2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Galatasaray dörtlü turnuvaya katılıyor.

Galatasaray, yeni sezon hazırlığı kapsamında Ankara'da düzenlenecek dörtlü turnuvaya katılacak. Coşkun Özarı ve Selçuk Yula adına yapılacağı açıklanan turnuvanın Ankara'da düzenleneceği ve TRT Avaz'dan yayınlanacağı ifade edildi.

16 Ağustos'ta yapılacak 2 maç sonunda, galip takımlar final maçını, mağlup takımlar ise 3.lük maçını 17 Ağustos'ta yapacak.

Anadolu'nun güzide takımlarının yer aldığı turnuvaya Galatasaray'ın yanı sıra Şekerspor, Yeni Malatyaspor ve Şanlıurfaspor katılacak. Turnuvayı Şanlıurfaspor Kulübü resmi twitter adresinden açıkladı.

Biri şaka desin !!!
Coşkun Özarı anısına yapılıyor o yüzden saçma değil bence

Coşkun Özarı anısına yapılıyor o yüzden saçma değil bence

Madem böyle bir turnuva olacak biz yapmaliydik.
Ve yaptigimiz takımlar 2.lig seviyesinde değil 1.lig seviyesinde takımlar olmalıydı.
Hatta Avrupa'dan kaliteli takımlar olmalıydı.
Cidden sacmaliyoruz artık !
Yazıklar olsun böyle kurumsallaşmaya !!
Ben böyle kurumsallaşma istemiyorum !!
Ünal Bey ve ekibi bizle resmen dalga geçiyor !!
Gittikçe küçük düşürülüyoruz !!
Ünal Aysal miadini doldurmuştur !!
Bir an önce istifa etmelidir !!
Çünkü rezil oluyoruz !!!

Madem böyle bir turnuva olacak biz yapmaliydik.
Ve yaptigimiz takımlar 2.lig seviyesinde değil 1.lig seviyesinde takımlar olmalıydı.
Hatta Avrupa'dan kaliteli takımlar olmalıydı.
Cidden sacmaliyoruz artık !
Yazıklar olsun böyle kurumsallaşmaya !!
Ben böyle kurumsallaşma istemiyorum !!
Ünal Bey ve ekibi bizle resmen dalga geçiyor !!
Gittikçe küçük düşürülüyoruz !!
Ünal Aysal miadini doldurmuştur !!
Bir an önce istifa etmelidir !!
Çünkü rezil oluyoruz !!!

Niye rezil oluyoruz?
Niye küçük düşürülüyoruz?

Bu takımlarla oynamak ayıp bir şey değil. Ama için çok rahat edecekse turnuvaya A2 takımı ile katılacakmışız.

Niye rezil oluyoruz?
Niye küçük düşürülüyoruz?

Bu takımlarla oynamak ayıp bir şey değil. Ama için çok rahat edecekse turnuvaya A2 takımı ile katılacakmışız.

Kaan Abi,

Doğru düzgün transfer yapılmadı.
Kayda değer kaç hazırlık maçı yapıldı ?
Sponsor belli değil !!
Eskişehirspor Başkanı diyor ki biz istemezsek kimse bizden oyuncu alamaz !
Bunu bize dedi bize !!
Aziz Yıldırıma çok sövüyoruz ya,adam da Biz istediğimizi alırız dedi,geçen sene ki Alper transferi ile 2-3 sene önce ki Mehmet Topuz transferleri bunun şahidi.
Üzülüyorum :(

Kaan Abi,

Doğru düzgün transfer yapılmadı.
Kayda değer kaç hazırlık maçı yapıldı ?
Sponsor belli değil !!
Eskişehirspor Başkanı diyor ki biz istemezsek kimse bizden oyuncu alamaz !
Bunu bize dedi bize !!
Aziz Yıldırıma çok sövüyoruz ya,adam da Biz istediğimizi alırız dedi,geçen sene ki Alper transferi ile 2-3 sene önce ki Mehmet Topuz transferleri bunun şahidi.
Üzülüyorum :(

Yönetimin eleştirilmesi gereken çok yanı var. Sende yazmışsın hazırlık programının berbatlığı, sponsor olayları gibi. Ama transfer üzerinden eleştiri saçma. Eskişehirspor başkanının istediği şekilde gerçekleşecekse almayalım zaten. O zaman yönetime kızmam tam tersi alkışlarım.
Başkasının ne yaptığı da bizi ilgilendirmemeli.

Yönetimin eleştirilmesi gereken çok yanı var. Sende yazmışsın hazırlık programının berbatlığı, sponsor olayları gibi. Ama transfer üzerinden eleştiri saçma. Eskişehirspor başkanının istediği şekilde gerçekleşecekse almayalım zaten. O zaman yönetime kızmam tam tersi alkışlarım.
Başkasının ne yaptığı da bizi ilgilendirmemeli.

Abi bence biz bunu hak etmiyoruz !!

Millet Diego,Ba,Cardozo,Josue,Marica alıyor bizde Yasin Öztekin'i alıyoruz.

Daha iyisine layigiz !!!

Ba'ya , Cardozo'ya , Diego'ya özenmenizi Sneijder'in kampa daha katılmamış olmasına bağlıyorum :).Transfere gelince ben takımı izledim bize hazırlık maçlarında oynayan kadro üzerinden yorum yapmak gerekirse bir 10 numara bir de Santrafor lazım 10 numaraya zaten dünyanın o mevkide belki de en iyi 3 oyuncusundan biri gelecek Sneijder hücum gücünü tek başına hazırlıkmaçlarında gördüğümüzün iki katına çıkartacak bir adam bu sene oynamaya çalıştığımız futbolda kendisine çok uygun daha iyi bile olabilir geçen seneden performans olarak.Forvet içinde Milan Baros-Kewell tadında bir transfer yapmamız gerekiyor tecrübeli ve ayağı topa yatkın futbola da aç bir adam her türlü iş görür Podolski bu konuda tam aradığımız adam.
Tabii birde kontenjan meselesi var Serdar Taşçı yazılıyordu çok rahatlatır elimizi bir de Tarık'la uğraşıp İshak'ı kaçırmak saçma oldu.

Muslera
Veysel Semih Hakan Telles
melo selçuk
bruma Sneijder olcan
Podolski

1 yabancı açıkta kalacak buna en yakın adam Telles imkan olsa yerli sol bek alıp Tellesi EPL de bir takıma kiralarım ben olsam Telles potansiyelli adam oynaması lazım EPL gibi bir ligde hem o potansiyelini bulur hem de biz kontenjan açardık İshak'ı kaçırdık tabii artık zor

Konusulan oyucular icinde , bize en faydali olabilecek oyuncu Pandev . Podolski falan ne katki verecek. O bolgeyi tamamladik artik. Bize safkan, ilerde top tutabilecek, top dagitabilecek bir forvet gerekli.Malesef Burak bunlari yapamiyor, cok cabuk top kaybediyor. Campell i tanimiyorum, ama o da kanat oyuncusu sanirim.

Transfer için açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Kolo Toure ile de anlaştık. Yakında getirip imzayı attıracağız. Hocamız Halilhodzic, Tarık'ı çok istiyor. Golcü olarak da Mevlüt Erdinç ile ilgileniyoruz" dedi.

Bu adamlar parayi nerden buldular ?

Ya arkadaşlar ister cahillik diyin ama Campbell fazla abartıldı diye görüyorum. Hele Podolski'yi reddedecek kadar niye abartılıyor anlamıyorum. Bruma'nın çok üzerinde bi katkı vereceğini sanmıyorum.

Ersun Yanal Antrenmanda takıma küfür ederken Emenike Sesi kayda alıp sosyal medyaya sızdırmış fbli taraftarlar şimdi Emenikeye maymun fotoğrafları yolluyor bu olanlar bizim takımda olsa basın susmazdı şimdi nerdeler ?