Can Akan
0
Başkan Fikir aliş verişinde bulunduk diyor.Başkan Basınla fena dalga geciyor
bu bir ihtimal ama diğer bir ihtimal de başkanın bir dediğinin diğerinin tutmadığı..üzülerek söylüyorum ki bunu sık hissetmeye başladım bu aralar.
Başkan Fikir aliş verişinde bulunduk diyor.Başkan Basınla fena dalga geciyor
sühan anladığın isim safet susic olabilir mi..?Benim anladığım isim, gene de Moyes değildi. Ada futbolundan çıkıp avrupada başarılı olan hoca da aklıma gelmiyor Bir Toshack var sanırım. Bu sene küme düşmeler sonunda çok kulüp ligde yer almayacak ama buna karşın önümüzü kesmek için çok çalışma olacaktır. GS'lının derdi ise 4 yıldız değil avrupa başarısı. Bu sakin süreçte, başarıya giderken ayrıca takımı gençleştirmek geleceğe de hazırlamak lazım. Moyes'de bunu göremiyorum ben. Ha Alex Ferguson veliahtı yapmış Adama hoca değil demem tabii ki. Ama Ferguson'un aşırı kibiri yüzünden yardımcılarında da pek iyi seçici olmadığını biliyoruz. Aynı olay Terim'de de vardı. Yerlerine birini yetiştiremediler bunca sene
Benim hoca sıralamam hâlâ Ottmar Klinsmann Marjwick şeklinde
ben başkanın bütün açıklamalarını ilginç buluyorum..''Moyes ile fikir alışverişinde bulunduk ama önceliğimiz o değil, Alman düşünüyoruz'' açıklamasını bi ben mi ilginç buldum
Rijkaard dönemini madem iyi takip ettin o zaman bana Rjikaard``ın istediği kac oyuncu alındı söyler misin Rikaard´ın yardımcısı Erdal keser cıkıp neler söylemisti yazar mısın Yönetim hakkında?
Rijkaardın dönemindeki takımı sayar mısın? Rikaard´ın istemi sitemi nelerdi söyler mısın...Bizden sonra ne yapmıs ne yapmamıs bana ne. Ben takım olarak onun oynattiği oyuna uygun takım olduğumuzu söyluyorum.
Mahmuti Bizden Efese gitti, ordan ayrıldı, kötu koç mu oldu simdi? Erman Kunter Beşiktas´ı bıraktı kötu hoca mı oldu? Bilic Lokomativ´i bıraktı, kötu hoca mı?Lucescu bizden giderken kotu muydu veya Gerets kötu muydu ellerindeki kadro ile ellerinden geleni yaptılar ?
Kötü diyorsak Skibe, Bülent Korkmaz bize gelmis kötu hocalar. Ne oynatıklarını, ne istediklerini kendileri de bilmiyorlardı. Frank en azından ne oynatmak istediğini biliyor.
Frank ne biliyormuş yahu? Tutturmuş bir 4-3-3. Bir halt da oynatamıyordu. Allah'tan Keita falan vardı öyle maç kazanabiliyordu takım. Yoksa oyun-sistem bir halt yoktu!
Tutturmus bir 4 3 3 iyimis herkes bu oyunu oynatmak istıyor işin tesadufüne baksen ,Oynatan Şampiyon oynatamıyan rezil oluyor.Frank dönemin de 4 3 3 ortadaki 3 nü say bana ben sana kacıncı oluncagını sölerim
Yahu premier ligde mi mücadele ediyordu takım? En iyi hücumcular da bizdeydi ona bakarsan. Neyse uzatmak istemiyorum. Rijkaard'ın futbolculuğu iyi olabilir de teknik direktörlüğü son derece kötüdür. Sen farklı düşünebilirsin.
Renkdaş ben sana süper hoca demiyorum.Adamın bir felsefesi var ortasahası cift yönlu oynaya bilen oyuncular istıyordu elinde cok iyi cift yönlü oyuncular var.Wesley gibi 4 3 3 ezbere oynabılıcek bir süper starımız var eğer bir kumar oyananıcaksa Ülkeyi öğrenmis sistemi belli bir hocayı getirmekden yana olduğumu söyluyorum.Tabiki Löw,Hanckeys,Sammer benimde önceligim ama kumar atılıcaksa Frank olsun diyorum.
sühan anladığın isim safet susic olabilir mi..?
Ya şimdi gördüm mesajları) Ben bu iletielrin hepsini beğen sanıyorum hiç uğraşmıyordum) Sanmam Safet Susiç olacağını. Ona gelene kadar çok isim var özellikle Fransız menşeili.
Deschamps dışında faydalı olabilecek kimse gelmiyor aklıma ilk bakışta.. Belki de biraz Blanc ama o da sözleşmesini uzattı sanırım. Paul Le Guen filan hafif kalır bence.. O 6-7 sene öncesinin Galatasaray´ına uygundu gibi..Ya şimdi gördüm mesajları) Ben bu iletielrin hepsini beğen sanıyorum hiç uğraşmıyordum) Sanmam Safet Susiç olacağını. Ona gelene kadar çok isim var özellikle Fransız menşeili.
Öncelikle alman ekolüne ben de sıcak bakıyorum ama hollandalı ısrarını da anlamış değilim çünkü ismi geçen hollandalılardan bir cacık olmaz..o yüzden de umarım öyle bir hata yapmazlar..bir de hoca seçerken milliyetinden çok oynattığı futbola ve galatasarayın genlerine uyup uymamasına bakılması gerekiyor diye düşünüyorum..kişisel fikrim tuchelin galatasarayın genlerine uyacağı idi ve onu gerçekten istiyordum ama ben yönetimin tucheli benim kadar istediğini düşünmüyorum eğer isteseydiler tuchel gelirdi..Can, Alperen
Ben Fransız olayını geyiğine söyledim bu FB'lileirn bize Fransız demesine istinaden. Başkan net konuştu Alman olacak hoca olmazsa hollandalı. Yani GS başkanına inanmak zorundayız. Yoksa Denizli de var. Başkanın dediği kadarıyla istediği üç isim Ottmar Low Klinsmann. Klinsmann bence imkansız gibi. O biraz ALmanlara benzemeyen bir adam USA'de çok seviliyor rahatı iyi ve fahiş para kazanıyor. Low'ü sevmiyorum olmasını istemem Ottmar emekli olacağım diyor. Almanlar bu konuda dediğim dediktir. Ama Derwall de böyle birdönemde getirilmişti GS'a Benim bu konuda hiç bilgim yok. sadece dün dediğim gibi anlaşmanın yapılduğı hataya açıklanacağını biliyorum. Bunların arasında da yeni yeni ismi artan Klinsmann vardı inanasım gelmiyor