Ya millet kimleri 30 40a satıyor. 20 milyon euro bence az. 30 milyon Euro'ya satarsak çok iyi yabancı 1 stoper 1 kanat ve 1 de forvet yabancı transferi yapabiliriz..
İyi de adamın sözleşmesinde 20 milyon euro ya serbest kalır maddesi var.
Ya millet kimleri 30 40a satıyor. 20 milyon euro bence az. 30 milyon Euro'ya satarsak çok iyi yabancı 1 stoper 1 kanat ve 1 de forvet yabancı transferi yapabiliriz..
Kaan çok genç Hoca sanırım biraz daha tecrübe için kiralıcakdır.
Ontivero yabancı kontejyanına takıldı sanırım.
Eboue kasetleri izledikden sora benim böle düzenbaz takımına zarar veren adamla işim olmaz demistir.
Gökhan Zan bir var on yok .
Yiğitin kapasitesi yetmiyor.
Sercan onunda mevkisi dolu vede kendisi olduğu yerde saydı çok normal alınmaması
Engin için üzüldüm kendisini az törpüleye bilseydi şu sinirine az hakim olabilseydi büyük yetenek Hoca sanırım aldığı cezaları ögrenince onuda istemedi.
Sabri bence kimseye kızmıcak kendine kızıcak orta yapamıyorum,pas atamıyorum top sağ gidiyor ben sola koşuyorum bunları düzeltmem lazım demedi ,Fatih hocadan torpiiliyz takımda kaptanıyız ucuzada oynarız takımda kalırız dedi ama bu sefer papaz pilav yemedi.
Sırada ruhsuzlar Aydın,Hakan Balta olsun Lütfen
Sabri kadar iyi Galatasaraylıyım sol bekte de ben oynayayım para da istemem.
Yeni gelen bir hocanın Sabri yeteneklerinde 30 yaşında bir adamı istememesinden daha doğal bir şey yok.Üstelik kendisi Galatasray Efsanesi falanda değildir 15 yıldır takıma kattığının 3-5 mislini de kazanmıştır emin olun.
Seydou Doumbia-Wilfried Bony-Christian Benteke'den birisini alsak forvete başka adamada gerek kalmaz...
Bony treni çoktan kaçtı. Benteke'nin gelmesi imkansız. Doumbia için de veremeyiz o kadar para. Abi kısacası bu isimler şimdilik gelmez bu takıma.