2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

şu kulüp bir kere transferi sezon başı kampına yetiştirsin, dişimi kırıcam. her sene aynı terhane. 2 hafta sonra lig başlayacak hala savunmaydı, forvetti adam arıyoruz. yazık kimlerin elinde koca camia. lig başlamadan heyesim, umudum kırıldı.

Campbell çok sağlam adam Poldiden kısa ve uzun vade de daha yararlı olur , Eto dediğim gibi çok kötü durumda Drogba'nın geçen sene yaptığı katkının üstüne çıkamaz.Mevcut bütçe ile alınabilecek en iyi forvetleri rakiplerimiz aldı Ba ve Cardozo çok katkı sağlardı bize şimdi piyasada o seviyede Huntelaar var ama hiç girişim yok Podolski ise elimizde ki forvetlerden daha iyi forvet oynayan bir kanat oyuncusu alınabiliyorsa iki mevkide de katkısıyüksek olur.

şu kulüp bir kere transferi sezon başı kampına yetiştirsin, dişimi kırıcam. her sene aynı terhane. 2 hafta sonra lig başlayacak hala savunmaydı, forvetti adam arıyoruz. yazık kimlerin elinde koca camia. lig başlamadan heyesim, umudum kırıldı.

Bizim wesley nerde ?

Nerdeyse sezon başlayacak ama daha gelmedi !!

Elalemin dünya yıldızı final oynayıp geldi bizim wesley henüz zahmet edip gelmedi !!

2 hafta sonra süper kupa maçı var. Psikolojik olarak çok rahatlayacagimiz maç olacak eğer ki kazanırsak.

Ama bu sene hücum da en çok güvendiğim beyefendi henüz teşrif etmediler.

Yönetim bunu düşünmüyor mu ?

Ben mi vesvese yapıyorum ?

Cidden benim de ne hevesim kaldı ne ümidim !!!

süper kupa maçına 10 gün var
hala transferde somut bir adım yok
sağ bek, sol bek, stoper, forvet derken lig başlayacak
ünal başkan 2015 yılını görmez bence

Beşiktaş'ın Arsenalle eşleşmesi , karşı tarafta Ersun Yanal krizi vs. Gerçek şu ki Ünal Aysal çok şanslı bir adam.Rakiplerimizin Avrupa'ya gidemiyor olduğu zamanda geldi , rakipler şike süreciyle uğraşırken Ünal Asal ve ekibi böyle şeylerle uğraşmadı.Karşı taraftaki değişim bizim için hayırlı olur inş.

Bazı oyuncuları hızlı veya genç olmadığı dolayısıyla Prandelli'nin veto ettiğini söyledi başkan. Hocanın sık sık topu yerden oynayacağız ifadeleriyle bağdaşan bir durum aslında. Ünal Aysal bugün 2 transfer yapılacak dedi. Birisinin stopere yapılacağı kesin gibi ( Balanta,Doria) diğeri de yüksek ihtimalle hücum hattına olacak, tabi sağ bek süprizi de çıkabilir. Prandelli'nin hücum hattına istediği oyuncunun ısrarla Campbell olmasını daha iyi anlayabiliyorum şu anda. Campbell'ın forvet olmadığını yazdım daha önce oyuncu sağ açık profilinde fakat Prandelli onu sanırım ileride tek sahte 9 gibi kullanmayı düşünüyor(hücum hattının her bölgesinde oynayabilr) ve bu role girebileceğini düşünüyor. Yani hocanın tercihi tek forvet özellikleri iyi olan bir forvet olmayacak gibi ya da yaşı biraz ilerlemiş birisi(Podolski) olmayacak gibi.Merak ediyorum Campbell 'dan sonraki alternatifimiz kimdir. Campbell hakkındaki soru işaretlerim daha önce de söylediğim gibi deplasman performansı(2gol-2asist) ve sağ açık haricinde oynadığı zaman performansında düşüş olması.Ancak Prandelli bu kadar istediğine göre üzerine düşüp onun kaliteli kumaşından daha efektif bir oyuncu çıkarabilir.

Campbell'ın forvette Umut'dan daha iyi bir performans gösterebileceğini düşünmüyorum. Vazgeçsek şu inattan keşke. Stoperede tutturmuşuz Doria-Balanta (Doria Seria A'ya gitti sanırım) sanki başka stoper kalmadı dünyada.

Doğru düzgün hazırlık maçı yapmadık.

Elalem gider Oly ile oynar biz Belçika 2.lig takımıyla oynuyoruz.

Geçen gün bir kanal da Ümit Karan antrenmanların daha çok kondisyon ağırlıklı olduğunu futbolcuların çok az top ile oynadığını söyledi ve oyuncuların bundan rahatsız olduğunu belirtti.

Zaten az hazırlık maçı yaptık birde bu durum gerçekse cidden durum vahim.

Daha oyuncu eksikliğini saymıyorum bile.

Eğer Süper Kupa'yı alırsak başkan takım iyi deyip transferlerden vazgeçmez umarım.

Sırf bu yüzden başkan birseyler yapsın elini taşın altına soksun diye umarım kupayı kaybederiz.

Daha öncede dediğim gibi en ufak bir heyecan yok kendi adıma. Fatih Terim'den sonra hiç olmadı zaten.

Bakalım zaman bize neler gösterecek !!!

Bugün oynanan maçta yine hücumda birşeyler üretemedik. Çok iyi set oynadığımız dakikalar oluyor ama bunu daha hızlı ve tehlikeli bölge civarında yapmak gerekiyor. Sneijder'in oyuna girişiyle oyun enine büyüdü bu da 3 tane net pozisyona girmemizi sağladı. Artık kenar forvet gelmeli . Bruma'nın gelişimini çok istiyorum ama Bruma +3 te olmalı . Sol öne skorer , hızlı bir oyuncu gelirse Sneijder ve Olcan'ın açacağı alanlarda çok iş yapar. Ayın 18i oldu artık daha fazla uzatmaya gerek yok . Savunmaya ise Semih'in yanına lider bir stoper şart , gönlüm ister Vlaar olsun ama böyle bir girişim söz konusu bile değil sanırım.

Ayrıca Furkan'ın sağ bek performansını çok beğendim , biraz daha sabredip gözlemlemek lazım sanki oradan çok etkili bir sağ bek çıkarabiliriz gibi geliyor bana.

Takımdan genel olarak umutluyum , kaliteli bir takımız skorer kanat forvet geldiği takdirde hücum gücümüz artacak. Set temposunu artırmamız gerekiyor. Takımda Selçuk-Melo ağırlıklı olmak üzere aşırı güven var.Tamam kaliteli takımız ama daha ısırgan daha istekli ,oynadığıyla yetinmeyen bir takıma dönüşmemiz şart.

ilk defa bu kadar programsız bir kamp dönemi gördüm. doğru düzgün ne bir transfer oldu, ne kamp ne de hazırlık maçı.
sorumlusu kim o da belli değil.
daha lig başlamadan umutsuzluğa düşüyorlar camiaya
dünkü hazırlık maçı da tam bir fiyasko
takım bir türlü hücum edemiyor
bunca zaman hiç mi hücum çalışmamışlar
topu alan ya kaleye gidiyor, ya da şut çekiyor
bu şekilde süper kupada hayal olacak...

Ben bu sezonun kamp programından bir şey anlamadım. Dün biz o maçı niye oynadık hiç anlamadım. Üst düzey takımlarla maç yapmadık. Bu büyük hata.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Song'u stoper olarak düşünüyor olabiliriz. Prandelli'nin hücumu geriden kuran tekniği iyi bir stoper aradığını biliyoruz. Song bu tanıma uyuyor. Barca'da ön liberodan çok stoper olarak oynadı.