2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Benim anladığım isim, gene de Moyes değildi. Ada futbolundan çıkıp avrupada başarılı olan hoca da aklıma gelmiyor:) Bir Toshack var sanırım. Bu sene küme düşmeler sonunda çok kulüp ligde yer almayacak ama buna karşın önümüzü kesmek için çok çalışma olacaktır. GS'lının derdi ise 4 yıldız değil avrupa başarısı. Bu sakin süreçte, başarıya giderken ayrıca takımı gençleştirmek geleceğe de hazırlamak lazım. Moyes'de bunu göremiyorum ben. Ha Alex Ferguson veliahtı yapmış Adama hoca değil demem tabii ki. Ama Ferguson'un aşırı kibiri yüzünden yardımcılarında da pek iyi seçici olmadığını biliyoruz. Aynı olay Terim'de de vardı. Yerlerine birini yetiştiremediler bunca sene

Benim hoca sıralamam hâlâ Ottmar Klinsmann Marjwick şeklinde:)
sühan anladığın isim safet susic olabilir mi..?

Şu Bülent Tulun'un ne yapması gerekiyor kulüpten kovulması için? Adnan Polat'a yazdığı mektubu o hariç herkese gönderir. Febeş'in şikedeki medya ayaklarından tahir kum'a servis eder ondan da Lube Ayar adlı Aziz'in has elemanına gönderilir.
Ribery rezaleti, Şaşa İliç transferinde dönenler ise bambaşka konular.

G.Saray Başkanı Ünal Aysal açıklık getirdi.Sarı kırmızılı kulübün başkanı David Moyes ile bir görüşme yaptıklarını doğruladı ancak henüz bir anlaşma olmadığını belirtip şunları söyledi: "David Moyes ile bir fikir alışverişinde bulunduk. G.Saray'a gelebileceğini öğrendik. Ancak bizim önceliğimiz değil. Biz hala Alman ekolü üzerinde çalışmamızı sürdürüyoruz. Ottmar Hitzfeld, Joachim Löw, Jürgen Klinsmann ile temasımız sürüyor. Dünya Kupası'nın gidişatına göre gelecek cevaplar sonrasında teknik direktör arayışımız neticelenecek. Bu konuda acele etmiyoruz. En az 15 gün daha süremiz var."

Ünal Aysal, neden Alman ekolünde ısrarcı olduğuna ise şöyle açıklık getirdi. "Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki alt yapımızın koordinasyonunu Alman ekolüne göre hazırlıyoruz. Bu yüzden Erdal Keser'de göreve başladı. Uzun süreli ve geleceğe dönük bir planlama içindeyiz. Bu yüzden Alman bir teknik adam önceliğimiz ve artık bir sisteme dayalı bir yapı kurmak amacındayız. (DHA)

İyice Ali Cengiz oyununa döndü bu teknik adam işi , hayırlısı bakalım :)

G.Saray Başkanı Ünal Aysal açıklık getirdi.Sarı kırmızılı kulübün başkanı David Moyes ile bir görüşme yaptıklarını doğruladı ancak henüz bir anlaşma olmadığını belirtip şunları söyledi: "David Moyes ile bir fikir alışverişinde bulunduk. G.Saray'a gelebileceğini öğrendik. Ancak bizim önceliğimiz değil. Biz hala Alman ekolü üzerinde çalışmamızı sürdürüyoruz. Ottmar Hitzfeld, Joachim Löw, Jürgen Klinsmann ile temasımız sürüyor. Dünya Kupası'nın gidişatına göre gelecek cevaplar sonrasında teknik direktör arayışımız neticelenecek. Bu konuda acele etmiyoruz. En az 15 gün daha süremiz var."

Ünal Aysal, neden Alman ekolünde ısrarcı olduğuna ise şöyle açıklık getirdi. "Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki alt yapımızın koordinasyonunu Alman ekolüne göre hazırlıyoruz. Bu yüzden Erdal Keser'de göreve başladı. Uzun süreli ve geleceğe dönük bir planlama içindeyiz. Bu yüzden Alman bir teknik adam önceliğimiz ve artık bir sisteme dayalı bir yapı kurmak amacındayız. (DHA)

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İskoç teknik adam David Moyes ile sözleşme imzalamalarının söz konusu olmadığını açıkladı.

Les Ottomans Otel'de akşam saatlerinde Moyes ile bir araya gelen Başkan Ünal Aysal, İskoç teknik adamla konuştuklarını, ancak sözleşmeyle ilgili bir görüşme yapmadıklarını söyledi.
Ünal Aysal, İskoç teknik adamla ilgili olarak "Moyes misafirimiz. Bu akşam İstanbul'u gezecek ve İngiltere'ye dönecek. Şu anda kendisiyle sözleşme imzalamamız söz konusu değil. Şu anda Moyes'u düşünmüyoruz. Acelemiz yok, onun da acelesi yok. Her zaman söylüyorum, önceliğimiz Alman teknik adamlar. Görüştüğümüz Alman hocalarla anlaşamazsak, Moyes alternatif olabilir. Kendisi deneyimli bir teknik adam" ifadesini kullandı.

İNGİLİZ BASINI: "5 MİLYON EURO'YA İMZA ATACAK"

İskoç teknik adam David Moyes'in İstanbul'a gelmesi İngiliz basınında da geniş yer buldu. Son olarak Manchester United'ı çalıştıran Moyes'in Galatasaray'a yıllık 5 milyon euroya imza atacağı iddia edildi. (DHA-Sporx)

İngilizler çok uçmuş ne 5 Miyon Euro'su :)

Dünya Kupası bitmeden bizim bu teknik adam işi de çözülmeyecek anlaşıldı. İsviçre - Amerika 2.turda elense de bari tam netleşse olay.

Rijkaard dönemini madem iyi takip ettin o zaman bana Rjikaard``ın istediği kac oyuncu alındı söyler misin Rikaard´ın yardımcısı Erdal keser cıkıp neler söylemisti yazar mısın Yönetim hakkında?

Rijkaardın dönemindeki takımı sayar mısın? Rikaard´ın istemi sitemi nelerdi söyler mısın...Bizden sonra ne yapmıs ne yapmamıs bana ne. Ben takım olarak onun oynattiği oyuna uygun takım olduğumuzu söyluyorum.

Mahmuti Bizden Efese gitti, ordan ayrıldı, kötu koç mu oldu simdi? Erman Kunter Beşiktas´ı bıraktı kötu hoca mı oldu? Bilic Lokomativ´i bıraktı, kötu hoca mı?Lucescu bizden giderken kotu muydu veya Gerets kötu muydu ellerindeki kadro ile ellerinden geleni yaptılar ?

Kötü diyorsak Skibe, Bülent Korkmaz bize gelmis kötu hocalar. Ne oynatıklarını, ne istediklerini kendileri de bilmiyorlardı. Frank en azından ne oynatmak istediğini biliyor.

Frank ne biliyormuş yahu? Tutturmuş bir 4-3-3. Bir halt da oynatamıyordu. Allah'tan Keita falan vardı öyle maç kazanabiliyordu takım. Yoksa oyun-sistem bir halt yoktu!

Yahu bizim yönetim harbi beceriksiz bu konularda. Kamp başlayacak neredeyse. Ortada hâlâ teknik direktör yok. Başkan da çıkmış daha en az 15 günümüz var diyor he var var. Acele etmeyin ya daha kaç ay var ohoo..

Frank ne biliyormuş yahu? Tutturmuş bir 4-3-3. Bir halt da oynatamıyordu. Allah'tan Keita falan vardı öyle maç kazanabiliyordu takım. Yoksa oyun-sistem bir halt yoktu!

Tutturmus bir 4 3 3 iyimis herkes bu oyunu oynatmak istıyor işin tesadufüne baksen ,Oynatan Şampiyon oynatamıyan rezil oluyor.Frank dönemin de 4 3 3 ortadaki 3 nü say bana ben sana kacıncı oluncagını sölerim :)

Tutturmus bir 4 3 3 iyimis herkes bu oyunu oynatmak istıyor işin tesadufüne baksen ,Oynatan Şampiyon oynatamıyan rezil oluyor.Frank dönemin de 4 3 3 ortadaki 3 nü say bana ben sana kacıncı oluncagını sölerim :)

Yahu premier ligde mi mücadele ediyordu takım? En iyi hücumcular da bizdeydi ona bakarsan. Neyse uzatmak istemiyorum. Rijkaard'ın futbolculuğu iyi olabilir de teknik direktörlüğü son derece kötüdür. Sen farklı düşünebilirsin.

Yahu premier ligde mi mücadele ediyordu takım? En iyi hücumcular da bizdeydi ona bakarsan. Neyse uzatmak istemiyorum. Rijkaard'ın futbolculuğu iyi olabilir de teknik direktörlüğü son derece kötüdür. Sen farklı düşünebilirsin.

Renkdaş ben sana süper hoca demiyorum.Adamın bir felsefesi var ortasahası cift yönlu oynaya bilen oyuncular istıyordu elinde cok iyi cift yönlü oyuncular var.Wesley gibi 4 3 3 ezbere oynabılıcek bir süper starımız var eğer bir kumar oyananıcaksa Ülkeyi öğrenmis sistemi belli bir hocayı getirmekden yana olduğumu söyluyorum.Tabiki Löw,Hanckeys,Sammer benimde önceligim ama kumar atılıcaksa Frank olsun diyorum. :)

Renkdaş ben sana süper hoca demiyorum.Adamın bir felsefesi var ortasahası cift yönlu oynaya bilen oyuncular istıyordu elinde cok iyi cift yönlü oyuncular var.Wesley gibi 4 3 3 ezbere oynabılıcek bir süper starımız var eğer bir kumar oyananıcaksa Ülkeyi öğrenmis sistemi belli bir hocayı getirmekden yana olduğumu söyluyorum.Tabiki Löw,Hanckeys,Sammer benimde önceligim ama kumar atılıcaksa Frank olsun diyorum. :)

Tamam renktaş sorun yok. :) Valla Rijkaard ilk geldiğinde acayip sevinmiştim ancak takıma kattığı hiçbir şey göremedim. Tamam kötü kadro olabilir fakat daha fazlasını yapmalıydı bence. Senin görüşün farklı olabilir tabii.

Ya şimdi gördüm mesajları:)) Ben bu iletielrin hepsini beğen sanıyorum hiç uğraşmıyordum:)) Sanmam Safet Susiç olacağını. Ona gelene kadar çok isim var özellikle Fransız menşeili.:)
Deschamps dışında faydalı olabilecek kimse gelmiyor aklıma ilk bakışta.. Belki de biraz Blanc ama o da sözleşmesini uzattı sanırım. Paul Le Guen filan hafif kalır bence.. O 6-7 sene öncesinin Galatasaray´ına uygundu gibi..

Can, Alperen

Ben Fransız olayını geyiğine söyledim bu FB'lileirn bize Fransız demesine istinaden. Başkan net konuştu Alman olacak hoca olmazsa hollandalı. Yani GS başkanına inanmak zorundayız. Yoksa Denizli de var. Başkanın dediği kadarıyla istediği üç isim Ottmar Low Klinsmann. Klinsmann bence imkansız gibi. O biraz ALmanlara benzemeyen bir adam USA'de çok seviliyor rahatı iyi ve fahiş para kazanıyor. Low'ü sevmiyorum olmasını istemem Ottmar emekli olacağım diyor. Almanlar bu konuda dediğim dediktir. Ama Derwall de böyle birdönemde getirilmişti GS'a:) Benim bu konuda hiç bilgim yok. sadece dün dediğim gibi anlaşmanın yapılduğı hataya açıklanacağını biliyorum. Bunların arasında da yeni yeni ismi artan Klinsmann vardı inanasım gelmiyor

Can, Alperen

Ben Fransız olayını geyiğine söyledim bu FB'lileirn bize Fransız demesine istinaden. Başkan net konuştu Alman olacak hoca olmazsa hollandalı. Yani GS başkanına inanmak zorundayız. Yoksa Denizli de var. Başkanın dediği kadarıyla istediği üç isim Ottmar Low Klinsmann. Klinsmann bence imkansız gibi. O biraz ALmanlara benzemeyen bir adam USA'de çok seviliyor rahatı iyi ve fahiş para kazanıyor. Low'ü sevmiyorum olmasını istemem Ottmar emekli olacağım diyor. Almanlar bu konuda dediğim dediktir. Ama Derwall de böyle birdönemde getirilmişti GS'a:) Benim bu konuda hiç bilgim yok. sadece dün dediğim gibi anlaşmanın yapılduğı hataya açıklanacağını biliyorum. Bunların arasında da yeni yeni ismi artan Klinsmann vardı inanasım gelmiyor
Öncelikle alman ekolüne ben de sıcak bakıyorum ama hollandalı ısrarını da anlamış değilim çünkü ismi geçen hollandalılardan bir cacık olmaz..o yüzden de umarım öyle bir hata yapmazlar..bir de hoca seçerken milliyetinden çok oynattığı futbola ve galatasarayın genlerine uyup uymamasına bakılması gerekiyor diye düşünüyorum..kişisel fikrim tuchelin galatasarayın genlerine uyacağı idi ve onu gerçekten istiyordum ama ben yönetimin tucheli benim kadar istediğini düşünmüyorum eğer isteseydiler tuchel gelirdi..

Galatasaray başkanına inanmak konusuna gelince ünal aysal sevdiğim bir başkan ama maalesef ki başkanın çok fazla çelişkili beyan ve eylemi mevcut yine de başarılı bulduğumu belirtmeden edemicem ama çok fazla demeç vermesini ve bazı gündem mühendisliklerini sevmiyorum açıkçası..yani başkan alman ekolü dedi ama bugün moyes imza attıysa şaşırmam..yarın denizli gelirse ya da hikmet karaman gelirse şaşırmicağım gibi..

ismi geçen üç almana gelince löwü hiç istemem,klinsmann ehh,ottmar hitzfeld güzel olur inandığım bir teknik adamdır ama kulüp çalıştırmak konusunda heyecanı kalmışmıdır pek sanmıyorum açıkçası..biraz emeklilik modunda gördüm kendisini..ki 65 yaş erken bir emeklilik sanki futboldan..bunu heyecanın bitmesine bağlayabiliriz..ki lucescu 68 yaşında fatih hocamız 61 yaşında..mesela ben fatih hocanın yakın bir zamanda emekli olacağını filan düşünmüyorum..