Osvaldo'yu alma ihtimalimiz yuksekmis.Ne zaman sevdigim bir yabanci topcu ile adimiz gecse basiyorum kufuru Tüpçü ile yaverlerine
Bence kesinlikle forvete ihtiyacımız var. Bu forvet hattıyla götürmemiz çok zor. Aslında Umutu satıp Mevlüt-Almeida ikilisi güzel olurdu. Ve kesinlikle sağ bek almalıyız.Kesinlikle katılıyorum. Derbi maçından sonra bara gidiyor, bara gittiği yetmezmiş gibi bir de mevzu çıkarıyor adam. Üstelik bulunmaz hint kumaşı da değil, uzak olsun.
Olcan'a ise formamızla başarılar dilerim, beklentileri karşılayacağına inanıyorum. Keşke daha önceden kesişseydi yollarımız ama herşeyin hayırlısı. Salih Dursun'un maaşından kurtulmamız ayrıca güzel oldu.
- Öncelikle kadronun biraz "hafiflemesi" lazım.
-Hajrovic kendi çekti gitti, umarım ekstradan bir tazminat ödemeyiz. Ufuk ve Aykut'la da sözleşme yenilenmedi ve umarım yenilenmez de. Boşuna maaş ödememize gerek yok. Gönderilebilirler.
-Chedjou'nun yerine Astori ya da Ranocchia'dan birini getirebilsek güzel olur. Olmazsa Chedjou takımda tutulabilir.
-Dany ve Amrabat kiralanmalı ya da takasta kullanılmalı. Mesela Tarık Çamdal için.
-Eboue kendini toparlar mı bilmiyorum ama takımda kalırsa yedek kulübesinde yer bulur +3 kontenjanından. Ayrılırsa da yabancı sağ bek düşünülebilir.
-Yani özet olarak, en azından Ufuk, Aykut, Dany, Amrabat'la yollar ayrılmalı. Bu listeye Ceyhun, Ontivero, Chedjou ve Eboue de eklenebilir.
-Yabancı forvet şu şartlarda çok lüks gibi duruyor. O yüzden Berk İsmail'in iyiden iyiye takımla çalışması hatta süre bulması lazım.
-Sakatlıktan dönen Aydın ve Bruma inşallah sağlıklı ve formda bir şekilde sezona giriş yaparlar.
---------------------Muslera-----------------------
Veysel------Semih-------Hakan------Telles
--------------Selçuk------Melo-------------------
Bruma-------------Sneijder-------------Olcan
-------------------Burak--------------------------
Yedekler: Eray, Sabri, Koray, Gökhan Zan, Hamit, Umut Bulut, Umut Gündoğan, Yekta, Aydın, Emre Çolak, Berk İsmail, Eboue (transfer), Chedjou (transfer)
Osvaldo bize uygun bir futbolcu değil. Umarım gelmez :'(Osvaldo'yu alma ihtimalimiz yuksekmis.Ne zaman sevdigim bir yabanci topcu ile adimiz gecse basiyorum kufuru Tüpçü ile yaverlerine
Skertel 36 maç 7gol 1asist gibi istatistiği olan muhteşem bir defans ama sanmıyorum . Tarık , Mevlut hatta Necatiyi de alalım yeter kapatalım sonra transfer sezonunu
Skertel 36 maç 7gol 1asist gibi istatistiği olan muhteşem bir defans ama sanmıyorum . Tarık , Mevlut hatta Necatiyi de alalım yeter kapatalım sonra transfer sezonunu