2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Büyük ihtimalle tek bir gram katkısı olmuyacak ve senede 5 maçtan fazla çıkmayacak adama tamı tamına 7 m euro yani kabataslak olarak 20 milyon türk lirası (daha da fazla neyse küsüratı katmadım.) verildi.Daha ne diyeyim hakkınızda bilmiyorum..

Benim mantığım almıyor, sözleşmesinin bitmesine iki yıl olan ve hiç de iyi bir sezon geçirmeyen adamlara verilen gereksiz zamlar, adı sanı duyulmamış oyunculara 500 bin Euro' ya sözleşme yapmalar, son olarak da sıradan bir anadolu kulübünün vasat üstü bir topçusu için verilen 1 milyon Euro garanti para.

Ben kulübün muhasebecisi değilim, aldığım zevke bakarım görüşünü savundum her zaman ama bu kadar da olmaz artık.

Bilic müthiş bir takım kurmuş.

Yedek kadrosu ile Fenerbahçe'yi yendiler.

Sol bek olarak Uğur Boral ya da Ismail Köybaşı'yı kiralasak keşke. Bunun için adım atılsa iyi olurdu.

Son olarak Beşiktaş'ın genç stoperi Atınç'ı çok beğendim. Topu oyuna çok iyi sokuyor. Ayağına hakim. Hava toplarında mükemmel. Fazla forma şansı vermez bence Bilic. 1-2 yıllığına kiralarsak Balta ve Chedjou'dan daha çok fayda sağlar bize.

Yanal sağolsun Fenerbahçe'yi bitirmek üzere :) :) :)

Drogba'yı ıslıklamak nedir ya ?

Bu kültürsuzlük de nerden geldi ?

Yine kendi sahalarında kupa verdiler başka bir Türk takımına. Allah başka dert vermesin !!!

Podolskiyi alalım ben sağ bekte veyseli hamiti görmeye razıyım. Bayıldığım oyunculardan birisi. Bir diğeri de Cazorla. Şu adam İnşallah emekli olmadan bizim takımın formasını giyer.

Telles vasat bir hücumcu. Hücumcu olan adam bir çalım atar. Adam geçer. Hızlı oynar. Bak Rierayı oynatabilirsin o şekilde. Ama Tellesle çok zor. Zaten ben rierayı niye gönderdik anlamıyorum. Tıpkı şimdi Chedjounun gönderilmeye çalışılması gibi.

Bizim taktik ne olacak ki ben anlamadım ? Burak sağ forvet, sol forvet Bruma bide merkez santraforla mı çıkıcaz ? Yoksa tek forvetle mi oynayacağız ? Ayrıca beni asıl korkutan oyuncularımız son sezon gibi vurdumduymaz mı oynayacak ?

Ligin başlamasına kalmış 20 gün, rakipler çok iyi transferler yapmış, halen bizde stoper yok forvet yok. Hem defansta hem forvette eksik durumdayız. Ama halen transfer yok. 10-11 senedir futbol takımımızı düzenli olarak takip ediyorum, ilk defa bu kadar kısır bir transfer sezonu gördüm.

Balanta Doria isimleri dolanıyor Allah aşkına Ptt 1.ligde mi oynuyoruz ? Forvet desen hak getire, daha isim bile ortaya atılmadı. Bu arada Ersun gittiğine göre Kocaman gelse bari :)

Ersun Yanal istifa etmiş. Geçen sezon bizim yönetimin yaptığı hatayı şimdi FB yönetimi yapıyor. Bakalım takımın başına kim geçecek?

Bu saatten sonra kimse de gelmek istemez ki bunlara. Aziz'in yaptıklarını görmeyen kalmadı. Geleni gönderiyor, geleni gönderiyor :) Takımı kendi yönetiyor :)

Hahahah.İyi güldüm.İnsan,her şeyi geçtim bizim 10 ay önce yaptığımıza bakar ve sonucunu görür.

Belli ölçüde umudum olsa da bu haberden sonra baya baya heveslendim şampiyonluk için.Biz de Fener tökezledi dalgasına kapılmayıp kendi eksiklerimizi kapatırsak ballı kaymak olur.

Lucescu karakterli biri, gelse bize gelirdi diye düşünüyorum. Kendi başkanına verdiği sözü yerine getirecektir. Mustafa Denizli, Aziz Yıldırım'ın Ersun Yanal'a davrandığı gibi davranabileceği birisi değil. Kendi işine karışılmaması gibi şartlar isteyecektir. Aziz Yıldırım kabul ederse bu şartı anlaşırlar tahminimce.

Eğer Denizli olmazsa Roberto Carlos'u düşüneceklerdir kanımca ama hepsinin öncesinde Lucescuya eminim ki teklif götüreceklerdir.

Galatasaray dörtlü turnuvaya katılıyor.

Galatasaray, yeni sezon hazırlığı kapsamında Ankara'da düzenlenecek dörtlü turnuvaya katılacak. Coşkun Özarı ve Selçuk Yula adına yapılacağı açıklanan turnuvanın Ankara'da düzenleneceği ve TRT Avaz'dan yayınlanacağı ifade edildi.

16 Ağustos'ta yapılacak 2 maç sonunda, galip takımlar final maçını, mağlup takımlar ise 3.lük maçını 17 Ağustos'ta yapacak.

Anadolu'nun güzide takımlarının yer aldığı turnuvaya Galatasaray'ın yanı sıra Şekerspor, Yeni Malatyaspor ve Şanlıurfaspor katılacak. Turnuvayı Şanlıurfaspor Kulübü resmi twitter adresinden açıkladı.

Biri şaka desin !!!

Nerede geçiyor Podolski ismi ? Sanchez'in de transferiyle Podolski fazla şans bulamaz gibi, zaten çok oynadığını görmedim ben Arsenal'de. Alırsak güzel olur.

Açıkçası bu saatten sonra gelecek isim pek fark etmeyecektir Fener adına.Kendi taraftarlarına ve arkadaşlarımın yorumlarına baktığımda herkes oyunculara cephe almaya başlamış.Bizim 3 sene önceki halimizi andırıyor,takım içinde gruplaşmalar var diyorlar.Eğer böyle oluşumlar varsa gelecek kim olursa olsun kontenjandan dolayı da yollayamayacakları için kalacaklar ve ağa paşa sistemi devam eder.Hoş ağa paşa sistemi olsa ne olacak kulübün tepesi sıkıntılı onlarda.Lucescu haricinde ki o da sezon kampını kaçırdı ne kadar fark yaratır bilmiyorum.Denizli deseniz Fenerbahçenin mevcut kadrosunun ona uygun olduğunu düşünmüyorum.Aykut Kocaman'ı da tercih etmezler Aziz Yıldırım ile kavgalı ayrıldılar,Carlos-İsmail Kartal-Daum isimleri geçiyor korkulacak isimler değil,Prandelli hepsinden iyi hoca.Kadromuz da geçen senekinden yerli anlamında daha iyi.Tabi ki eksikler var ve bizim de ortamı bulmuşken harekete geçmemiz lazım.

Podolski transferini istemem açıkçası.Hangi mevkide oynatacağız ki?Yani kalitesine lafım yok ama Podolski kanat-forvet tipinde biri.Bizim de kontenjandan dolayı o bölgede yabancı kullanmamız zor,Olcan oynar sol kanatta.İleride en uçta Podolski çok verimli olur mu bilmiyorum.

Elimizde yeterince kanat oyuncusu varken Podolski'yi alacağımızı sanmam. Amrabat, Bruma, Olcay, Yasin, Aydın ve yine kanatlarda oynayabilen Telles, Emre... Bizim şu an iyi bir yabancı golcüye ve yerli beke ihtiyacımız var.

Amrabat göderilip, yerinde gelecekse hayır demem tabi ki... Hatta "Allah" derim. :)