2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Kardeşim dediklerin doğru ama o kadar gereksiz adama para harcamak yerine, gidip Doumbia'ya harcayalım parayı :) Benteke yada Bony'de olur sonuçta bu adamlar üst düzey takımlarda oynamıyor şuan...

Abi kesinlikle haklısın ben de gelmelerini isterim ama bu adamlar için 10'dan aşağı bonservis istemezler. Benteke daha da maaliyetlidir diye düşünüyorum her ne kadar sakatlıktan çıkacak olsa da. Belki yönetim adı sıkça geçen Balotelli'yi kiralamak isteyebilir.

1. HAFTA
Fenerbahçe-Karabükspor
Bursaspor-Galatasaray
Mersin İY-Beşiktaş
Erciyesspor-Trabzonspor
Balıkesir-Akhisar
Sivas-Gaziantep
Rizespor-Gençlerbirliği
Eskişehirspor-Konyaspor
Başakşehir-Kasımpaşa

DERBİLER
6. Hafta: Galatasaray-Fenerbahçe
10. Hafta: Galatasaray-Trabzonspor
16. Hafta: Beşiktaş-Galatasaray

Lig sert başladı bizim için, ilk 2 hafta Bursa deplasmanı ve Eskişehir ile içeride başlıyoruz. İlk 10 hafta , yeni bir teknik direktörle başladığımız düşünülürse oldukça sert olmuş. Son softalar ise nispeten daha iyi. Ligin 2. yarısında son haftalar bizim için daha iyi geçebilir ligin sonunda ama düşme ihtimali potansiyel takımlarla karşılaşacağız bi handikap olabilir.

Bursaspor - Galatasaray

Galatasaray - Eskişehirspor

Balıkesirspor - Galatasaray

Galatasaray - Sivasspor

Kayseri Erciyesspor - Galatasaray

Galatasaray - Fenerbahçe

İstanbul Başakşehir - Galatasaray

Galatasaray - Kasımpaşa

Kardemir Karabükspor - Galatasaray

Galatasaray - Trabzonspor

Gaziantepspor - Galatasaray

Galatasaray - Akhisar Belediye Gençlik Ve Spor

Torku Konyaspor - Galatasaray

Galatasaray - Mersin İdmanyurdu

Gençlerbirliği - Galatasaray

Beşiktaş - Galatasaray

Galatasaray - Çaykur Rizespor

5+3+1 hayırlı olsun. Bu kadar haysiyetsiz bir federasyon olamaz. Fenerbahçe istedi diye hemen degistirdiler kuralı. Bunları mübarek Ramazan günü Allah'a sevk ediyorum.

Biz de yararlanacak miyiz göreceğiz. Eboue falan kalırsa yeminle kafayı yerim. Ne güzel kurtulduk diyordum.

Kadromuzda çok şişkinlik var en az 8-9 oyuncuyla yollarımızı ayırmalıyız. Yabancı stoper niye transfer edilmek isteniyor alamıyorum ben chedjou geçen sezon son maçlarda çok beğenmiştim özellikle 3-2 kazandığımız gençlerbirliği maçında ikinci yarı girip muazzam oynadı. Defanstan dany ve eoue gönderimeli sabri zaten gitti. Kesinlikle sağ bek alınmalı Tarık-Şener ikilisinden biri muhakkak alınmalı şahsen ben Tarık derim ama o da maliyetli Şener de çok beğendiğim türk oyunculardan birisidir. Diğeri de Aydın Karabulut. Mümkünse Hamit gönderilsin abi. Artık tamam yani. Furkan-Yekta ikilisi rotasyonda iyi gider. Emre Çolak kiralık verilebilir. Amrabat rotasyonda iyi gider. Bruma ve Olcan var zaten. Ortada Melo-Selçuk-Sneijder banko zaten. Asıl sıkıntı hücum hattında bence. Bize kesinlikle forvet lazım. Ya koca sezonu Burak-Umutla mı geçireceğiz Allah aşkına? Ya şu Umut'un yerine adamakıllı birini alın. Yabancı olacaksa Carlos Bacca. Ama o da çok yükseltti piyasasını. Türk olacaksa Mevlüt-Muhammet yada Mustafa Pektemekten birisi olabilir gerçi Mustafanın sakatlık sorunu var kısacası daha hızlı olmalıyız Tarık Çamdalı bir an önce kadromuza katmalıyız.

Umut Gündoğan çok iyiydi inşallah şans verilir, kiralanmaz. Ve yabancı forvet düşünülmüyor mu hiç ? Koca sezon Burak-Umut ile mi gidecek ? Hem ŞL'deyiz ve şu ana kadar en ufak bi atılım yok forvet transferine dair.

Şu anda 4 yerli transferi bekliyorum.

Kaleci:Sinan
Sağ bek:Tarık,Şener veya Koray'dan biri
Sol bek:Ishak
Forvet:Mevlüt

Bu isimler kadroya dahil edilirse yerli kalitesi açısından ligin 1 numarasi oluruz.

Birde kaliteli hücuma dönük bir kanat oyuncusu ile ligte çok iş yaparız Allah'ın izniyle.

Hiç heyecan yok bu sene. Ne yönetim de ne transferde ne taraftar da.

Hayırlı olur umarım...

Kupaya yeni statü!
Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezon öncesi Türkiye Kupası statüsünde değişikliğe gitti. Alınan karara göre yeni sezonda Türkiye Kupası; üçüncü eleme turundan sonra, tıpkı Şampiyonlar Ligi'ndeki gibi gibi 32 takımlı 8 grup halinde oynanacak.
Gruplarında ilk 2 sırayı alan toplam 16 takım, çapraz olarak eşleşecek. Son 16 turunda eleme, tek maç üzerinden oynanacak.
Çeyrek finalden itibaren çift maçlı eleme sistemine geçilecek ve eşleşmeler kura ile belirlenecek.

Pirlo diyorlar yemin ediyorum oturur sevinçten ağlarım.Gecenin bir yarısı uykumu açtı şerefsizim hayali bile güzel

Pirlo
Melo Selçuk
Sneijder

Önlerine arkalarına kütük koysan bu orta saha şampiyon yapar

Pirlo diyorlar yemin ediyorum oturur sevinçten ağlarım.Gecenin bir yarısı uykumu açtı şerefsizim hayali bile güzel

Pirlo
Melo Selçuk
Sneijder

Önlerine arkalarına kütük koysan bu orta saha şampiyon yapar

Sneijder giderse Pirlo diyorlar ama, öyle olursa iyi olacağını düşünmüyorum, Sneijder giderse eğer hücumda etkili olabilen 15 civarı gol atacak bir adam gelmeli, Diego fb'ye gitmeseydi iyi olurdu, bize gelsin isterdim...

Sneijder gitmesin ama Pirlo gelsin stopere gerek yok savunmayı da hücumuda toparlar Pirlo şef gibi yönetir etrafındakileri yaşından dolayı kenarda oturmaya da laf etmez dinlendire dinlendire oynatırız 2 sene en az üst düzey oynar Türkiye'de çok fark yaratır özellikle top verdirmez rakiplere öne geçince sağ sola koşturur topu

Sneijder 30 milyon verseler de kalmalı. Pirlo en fazla 1.5 yıl daha futbol oynar. Sneijder'in rahat 5 senesi var ve forvet arkası olağanüstü pasör ve şutör yetenekleri var Sino'nun.

Sneijder'in talibi varsa 15 dakika bile düşünmem veririm. Sonra bjk gibi kafayı taşlara vurmak var.

Pirlo burada tekmeden iş yapamaz. Milan'dan ayrıldığında alacaktık.

Sneijder yerine adam almak mesele. Bizim yönetim 30 a satsa Sneijder'i o 30 milyon çar çur olur çöpe gider. Yerine aynı kalitede adam alamazlar. Hagi'den sonra bulmuşuz böyle 10 numarayı, göndermeme taraftarıyım.