyon Euro opsiyon ile Balıkesir'de.... ( Rize - Bursa bir ara ilgilendi ama Balıkesir en ciddi olanıydı)

Sabri: Yönetim zam yapmadı.Bursa ile anlaştı.Mancini kadrosunda düşünmüyordu.Salih - Veysel - Eboue gibi diğer bekler zaten var Salih'in şansı olmasada.Mancini gidince Sabri'nin işi yarıda kaldı.

Gökhan Töre: Beşiktaş istediği fiyatı veremedi.Gökhan için Fikret Orman ntvspor'da biz almayacağız kalsın bu tavırları hoş değil demişti.Gökhan Töre ile net pazarlık yapılmasada aşağı yukarı istenen ve verilen fiyat arasında fark yok.15 Güne belli olur.

Okay Yokuşlu: Medya'da ismi çıkmasada gelecek açısından istenen bir oyuncu.Kayseri Başkanı açıklamasında bazı kaliteli oyuncularımız ile istemesek bile vedalaşabilirz demişti.Okay için görüşmeler sürüyor.

Mevlüt Erdinç: Mevlüt ile anlaşıldı.Fakat Yönetimimiz, St etienne ile anlaşamıyor.Fiyatta anlaşılıyor ama ödeme planı büyük sorun.St etienne parayı hemen isterken biz 2-3 yıllık ödeme planı veriyoruz.Kabul edilmiyor.St etienne'nin şartları belli.Söz bizde.

Koray Altınay: GS scout ekibinin rapor verdiği ve begenilen bir sağ bek.Fiziği ve hızı ayrıca oyun disiplini ile Rizesporda dikkat çekti.Alman altyapısı aldığı belli.Türk oyuncu eksiğimizde düşünülen biri stoper'de oynuyor.

Yabancı transferi şuan için arapsaçı.Chedjou bile gidebilir.5+3 tüm planları mahfetti. Fakat 2 yabancı alacağımızı söyleyebilirim.

Saygılar.

Eyvallah hocam sağolasın.. Olcan ve Gökhan konusu düşündüğüm gibiymiş. Yabancıda da biz ne düşüneceğimizi bilmiyorsak yönetimin de eli kolu bağlı demek ki. Umarım eldekiler çıkarılır da ordan bi boşalma ile biraz hareket imkanımız olur yabancı konusunda.

Simone madride acemi olarak gelmedi arjantinde şampiyon olan takımın hocası olarak geldi beyler!!!

Arjantin ligi dediğiniz de öyle abartılacak bir lig değil. Şampiyon olmak çok zor bir iş olmasa gerek. Bundesliga ile kıyaslanamaz bile! Tuchel otoriterdir. Oyuncuların saygısını kazanmada en ufak bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Capello, Denizli tarzı hocaların gelirse başarılı olacakları kesin mi? Hayır! Tuchel en azından bir şansı hakediyor. Almanyadaki gurbetçi oyuncuları da çok iyi bilir. Maliyetsiz fakat yararlı transferler yapabilir. En önemlisi ise ısıran, son topa kadar mücadele eden, sistemli bir takım oluruz.

Arjantin ligi dediğiniz de öyle abartılacak bir lig değil. Şampiyon olmak çok zor bir iş olmasa gerek. Bundesliga ile kıyaslanamaz bile! Tuchel otoriterdir. Oyuncuların saygısını kazanmada en ufak bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Capello, Denizli tarzı hocaların gelirse başarılı olacakları kesin mi? Hayır! Tuchel en azından bir şansı hakediyor. Almanyadaki gurbetçi oyuncuları da çok iyi bilir. Maliyetsiz fakat yararlı transferler yapabilir. En önemlisi ise ısıran, son topa kadar mücadele eden, sistemli bir takım oluruz.

Boğaç kardeşim almanyada ki gurbetçileri en iyi Erdal KESER bilir oda bizde zaten bunun için Tucel gerek yok.İkinci olarak ne başarısı varki şansı hak ediyor onun açıklamasını yapman lazım.Bende eniştemi (Apdullah AVCI) ONDAN DAHA FAZLA ŞANSI hak ediyor o zaman kariyer olarakta ondan üstün bütün genç oyuncuları biliyor.Arjantin ligini bence küçümseme Simone river veya boca estu san lorenzo ile şampiyon olmadı tabiri caizse teşbihte hata olmaz racing clup ile şampiyon oldu. O yüzden araştırın cevap yazın Tuchel otoriter demişsin mainz için evet otoriter mainz en pahalı oyuncusu kim desem goglle bakıp cevap verirsin onlara otorite kurarsın ama wesley,melo, muslera ,burak,hamit, selçuk gibi hem klas hemde yüksek ücretli oyunculara onun otoritesi sökmez.Mainz de istediğini yapmayan oyuncunun idmanda boğazına sarılırsın itersin yapsana bizim oyunculara senin gömsün florya çimine.Sanırım ne demek istediğimi anlatabildim,tanımadınız yalnız youtube bilgileriyle bu işler olmaz.Galatasaray hocalığı öyle basit değil çoluk çocuğa verilmez Koçluk kariyeri olarak söyledim çoluk çocuğu.

Boğaç kardeşim almanyada ki gurbetçileri en iyi Erdal KESER bilir oda bizde zaten bunun için Tucel gerek yok.İkinci olarak ne başarısı varki şansı hak ediyor onun açıklamasını yapman lazım.Bende eniştemi (Apdullah AVCI) ONDAN DAHA FAZLA ŞANSI hak ediyor o zaman kariyer olarakta ondan üstün bütün genç oyuncuları biliyor.Arjantin ligini bence küçümseme Simone river veya boca estu san lorenzo ile şampiyon olmadı tabiri caizse teşbihte hata olmaz racing clup ile şampiyon oldu. O yüzden araştırın cevap yazın Tuchel otoriter demişsin mainz için evet otoriter mainz en pahalı oyuncusu kim desem goglle bakıp cevap verirsin onlara otorite kurarsın ama wesley,melo, muslera ,burak,hamit, selçuk gibi hem klas hemde yüksek ücretli oyunculara onun otoritesi sökmez.Mainz de istediğini yapmayan oyuncunun idmanda boğazına sarılırsın itersin yapsana bizim oyunculara senin gömsün florya çimine.Sanırım ne demek istediğimi anlatabildim,tanımadınız yalnız youtube bilgileriyle bu işler olmaz.Galatasaray hocalığı öyle basit değil çoluk çocuğa verilmez Koçluk kariyeri olarak söyledim çoluk çocuğu.

Valla Mithat Bey Tuchel'in ne yapıp ne yapamayacağını şimdiden kestirmek zor. Daha gelmeden şunu yapamaz bunu yapamaz demek yanlış. Mancini geldi de ne oldu? Ne oynattı takıma? Semih sağ bek, Sabri sol bek oldu. Önyargılı olmamak lazım. Her sene hoca değiştirmek istemiyorsak, uzun vadede sürekli başarı istiyorsak Tuchel büyük şanstır. Almanya'da da çok sayılan, sevilen, takdir edilen bir hocadır. Dediğim gibi şimdiden ne olacağını kestirmek zor. Mainz'ı çalıştırması kötü bir etken değildir. Sonuçta büyük hocalar da direkt büyük kulüple başlamıyorlar işe. Gerçi biz burda ne kadar konuşsak da iş yönetimde. Neyse Galatasaray için hayırlısı ne ise o olsun diyelim.

İsterseniz cahil diyin Tuchel ismini ilk kez duydum. Mainz hocası deniyor, Mainz'ın performansına ve hocanın Alman ekolünden geldiğine bakarsak o zaman iyidir tahminimce ama Galatasaray'ın bu riski alma lüksü nedir bunu tartışmak lazım. Fenere kaptırılacak bir şampiyonluğu sindirebilecekmiyiz ? Bekleyebilecekmiyiz Tuchel'in yatırımının meyvesini ? Garanti şampiyonluk lazım bu sene, biz büyük kulübüz.

İsterseniz cahil diyin Tuchel ismini ilk kez duydum. Mainz hocası deniyor, Mainz'ın performansına ve hocanın Alman ekolünden geldiğine bakarsak o zaman iyidir tahminimce ama Galatasaray'ın bu riski alma lüksü nedir bunu tartışmak lazım. Fenere kaptırılacak bir şampiyonluğu sindirebilecekmiyiz ? Bekleyebilecekmiyiz Tuchel'in yatırımının meyvesini ? Garanti şampiyonluk lazım bu sene, biz büyük kulübüz.
Hitzfeld , Löw , Spaletti hangisi gelirse kesin şampiyon yapar diyebiliriz ? Cevap bence hiç biri başarı garantili bir adam vardı onuda kaçırdık , Mircea Lucesku.Şuan yapılabilecek en mantıklı hamle kendini kanıtlamaya ihtiyaç duyan bir hoca bulmak , tuchel gibi potansiyelli bir adam bulduysak kaçırmamalıyız.

Hitzfeld , Löw , Spaletti hangisi gelirse kesin şampiyon yapar diyebiliriz ? Cevap bence hiç biri başarı garantili bir adam vardı onuda kaçırdık , Mircea Lucesku.Şuan yapılabilecek en mantıklı hamle kendini kanıtlamaya ihtiyaç duyan bir hoca bulmak , tuchel gibi potansiyelli bir adam bulduysak kaçırmamalıyız.

Bu isimler Tuchel'den daha yakın bence şampiyonluğa. Bizim potansiyelden çok kendini kanıtlamış hocalara ihtiyacımız var. Ha benim terchim de Simeone , Tuchel gibi başarıya aç bi hoca alınması ama Türkiye'de bu aşı ne kadar tutar bilemiyorum.

Ben şu CV'ye para verme işinden sıkılmış vaziyetteyim. CV var diye motivasyonunu kaybetmiş, hırstan eser kalmamış, projeden ziyade cebine girecek paranın derdine düşen adam gelecekse hiç gelmesin. Bana kalsa Mancini ile devam ederdim ama madem yolları ayırdık, artık farklı bir şeyler denemenin zamanı geldi.

Tuchel'in adını uzun süreden beri duyuyorum, oturup beş Mainz maçı izlemiş miyimdir, zannetmiyorum. Ama denk geldiğimde o oyunculardan çıkardığı iş dikkat çekiyordu. Kaldı ki Almanya'da çok değer gören bir adam olduğu da ortada. Kim olursa olsun ben desteğimi veririm ama Tuchel bende o heyecanı yaratıyor. Gelsin isterim.

Mancini de hataydı bunu ilk geldiğinde yazdım buda hara olur bu fikrimide ilettim gerekli yere manciniyi monoco istedi pahalı geldi vazgeçtiler tuchel i bizden başka şsteyen yok o zaman bizden başka kimse ileriyi görmüyor

Yahu madem bu kadar iyi bizden başka niye kimse istemiyor

Abi Schalke ve Leverkusen'i reddetmişti.

Hatta bizimle eşleştikleri devre arasında Schalke teklif yaptı diye Mainz'la araları bozulmuştu.Basında da haberleri bir hayli fazlaca çıkmıştı.

Löw ayrılırsa Almanya milli takımı için adı geçiyor diye türk medyasında duymuştum itibar etmemek lazım.

Mainz'ın tam olarak 5 maçını izlememişimdir ama yabancı medyada ve bizim medyada çıkan haberlere göre değerli bir hoca olarak bahsediyor herkes şans vermek gerekir bence.

Başarısız olma ihtimali var bence de hatta yüksek ihtimal diyebiliriz ama bence getirebileceklerimiz arasında en iyilerden diyebilirim.Kimi getirsek aynı risk var zaten.

Tuchel'i getirmekle Yılmaz Vural, Hamza Hamzaoğlu'nu getirmek arasındaki farkı söylesin biri bana ? Hem Hamza hoca Yılmaz hoca daha ucuza gelmez mi ? Ben Hamza hocanın başarılı olcağına Tuchel'den daha çok inanıyorum şahsen.

Millet transferi bitirmiş bizim takımın hala hocası bile yok.Thomas Tuchel gelecek gibiydi ama son gelen haberlere göre O da olmayacak gibi.Bu ne biçim yönetim Allah aşkına kadrosunda 11 yabancı var daha bir tanesini bile gönderememiş(Hajroviç hariç!!!) ve kampa gelecek oyuncuların ne şartlarda geleceği belli değil.Şimdi giderler saçma sapan bir hocayı takımın başına getirirler(Dick Advocat).Tuchel gibi bir teknik direktörü bile ikna edemiyorsan nasıl kaliteli bir teknik adam ve oyuncular getireceksin ki.
Ama Ünal Beyin çok güvendiği bir danışmanı var o bulur birini, oturur sonra otobüsün başına.Ne geliyorsa bu tarz adamların yüzünden iyi giden düzen bozuluyor.İyi bir şey oldu mu hemen kulübü karıştırıyorlar(En son Adnan Sezgin vardı).Bu PROFESYONEL yapı içinde daha çok üzülür biz.

Tuchel olmayacakmış (gerçi başkana bu konuda çok güvenilmez). Hayırlısı olsun. İnşallah içi geçmiş ve sadece ismi var diye birini almazlar.

Galatasaray'ın uzun süredir takımın başına getirmek istediği Thomas Tuchel'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Ve teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Thomas Tuchel defteri kapandı.

NTV Spor'a konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal; Thomas Tuchel'in, sarı-kırmızılı takımda çalışmaktan onur duyacağını belirttiğini ancak 1 yıl dinlenmek istediğini söyledi.

Ünal Aysal "Thomas Tuchel, Galatasaray'ı çalıştırmaktan onur duyacağını ancak 1 yıl dinlenmek istediğini söyledi. Gelecek yıl teklif alırsa seve seve geleceğini ifade etti. Artık diğer alternatiflere bakıyoruz. Zamanımız var. Teknik direktörlerin en meşhurunu değil bize en uygun olanını alacağız" dedi.

Thomas Tuchel'den olumsuz yanıt alan Galatasaray'ın teknik direktör adayları arasında Dick Advocaat, Jorge Jesus, Ottmar Hitzfeld, Luciano Spaletti ve Mustafa Denizli var.

Açıkçası bizim adımıza sevindirici iyi oldu. Hiç Almanya dışında çalışmamış ve yüksek hesefler olan büyük bir kitlenin içinde bulunup o baskıyı hissetmemiş birisiydi.

Bakalım kim gelecek ?