2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Muslera, Telles-Semih-Hakan-Veysel, Selçuk-Melo, Olcan-Sneijder-Bruma, Burak.

Chedjou, Eboue, yabancı forvet. Toplam 8 yabancı.

Drogba gitti, Hajrovic gider, Dany ve Amrabat kiralanır ya da gönderilir, Ontivero kiralanır.

UEFA adamları şaka maka kollamış bile ya cidden yok böyle bir şey 1 küme düşme -18 puan cezası gelecek diyorlar hatta İBBnin adını şikedeki maçlarda adı geçtiği ve ceza geleceği için değiştirdiği söyleniyor mantıklı geldi bana da

PKK'lıdır. Kendisini hiç sevmem. Vatanımızın toprak parçasına göz dikenlerden biri olduğu için de nefret ederim kendisinden. Ama bu açıklama doğru bir açıklama.

[video=youtube;2F0ITH8SoJ8]http://www.youtube.com/watch?v=2F0ITH8SoJ8[/video]

Bruno LABADİA olayı bu adamı kim tavsiye ettiyse Galatasaray düşmanıdır.Sanıyorum bu gün yarın DENİZLİ açıklanacak

Anlaşılan o ki yeni hoca Mustafa Denizli olacak..Açıkçası benim içime sinen bir isim değil,ben olsam daha potansiyelli daha başarıya aç yabancı bir td getirirdim,çünkü türk insanının genel problemi maalesef ki yerlilerin çoğunda vizyon yok ve maalesef ki futbolda da vizyon olmayınca pek bişey olmaz..

Diğer taraftan açıkçası en başından beri dönen tiyatronun bakın her yere gittik ama elimizdeki en iyi aday Mustafa Denizli biz de mecburen onla anlaştık demek için olduğunu düşünüyorum ama bir gerçek var ki bizim bu tarz gündem mühendislikleriyle kaybedecek zamanımız bence yok..Denizli'yi getirmek istiyorsan en baştan ben bu adamı getirdim de tavrını koy ve ona göre başla çalışmalara..belirsizlik zaman kaybı bunlar olmaması gereken şeyler..ki en başından beri hocamız Alman olacak diyorsan senin gidip iyi bir Alman hoca bulman gerekir,aksi ciddi bir prestij kaybı..Alman olacak diyip alman getiremezsen,sonra anglosakson olacak diyip Mustafa Denizliyi getirirsen bu da bence ciddi bir imaj kaybı..

Hoca yok, yapacak bir şey yok. Mustafa Denizli de öyle yabana atılacak biri değil. Bu ülkede nasıl şampiyon olunması gerektiğini biliyor. Ayrıca herkes şunu unutuyor. Bu sene 4.yıldız senesi. Bizim ne yapıp edip 4.yıldızı bu sene takmamız lazım. Yok uzun vadeli planlar yok Avrupa'da başarı bu sene zerre umurumda değil. Bu sene lig şampiyonluğu her şeyin üstündedir.