2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Hajroviç geçici lisans almış. Yönetimde kim bunun sorumlusu ise bedelini vermeli

Olay içinde cok üzülmedim .Karaktersizin önde gideniymis Galatasaraya gelirken söledikleri ile yaptıkları gece gündüz kadar farklı...

Ciddili söylüyorum Hajrovic'in suçu falan yok. Siz yeni bir ülkeye çalışmaya gitseniz. Anlaştığınız para zamanında verilmese ne yapardınız?

Adam hakkını arıyor gerekli yerlerde. Drogba da aynı şekilde GSlı oldu. Çinden parayı zamanında vermediler. FİFA'ya başvurdu sonra biz aldık.

Adamın beklentileri karşılayamaması tepkilerin sebebi. Giderse umrumda olmaz. İsterse 2.Ribery olsun dünya futbolunda. Ama biri çıkıp verilen 3.5 milyonluk bonservisin hesabını versin. He üstüne sözleşmesindeki kalan yıllık ücretlerini de alırsa mümkünse bir daha Florya semtine alınmasın.

Ünal Aysal ve ekibinin 17 Hazirandan başka doğrusu yok gibi. Ergin Ataman'a ve Ekrem hocaya dua etsin. Kadın takımına olanları görüyoruz. Sorsan büyük başkan bütün başarılar onun zamanında geldi. Saçma sapan adamlara çok güveniyor. Artık Tulun mu başkası mı hesap versin. Uzaklaştırılsın şu kulüpten.

Ben Para konusuna takılmadım Alpaslan tabiki gitmesi haklı....

Wesley,Ebuoe,Muslera yapsa kızmazdım ,Buraya gelirken Galatasara şöle böle Benim kökenım böle söle dıyip gelipde en ufak dalga`da kacıyorsa ben adamın sözlerinde samimiyet olmadıgını görürüm

Adam maaşını alamamış ve hakkını aramış. Yahu Bülent Tulun denen kişi ilk defa yapmıyor ki bunu?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

G.Saray Başkanı Ünal Aysal açıklık getirdi.Sarı kırmızılı kulübün başkanı David Moyes ile bir görüşme yaptıklarını doğruladı ancak henüz bir anlaşma olmadığını belirtip şunları söyledi: "David Moyes ile bir fikir alışverişinde bulunduk. G.Saray'a gelebileceğini öğrendik. Ancak bizim önceliğimiz değil. Biz hala Alman ekolü üzerinde çalışmamızı sürdürüyoruz. Ottmar Hitzfeld, Joachim Löw, Jürgen Klinsmann ile temasımız sürüyor. Dünya Kupası'nın gidişatına göre gelecek cevaplar sonrasında teknik direktör arayışımız neticelenecek. Bu konuda acele etmiyoruz. En az 15 gün daha süremiz var."

Ünal Aysal, neden Alman ekolünde ısrarcı olduğuna ise şöyle açıklık getirdi. "Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki alt yapımızın koordinasyonunu Alman ekolüne göre hazırlıyoruz. Bu yüzden Erdal Keser'de göreve başladı. Uzun süreli ve geleceğe dönük bir planlama içindeyiz. Bu yüzden Alman bir teknik adam önceliğimiz ve artık bir sisteme dayalı bir yapı kurmak amacındayız. (DHA)

İyice Ali Cengiz oyununa döndü bu teknik adam işi , hayırlısı bakalım :)
Klinsmann açıkça reddetti,Löw bence doğru seçim değil.. Üç aday arasında sadece Hitzfelde sevinirim ama o da kariyerini bitirmekte kararlı sanırım.. Başkan bu üç adayın ismini zikrediyorsa birini getirebilmeli bence.. Ya da hiç isim vermemeli diye düşünüyorum.

Hakkını aramak farklı, sadece Ribery gibi gitmiyor 4 yıllık sözleşmem var oradaki 4.6milyon €´ mu da versinler diyor adam şaka gibi . Fifa çok açık buralarda arkadaş, 3 ay ödememezlik ne ya, 3 ay dolmadan 1 aylık parasını öde zaman kazan. Koca kulübün nakdi mi yok?

Evren Göz Ntvspor'da Olcan'ın Galatasaray'ı istediğini, Mevlüt içinde bu hafta önemli gelişmeler olabileceğini söyledi. ''iki oyuncu muhtemelen Galatasaray forması giyecek'' dedi.

Mancini henüz gitmemişken,Ünal Aysal Gstv de katıldıığı programda ayrılık halinde B planımız hazır demişti. Hani kaç gün oldu nerde o B planı? Ünal Aysal'a bugüne kadar hep destek oldum ama bu durum çok can sıkıcı. Bir kayıp sezona daha tahammülümüz yok.

Olcan,Mevlüt,Ishak ve Koray transferleri bizi yerli oyuncu kalitesinde ilk sıraya taşır.

Acaba yeni hocayı mi bekliyorlar transferleri açıklamak için ?

2014-2015 Futbol Takımımız

Yönetimin işine geliyor bu hocasız ortamdayız imajı bence. Sonuçta bu yerli kuralında hocaya bile gerek yok transfer için. Alınabilecek oyuncular belli max 5 tane isim var piyasada zaten. (Tarık,Olcan,Töre,Mevlüt,Hamburg lu Tolgay)Bunlara hiç bir hoca alınmasın demez. Uygun fiyata kaç tanesini alabiliyorsak artık almalıyız.
Yabancı da bir transfer hakkı verir yönetim yeni hocaya. Elde garanti Melo,Sneijder,Muslera,Bruma,Telles,Amrabat(+3te kalabilir),Chedju(elden çıkarmamız imkansız o maliyetinden sonra),+1 olarak hoca hangi mevkiye oyuncu isterse o alınır. Daha elden çıkması gerekenler var. Dany,Ontivero,Eboue gibi. Birde yıllığı nerdeyse orjinali kadar olacak Boşnak Messi miz var onu kaçırdık. Buda sorunlarımız arasında kaynamaz umarım. Sorumluları kimse hesabını sorar inşallah Ünal Aysal.

Bülent Tulun'un içinde olduğu ikinci bir transferde patladı. Hajrovic 6 ay'da sana 9 milyon avroya mal olup gidecek. Tebrik etmek lazım bu beceriksizleri. Harbiden lise mezunu olmak varmış. Kulübün anasını bellesen arkanda sağlam abilerin varsa ses eden olmuyor.

O değilde medyada Hikmet Karaman'ı övme içerikli haberler var korktuğum başıma gelecek galiba.

Hoca kalmadı sanki piyasada Hikmet Karaman'la görüşüyoruz.

Vallaha Hikmet Karaman yerine benle anlaşsınlar en azından bir taraftar daha iyi yönetir takımı para da almam vala kulübün parasını boşa atmamış olurlar ..

Acaba nasıl tuhaf ücretler ödenecek?
Bir taraftan hesapsız kitapsız girilen sözleşmelerden dolayı kaçıp giden ve üstüne kalan parasını da alan oyuncular diğer tarafta bizimkilerin tuhaf tuhaf para harcamaları.