2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Karaman ve Denizli takımımızın başında görmek isteyeceğim son isimlerdir.Bana göre Hollanda ekolü olarak Dick Advoocat olabilir çünkü kendisi gençlere önem veren ileriyi düşünen bir isim Karaman ve Denizli ile sadece günü kurtarmış oluruz.

Ben kendi adıma ileriyi düşünmek istemiyorum. Bana bu sezon şampiyon yapacak hoca lazım. 20. şampiyonluğa ve 4. yıldıza olması gerekenden fazla anlam yükledim belki ama bu sene bir başarısızlığı kabul edemem. Bunu Lucescu' nun sağlayacağına inanmıştım ama olmadı. Bu saatten sonra gelecek hocanın da Mancini' den daha iyi katkı vereceğini sanmıyorum. Mancini' yi beğenmeyen biri olarak, bu sene takımın başında kalsa şampiyon olurduk diye düşünüyorum.

twitterda dün gece bir kaç galatasaraylı arkadaşımız galatasarayın yeni teknik direktörü safet susic yazmışlardı,sanırım bugün de silmişler..umarım safet susici getirmek gibi bir hata yapmazlar eğer öyle bişey olacaksa ben de teknik direktörlüğe talibim:)

David Moyes İstanbul'a gelmiş. Yeni hocamız o olacak herhalde.

Fellaini de gelir kesin bize şimdi.

david moyesin bizim için istanbula geldiği gibi dedikodular var..man utd serüveni onun hakkında negatif düşüncelere sebep olsa da moyes benim beğendiğim bir teknik adam..hele ki adı geçen hollandalılara filan defalarca tercih ederim..

bir teknik direktörün man utd iş yapamaması galatasarayda iş yapamayacağı anlamına gelmez..benim için man utd görmesi bile önemli bir kıstastır..

özetle moyes gelirse çok mu sevinirim hayır ama öyle karalar da bağlamam.

David Moyes İstanbul'a gelmiş. Yeni hocamız o olacak herhalde.

Fellaini de gelir kesin bize şimdi.

Abi gelsin valla Fellaini. Yoksa sıkıntılı olur. Kafanın yine uymayacağı bir birliktelik.

-----------------Melo------Selçuk-------------------
Olcan-------------------------------------Sneijder
--------------Fellaini-------Burak-----------------

ideal gibi duruyor.

david moyesin bizim için istanbula geldiği gibi dedikodular var..man utd serüveni onun hakkında negatif düşüncelere sebep olsa da moyes benim beğendiğim bir teknik adam..hele ki adı geçen hollandalılara filan defalarca tercih ederim..

bir teknik direktörün man utd iş yapamaması galatasarayda iş yapamayacağı anlamına gelmez..benim için man utd görmesi bile önemli bir kıstastır..

özetle moyes gelirse çok mu sevinirim hayır ama öyle karalar da bağlamam.

Löw, Hitzfield gündemde derken Moyes İstanbul'a geldi. Manchester'dan önce kariyeri gayet iyiydi Everton'da. Sanırım Villas Boas tarzı bi kariyer. Benim kafamdaki şüpheler tam olarak yok olmadı ama nedense başarılı olur gibime de gelmiyor değil. Tabi daha kesin birşey yok.

Benim anladığım isim, gene de Moyes değildi. Ada futbolundan çıkıp avrupada başarılı olan hoca da aklıma gelmiyor:) Bir Toshack var sanırım. Bu sene küme düşmeler sonunda çok kulüp ligde yer almayacak ama buna karşın önümüzü kesmek için çok çalışma olacaktır. GS'lının derdi ise 4 yıldız değil avrupa başarısı. Bu sakin süreçte, başarıya giderken ayrıca takımı gençleştirmek geleceğe de hazırlamak lazım. Moyes'de bunu göremiyorum ben. Ha Alex Ferguson veliahtı yapmış Adama hoca değil demem tabii ki. Ama Ferguson'un aşırı kibiri yüzünden yardımcılarında da pek iyi seçici olmadığını biliyoruz. Aynı olay Terim'de de vardı. Yerlerine birini yetiştiremediler bunca sene

Benim hoca sıralamam hâlâ Ottmar Klinsmann Marjwick şeklinde:)

Galiba Lise mezunu olunca Murat Özyer ve Bülent Tulun gibi saçmalıklar yapma hakkına sahip oluyorsun. Bülent Tulun bu kulübün kapısından içeri girebiliyor ya ona yanarım.

David Moyes Evertonda başarılı oldu hemde sınırlı bir bütçeyle , bizde de transfer bütçesi 15 milyon euro gibi bi rakam. Everton kariyerine benzer bişe olabilir fakat 4. yıldızı takma konusunda kesinlikle net bir teknik adam olmalı Türkiye'yi tanıyan biri olmalı en iyi aday Mustafa Denizli bence