2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Muslera
Veysel-Semih-Koray-Telles
Selçuk-Melo
Bruma-Sneijder-Olcan
Burak

Lig için yeterli bir 11 gibi. Ama yediklerin daha kaliteli olmasi gerekiyor.

Sinan-Chedjou-Hakan-Yekta-Ceyhun-Emre-Hamit-Umut-Sinan Gümüş gibi yedeklere 3-4 kaliteli oyuncu daha lazım.

Eksikler yerli sağ bek,stoper,sol bek ve
forvet ile yabancı bir kanat oyuncusu ile ligi domine ederiz.

Takımda hahu yapacak tipler hazır gönderilmişken takımı Wesley'nin üstüne kuran hoca şampiyon yapar bu takımı.

Hamit yerine şu takımda sabri kalabilirdi.

Sabri hem daha az para verirdik.Hemde en azında yüreği ile oynuyordu,Hamit bitmis futbol ona uzay oyunu gibi kalıyor

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Futebol Clube Do Porto - Futebol, S.A.D. ("Porto") ile Şirketimiz arasında Porto'nun profesyonel oyuncularından Sinan Bolat'ın 2014-2015 sezonu için bedelsiz olarak kiralanması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcuya ise, 2014-2015 sezonu için 1.300.000 Avro sabit transfer ücreti ve 20.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.

Futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecektir...

Hayırlı olsun. Ama 1.300.000 çok büyük para. Yedek olacaktı zaten. Daha ucuza olsaydı daha güzel olurdu...

Hajrovic (3.5 milyon euro + 550 bin euro + 10.000 euro maç başı)
Ontivero (2 milyon euro + 175 bin euro + 5 bin euro)
Salih (2.7 milyon euro + 600 bin TL + 10 bin TL)
Eray (700 bin TL)

Kötü sezonlarına rağmen Burak ve Selçuk'a yapılan zam. FFP'yi baya yanlış anladık galiba.

Bencede saçma bu kadar para ama Portoya 500 600 kiralama ücreti ödeyecektik onlarda ücretin yarısını ödeyeceklerdi galiba kiralama ücreti olmadan tüm ücreti biz ödeyecez aynı hesap galiba.

O zaman sorumu soyle duzelteyim hangi takim Eray'a 250000'den 350000 euroya kadar para verir 3.kaleci yapmak icin?Az buluyorsa gonder,baskasi 3.kaleci olsun.

Futbolda paraları saçtığımız doğru (hayroviç saçmalığı-9 m euro bahsedilen rakam,Salih Dursun ve diğerlerinde saçılan paralar v.s.) ,ama Sinan Bolat için verilen rakamı fazla görmeyelim,Muslera'nın sakatlığında Real maçını Eray yüzünden nasıl sıkıntlı geçirdiğimizi unutmayalım,Sinan'ı alarak 5 yabancı sınırı varken kağıt üstünde nispeten kolay gözüken maçlarda Muslera tribüne çekilebilir,ayrıca ALLAH korusun Musleranın olası sakatlığında maçları top kalemize geldiğinde Yusuf Yusuf modunda izlemeyiz.

Not:Bana kalırsa Eray kaleci falan değil,kendisine verilen para tamamiyle israf!!!

Tarık Çamdal için Umut Gündoğan takası konuşuluyor. Umarım kiralık olarak takas edilir bonservisi ile değil. Çünkü gerçekten çok kaliteli biri.

Futbol ile Basketbol maliyetlerini karşılastırmayı bırakın. Bayern Münih zarar mı ediyor da Baskete çok bütçe aktarmıyor. İkisininde yeri ayrı. Futbolda herkes 1.5 Milyon € alıyorsa yeni gelen adama 500 veremezsin.

Orası öyle ama futbol takımına saçmpa sapan sözleşmeler yapıyoruz. dünyanın hiçbir yerinde yok 30 yaşındaki bir adama her yıl artan sözleşme imzalamak ya da senede kaç maç oynayacağı meçhul 2. kaleciye 1.3 milyon € vermek veya herkesin eleştirdiği 3. kalecinin maaşını tam 10 kat arttırmak . Son 3 ayda çok saçma işlere imza atıyor futbol bazında yönetim.

Orası öyle ama futbol takımına saçmpa sapan sözleşmeler yapıyoruz. dünyanın hiçbir yerinde yok 30 yaşındaki bir adama her yıl artan sözleşme imzalamak ya da senede kaç maç oynayacağı meçhul 2. kaleciye 1.3 milyon € vermek veya herkesin eleştirdiği 3. kalecinin maaşını tam 10 kat arttırmak . Son 3 ayda çok saçma işlere imza atıyor futbol bazında yönetim.

Aynen. 29 yaşında ve sözleşmesi bittiğinde 31 yaşında olacak olan adamlara bağlanan sözleşme manasız. Muslera'ya laf yok. Sinan Bolat için verilen paraya ise sadece acıyorum.Ve futbola gelirlerini böyle bol keseden savuran yönetim basketbola kaynak bulamıyor lakin bugüne kadar ismini duymadığımız şahıslar Galatasaray sayesinde prim yapıyor.

Bence mevcut yönetim, yedek kaleciye bu kadar para vermez. Sinan'ın gelmesi, Muslera'nın satış sürecinin başlaığınn işaretidir. Bu sezon Nando'yu bol bol tribünde görürüz artık. Sinan oynadığı maçlarda başarılı bir grafik çizerse, devre arasında veya sezon sonunda Muslera'yı satarlar.

Zaten başkana kalsa Sneijder'i de satacak, ama taraftar tepkisinden çekiniyor. Bu yüzden "20 M fesih maddesi var" diyerek, olası satıştan gelecek tepkilere karşı hazırlık yapıyor. Wesley satılırsa, fesih maddesini kullanıp, kendisi gitmiş olacak. Oysa öyle bir madde olmadığını hepimiz biliyoruz. Olsaydı oyuncu alınırken açıklanırdı.