2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Sponsor,yıllık 12 milyon dollar(9 milyon euro) ile Etihad olacak diyrlar.Her yıl artacakmış ama yüzde kaç artacağı söylenmedi.
Açıkçası bu kıtlık zamanında 12 milyon dolar iyi para.

Sponsor,yıllık 12 milyon dollar(9 milyon euro) ile Etihad olacak diyrlar.Her yıl artacakmış ama yüzde kaç artacağı söylenmedi.
Açıkçası bu kıtlık zamanında 12 milyon dolar iyi para.

Geçen sezon Emirates'le kesin anlaşma yapılmış gibiydi bu sezon için. Arada ne oldu? İş Ettihad, Gazprom ve Samsung'un tekliflerine kaldı. Emirates'le hem de 5 yıl 110 milyon dolara anlaştık deniyordu.

Sinan Bolat adım adım yaklaşıyor. Hayırlısı bakalım.

Bu arada Hajrovic'e Uefa nezdinde dava açtık. Eğer kabul görürse Hajrovic yandı. Eğer kabul gormezse tüm imajımiz zedelenir.

Tarık için 3.5 M istiyormuş Es Es . Bence Şener daha iyi gibi sanki. Tarık olayı Alper Potuk olayı gibi olacak tahminimce. Şener'i alsak daha iyi olur gibi. Beni endişelendiren halâ forvet transferi için bir işaret, bir atılım olmaması.

Yeni sponsor adayı Kazakistan'ın havayolu şirketi Air Astana.

Edit:Yeni sağ beklerimiz Hamit ve Veysel. Prandelli transfer yaptırmayacak galiba yönetime. Yönetim de tam adamını buldu....

Sağ bek alınacak büyük ihtimalle. Tarık için bastırıyormuş zaten yönetim. Zaten Prandelli de Hamit-Veyselle olmayacağının farkında. Hele Hamit ile hiç. Ama madem Eboue gözden çıkarıldı yeni sağ bek tam bir sağ bek olmalı da... Anlamadım bu transfer dönemini ben.

Bu ara Ontivero Cagliari'ye kiralanmış, sezon sonu almak isterlerse 4 Milyon Euro.

Burak Yılmaz'n yanına sağlam bir forvet gerek. Burak-Umut ikilisi şampiyonlar ligine yetmez. 3puan.com'da Reus haberi gördüm. İnşallah forvet hattına net bir transfer yaparız.

Burak Yılmaz'n yanına sağlam bir forvet gerek. Burak-Umut ikilisi şampiyonlar ligine yetmez. 3puan.com'da Reus haberi gördüm. İnşallah forvet hattına net bir transfer yaparız.

Reus mu :)

Tek kelime,imkansız !!

Su anda en gerçekçi hamleler yabancı olarak Joel Campell yerli olarakta Mevlüt. 2sinden 1si bize yeter diye düşünüyor yönetim.

Bir kaleci(Sinan).
Bir sağ bek(Tarık,Koray,Şener)
Bir stoper(Ozan Tufan,Uğur Demirok).
Bir sol bek(Ishak)
Bir ortasaha(Erkan,Bilal,Tolgay)
Bir forvet(Joel,Mevlüt)

şart bence,Şampiyonlar Ligi ve Lig için...

Musleranın yedeği olması için Sinan Bolata yıllık 1milyon euro ve kulubunede kiralama bedeli olarak 600bin euro verecekmişiz. Futbolda böyle fantazilere girebiliyorsak basketboldada girebilmeliyiz....

Ufuk kalsaydı oynamasaydı daha ucuza mal olurdu. Sinan geldi oynamayacak daha pahalıya yedek kulübesi daha iyi görünsün diye galiba...

Madem böyle bir iş yapacaktınız Eray İşcanla neden 5 yıllık kontrat yenilendi akıl almıyor bu transferleri...

Musleranın yedeği olması için Sinan Bolata yıllık 1milyon euro ve kulubunede kiralama bedeli olarak 600bin euro verecekmişiz. Futbolda böyle fantazilere girebiliyorsak basketboldada girebilmeliyiz....

Ufuk kalsaydı oynamasaydı daha ucuza mal olurdu. Sinan geldi oynamayacak daha pahalıya yedek kulübesi daha iyi görünsün diye galiba...

Madem böyle bir iş yapacaktınız Eray İşcanla neden 5 yıllık kontrat yenilendi akıl almıyor bu transferleri...

Sanki komisyon kokuları alıyorum. Sinan o parayı kesinlikle haketmez. Saçma transfer ücretleri komisyon kokuları aldırıyor bana.

Bruma ve Olcandan çok ümitliyim keşke Burak'tan kurtulup hücumda duvar olan top tutan bir forvet alsak Burak takıma hiç uygun değil Sneijder,Olcan,Bruma gibi bir üçlüye sahipsen forvetten bekleyeceğin ilk şey gol olmaz bu üçlüyü oyuna sokması olır duvar olup ama bu özellik Burak'ta hiç yok yabancı getirsen sınır var.Almeida ile anlaşıp +3 e atmak mantıklı olan hiç yoktan kulübedesaydığım özelliklere sahip adam olur yedek kalmayıda dert etmez 1+1 yıllık falan kabul ederse anlaşalım

Muslera
Veysel-Semih-Koray-Telles
Selçuk-Melo
Bruma-Sneijder-Olcan
Burak

Lig için yeterli bir 11 gibi. Ama yediklerin daha kaliteli olmasi gerekiyor.

Sinan-Chedjou-Hakan-Yekta-Ceyhun-Emre-Hamit-Umut-Sinan Gümüş gibi yedeklere 3-4 kaliteli oyuncu daha lazım.

Eksikler yerli sağ bek,stoper,sol bek ve
forvet ile yabancı bir kanat oyuncusu ile ligi domine ederiz.

Hamit'den kesinlikle sağ bek olmaz. Defansın sağını çökertir rakipler. Hamit kimseyi kovalayabilecek mizaçta bir oyuncu değil, zaten hızlı bir oyuncu değil, ağır kalıyor.