2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Italyan hocalardan pek haz etmem açıkçası.

Defansif oyun oynamaları çok can sıkıcı.

Prandelli'nin son dünya kupasında Uruguay ve Kosta Rika maçlarinda ki caresizligi hâlâ gözümün önünde.

Umarım faydali olur tabiki.

Ayrıca gelirse Pirlo ve Balotelli'yi de getirsin :) :)

Milli takım ve kulüp performansları çok farklı olabiliyor. Ben Prandelli'yi beğenirim ama birşey idda etmiyorum. Bakalım görelim neler olacak . Başkan Almeida ile görüştüğümüzü ama Prandelli'nin önceliği olmadığı için vazgeçtiğimizi söyledi. Aman iyi direkten dönmüşüz.

Yönetimden yine riskli bir hamle geldi. Bence bu seneyi Denizli ile geçirip, şampiyonluğu cebe koyup, gelecek sene için yabancı hoca bakmak daha mantıklı bir karar olurdu.

Prandelli'nin Mancini'den artısı, oyuncularla daha iyi ilişki kurabilmesi ve kısıtlı malzemeden daha iyi iş çıkartabilmesi gibi duruyor. Kariyerinde bir lig şampiyonluğu veya M.City, Inter gibi "kallavi" kulüp takımı çalıştırmışlığının olmaması da eksi noktası...

Pazartesi günü göreve başlayacakmış. Ne diyelim, hayırlı olsun.

Ben Prandelli umutluyum.Manciniden de umutluyumdu İçimizdeki Sülükler var oldukca Gelen Hocanın bir başarısı olamaz.Bülent Tulun Lütfi Ariboğan Emir Sarigül vede etliye sütlüye karışmayan Candan Erçetin gibi Yöneticeler oldukca basarı olmaz

Prandelli istediği Transferleri yapalım Bülent Tulunun Transferlerini değil.

Oyuncularla ikili ilişkleri çok iyi olan Hocadır Balotelli`yi bile Son avrupa şampiyonasında nasıl oynatğı bellidir.De Rossi gibi adamı Ligde yaptığı yanlışdan dolayı Dünya Kupasına almadı.

Fiorentinida Yaptıkları Ortada Roma takır takır giderken sadece Hanımın Hastalığı nedeniyle Romayı bıraktı.

2012 Avrupa şampiyonasında Takımını Final Oynattı

Potansiyelli bir hoca Mancini gibi tek bir taktiği yok ancak Mancini Gibi oyuncuların yerini değiştirme olayına giriceğini düşünmüyorum .Prindelli bugünlere gelene kadar hep mutevazı kadrolarla başarı elde etti,Frank olsun Mancini olsun çok iyi kadrolarla mücadele ettiler ,Prandilinin en olumlu yanıda bu olsa gerek.

İsmi geçen hocalardan en çok istediğim çok ciddi gelecek vaad ettiğine inandığım için ve hırslı,dinamik yapısından dolayı Thomas Tuchel'di.Tuchel olmicaksa birinci tercihim çok büyük bir marka olmasından dolayı Ottmar Hitzfeld'idi..İsviçreyi getirdiği nokta,geçmişteki başarıları filan muazzamdı büyük bir markaydı General..Fakat o da emeklilik kararından dönmedi anladığım kadarıyla..ki dönersem prensiplerime aykırı hareket etmiş olurum gibi bir cevabı vardı,bu tarz insanları farklı kılan prensipleridir..gelmemesine üzülmüş olsam da neden büyük bir hoca olduğunu bir kez daha gösterdi.

Löw ve Klinsmann noktasında;Löw zaten beğendiğim,inandığım bir antrenör değil,Klinsmann ise beğendiğim bir antrenör ama onda da Rijkaard'ta yaşadığımız şeyleri yaşama ihtimalimiz yüksekti çünkü Klinsmann klasik disiplinli Alman teknik adamlardan değil adam Amerikalı olmuş artık..bu yüzden de takım üzerinde otorite kuramayacağını düşünüyordum ama yine de gelse de çok üzülmezdim,Klinsmann tıpkı Rijkaard gibi oynanabilecek bir kumar benim nezdimde..Zira adam Amerikadaki rahat hayatını bırakıpta gelmedi zaten ki bence gelmezdi de..Böyle giderse Amerikada milli kahraman statüsüne ulaşabilir..

Prandelliye gelince bence iki isim dışında ismi geçen bütün alternatiflere tercih ederim kendisini,inandığım bir teknik adamdır,klasik İtalyan kafasında değildir.o yüzden de ben kendi adıma mutlu oldum ve başarılı olacağına da inanıyorum.

şimdi rock müzik te bir pentegram gerçeği vardır. Rock dinliyorum diyen çoğu kişiden bile pentegramı bilmeyene şahit oldum ama pentegram bu ülkenin en iyi müzik gurubudur.
Prandelli de o hesap.Çok af ederseniz de Teknik direktör bilgisi morinho-ancelotti-del bosgue ve lucescu gibi medyatik isimlerden oluşan kişiler biraz klavyesini soğutmalı. Google dan bakarak tanımaya çalışan olabilir ama prandelli Avrupanın hem taktiksel hemde oyuncu ilişkisi açısın dan en iyi Teknik direktörlerinden dir. Tanımadan araştırmadan bilmeden acımasızca eleştiri çok yanlış.Ünal Aysalın bu işi başarmasına çok sevindim ve de şaşırdım

Çok mutlu oldum Prandelli geldiği için. Çok doğru bir hamle olduğunu düşünüyorum. Son Avrupa Kupasında favori olmayan İtalya finale çıktı ve oynadığı oyun müthişti. Buldozer gibi oynayan Almanları yenen tek takımdı İtalya. Karakter olarak da çok düzgün birisi. Hayırlı olsun...

Bence oruc sana yaramamıs renkdas ben çok başka bir sey söylüyorum sen başka deryalardasın yolun acık olsun o deryalarda :) ;)

Pirlo 36 yaşında ama Juve'nin ve Italya'nin en iyi oyuncusu.

2-3 sene daha çok iyi iş yapar. Hiç koşmazsa bile bir ara pasi atar,bir duran top kullanır ve maçın kaderini değiştirir.

Onu istememek ilginç gerçekten.

Selçuk çok iyi oyuncu. Ama asla Pirlo değil. Bunu unutmamak gerekir...

Pirlo 36 yaşında ama Juve'nin ve Italya'nin en iyi oyuncusu.

2-3 sene daha çok iyi iş yapar. Hiç koşmazsa bile bir ara pasi atar,bir duran top kullanır ve maçın kaderini değiştirir.

Onu istememek ilginç gerçekten.

Selçuk çok iyi oyuncu. Ama asla Pirlo değil. Bunu unutmamak gerekir...

Yukarıya Bak bakalım kötu oyuncumu demisim yada 2 3 sende daha oynamazmı demisim

Pirloyu napıcaz 36 yasında dedim hepsı bu .Pirloyada Laf edildi dedin ama edilen bir laf yok 36 yaşındaki bir oyuncu almamız Gereksiz bende bunu savunuyorum