Takımda o kadar çöp var ki. Ya arkadaş şu Veysel Sarı'nın nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum ki. Adam top sürmekten aciz dünyanın en yavaş oyuncusu. Adamın topu ayağına alıp ayağından çıkarması 1 saat sürüyor. Bu takıma bek şart. Telles de Veysel de anca rotasyon oyuncusu olur Galatasarayda. İkincisi forvetler. Ya abartmıyorum dünyanın en kötü forvet hattına sahibiz. Burak Yılmaz denen yetenek yoksununu ben daha fazla izlemek istemiyorum yeter ya. Umut Bulutu izlemek istemiyorum ya. Adamlarda Sow Emenike var. Gerektiğinde Webo da oynuyor. Bizde iki tane kalas var. Adamakıllı birini alın forvete adamın canını sıkmayın. Yabancı stoper diye diye yırtınıyorsunuz. 7 tane stoper oynayabilecek adam var bu takımda Gökhan Zan ne diye kadro dışı böle saçmalık mı var? Meloya bağırmışmış. Aynı Meloyu Rieranın ağzını burnunu kırdıktan sonra kadro dışı bıraksaydın ya bakalım. Geçiniz bu işleri. Forvetinde 1 adet kalas bulunduran bir takım izlemek istemiyorum. Topu aldığında dönecek ver kaç yapacak deplase olacak bir forvet istiyorum. Yasin Öztekin denen çöplere para vereceğinize adamakıllı oyuncu alın. Huntelaar yada Campbell. bu ikisinden birini kazandırın bu takıma 3 yıldır eşşek yüküyle para girdi bu kulübe saçma salak teknik direktör maaşları vereceğinize tabanca gibi forvet alsaydınız şu takıma keşke.
Böyle deme 4.yıldızı takmak için en büyük favori biziz Ünal Aysal'a göre
Kadromuz çok iyi ve eksiksizmiş
Millet Diego,Demba Ba ve Cardozo'yu alıyor. Biz Yasin Öztekin'i
Ünal Aysal'ın kurumsal Galatasaray'ı işte