2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Sneijder, Muslera ve Melo vitrin oyuncularımız. Temennim Telles ile Bruma da bu gruba eklenecek. Yabancı sınırı bile olsa satılmaması gerek. Piyasadaki vitrin oyuncuları 20 den aşağı değil ki biz Avrupa'da yılın oyuncusu, Dünya Kupası'nda gol kralı olmuş bir adamdan bahsediyoruz.

İzet Hajrovic resmen Werder Bremen'de.

Kabaca bir hesapla Hajrovic'ten zararımız, 10 Milyon TL! Suçlu kim? Hajrovic mi? Onu getirenler mi? Ribery kaçtığında danışman kimdi, Hajrovic kaçtığında danışman kimdi?

Evet Hajrovic belki de karaktersiz. Drogba'nın, Sneijder'in paranın sorununu yapmadığı yerde o da kim diyebiliriz. Ancak hakkı olanı istemek yanlış mı?

Ünal Aysal yanındaki isimlerden kaybediyor. Bu çürükleri temizlediği zaman böyle sıkıntılar olmayacağını o da biliyor. Biliyor ama neden hala yanında tutuyor?

Hadi durmayın Galatasaray SK. Lindsay Whalen gibi Hajrovic'i de Galatasaray'lılık ruhunu bilmemek ile suçlayın. Ama sorumlularına her zaman gibi birşey yapmayın..

Adnan Sezgin nasıl Adnan Polat'a yazık ettiyse Bülent Tulun ve Murat Özyer'de Ünal Aysal'a yazık ediyorlar...

Eboue Maç içinde yapıcaklarına cok dikkat etmeli artık bu yaptığı katakülileri, Prandelli kabul etmez helede takım arkadasları bile tepki gösterirse saha içinde gecen seneki gibi hali duman.

Engin hırsını saha`da top oynamaya yansıtırsa kadroda yer alır.

Aydın umursamız tavırlar ile gidiciler yolunda olur gibime geliyor.

Melo`nun durumu çok karmaşık hale geldi :) Onun sevdiğimiz yanları Prandelliyi kızdırabilir bu yüzden takımdan kesmek ister .De rossi gibi adamı milli takıma almadı,Melo`yu kestiği an Taraftar tepkisi olabilir cok hassas vede cok tehlıkelı sular .

Selçuk ,Semih,Sabri,Burak,Umut,Abramat gibi oyuncuların ise tam istediği Hoca tipi hadi koçum hadi aslanım bu oyunculardan yüksek verim alırız.

Zurnanın zırt dediği yer Wesley Snejder :) Nasıl nerde oynatıcağı çok önemli ikili diyologlar ile küstürmüceğini umuyorum .

Transfer Konusunda Olcan Hayırlı olsun Genç çocuklar geliyor ,elimizde haddinden fazla genç oldu hemen hemen 10 tane felan zaten hepsi takımda kalıcak diye bir kaide yok.Gençlerden ileriye dönuk 4 5 tanesini takıma monte ettiğimiz an hersene birer birer yeni genc oyuncu takviyesi ile üç dört sene sonra Potansiyelli takım oluruz.

Bruma,Ontivero,Semih,Kaan ,Telles,Koray Günter,Sinan Gümüs :Semih vede Telles düzenli kadroda diger isimlerden 2 veya 3nü dahil edersek tadından yenmez

Bilgi | Galatasaray'da kamp kadrosuna alınmayan isimler; Eboue, Gökhan Zan, Ontıvero,Sercan, Yiğit Gökoğlan ve Sabri Sarıoğlu...

Sabri'nin olmaması şaşırttı beni :)

10 Yıldır A takımda oyna.Bir sezonda bile istikrar sağlama.Orta açma yetin bile olmasın.Fiziğin hep aynı hint fakiri gibi sonra Prandelli seni kampa almayınca ben kaptanım nasıl almazsın ?

Burası Galatasaray ama biz sorduk mu sen kendini neden geliştirmedin diye. Sabri efendi.

Nihayet yıllardır beklediğimiz şu yüzü eskimiş oyunculuktan çok amigoluk ile prim yapan vasıfsız, yeteneksiz isimler sırf Fatih TERİM ve alt yapı eti keti ile yıllarca kaldılar şu kulüpte. Nihayet futboldan ve futbolcudan anlayan birileri gelince sudan çıkmış balığa döndüler :)

Sırada Aydın YILMAZ ve Emre ÇOLAK var sanırım ;)

İşte şimdi Prandelli'ye daha fazla inanmaya, güvenmeye başladım :)

Bu isimlerin hiçbiri ne performans ne de futbolcu kalitesi olarak Galatasaray kalitesinde değiller. Keza Gökhan ZAN adam hep sakat, ihtiyaç var oynatacağız Gökhan ZAN sakat !

Prandelli, Mancini'den kalan raporları iyi etüt etmiş görünüyor. Tebrikler.

Kaan çok genç Hoca sanırım biraz daha tecrübe için kiralıcakdır.

Ontivero yabancı kontejyanına takıldı sanırım.

Eboue kasetleri izledikden sora benim böle düzenbaz takımına zarar veren adamla işim olmaz demistir.

Gökhan Zan bir var on yok .

Yiğitin kapasitesi yetmiyor.

Sercan onunda mevkisi dolu vede kendisi olduğu yerde saydı çok normal alınmaması

Engin için üzüldüm kendisini az törpüleye bilseydi şu sinirine az hakim olabilseydi büyük yetenek Hoca sanırım aldığı cezaları ögrenince onuda istemedi.

Sabri bence kimseye kızmıcak kendine kızıcak orta yapamıyorum,pas atamıyorum top sağ gidiyor ben sola koşuyorum bunları düzeltmem lazım demedi ,Fatih hocadan torpiiliyz takımda kaptanıyız ucuzada oynarız takımda kalırız dedi ama bu sefer papaz pilav yemedi.

Sırada ruhsuzlar Aydın,Hakan Balta olsun Lütfen

Kaan çok genç Hoca sanırım biraz daha tecrübe için kiralıcakdır.

Ontivero yabancı kontejyanına takıldı sanırım.

Eboue kasetleri izledikden sora benim böle düzenbaz takımına zarar veren adamla işim olmaz demistir.

Gökhan Zan bir var on yok .

Yiğitin kapasitesi yetmiyor.

Sercan onunda mevkisi dolu vede kendisi olduğu yerde saydı çok normal alınmaması

Engin için üzüldüm kendisini az törpüleye bilseydi şu sinirine az hakim olabilseydi büyük yetenek Hoca sanırım aldığı cezaları ögrenince onuda istemedi.

Sabri bence kimseye kızmıcak kendine kızıcak orta yapamıyorum,pas atamıyorum top sağ gidiyor ben sola koşuyorum bunları düzeltmem lazım demedi ,Fatih hocadan torpiiliyz takımda kaptanıyız ucuzada oynarız takımda kalırız dedi ama bu sefer papaz pilav yemedi.

Sırada ruhsuzlar Aydın,Hakan Balta olsun Lütfen

Hakan Balta gecen sene bence iyi iş çıkardı. Aydın'a da son bir şans verilmeli keza. Onun dışında katılıyorum.

Sabırsızlıkla Tarık,Ishak ve Mevlüt transferlerini bekliyorum...

Sabri Sarıoğlu'nun son iki yılda hangi yaptığı battı acaba? Devre arasında alınan Salih ve Veysel'i birbirine vurur kendisi.

Duygusal olup,elinden geleni yapıyorsan Galatasaray'da sevilmiyorsun artık.Kurumsal Galatasaray bunu gerektiriyor sanırım.

Sabri kadar iyi Galatasaraylıyım sol bekte de ben oynayayım para da istemem.

Yeni gelen bir hocanın Sabri yeteneklerinde 30 yaşında bir adamı istememesinden daha doğal bir şey yok.Üstelik kendisi Galatasray Efsanesi falanda değildir 15 yıldır takıma kattığının 3-5 mislini de kazanmıştır emin olun.

Sabri kadar iyi Galatasaraylıyım sol bekte de ben oynayayım para da istemem.

Yeni gelen bir hocanın Sabri yeteneklerinde 30 yaşında bir adamı istememesinden daha doğal bir şey yok.Üstelik kendisi Galatasray Efsanesi falanda değildir 15 yıldır takıma kattığının 3-5 mislini de kazanmıştır emin olun.

Kaan hoca kararı olsa saygı duyarım da bu karar hocanın değil.

Son üç yıldır bulduğu süreleri çok çok iyi kullandı.Gerek sol bek gerek sağ bek.Yahu şu yaratılan Sabri algısının kurbanı olmayın artık.Bana 3 yılda 2 tane maç söyleyemezsin Sabri'nin çok kötü oynadığı.Hadi ben bir tane söyleyeyim 11-12 senesi Antalyaspor maçı

Demba Ba'ya neden kanca atmıyoruz ? Chelsea gözden çıkardı, kaliteli bir golcü. İstesek hemen alabiliriz. Ayrıca bu hafta Tarık için resmi girişim olacakmış, yani Tarık ile imzalayabiliriz bu hafta.

Tarık olmazsa Şener için hamle yapılacakmış . Benim aklımda Şener daha iyi diye kaldı ama bilmiyorum, daha fazla izleyenler varsa hangisi daha iyi bilirler.