2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Erkan Zengin topu aldığında bizim bütün defansın başı dönüyordu. 4 kişi seferber oluyordu topu almak için. Adamın ayağına top yakışıyor. Adam eksilten birileri lazım takıma. Biraz bencil sadece onu da büyük takımlarda yaptırmazlar. Bence Olcan da gayet iyi bir oyuncu. Trabzonspor'da çok istikrarlı bir performansı var. Zaten yabancı sınırlaması ve mali durumu düşününce kanatlara Walcott ve Bale'i alamayacağımıza göre kaliteli yerlileri düşünmeliyiz.

Turgut Doğan haberleri dolaşıyor ama doğru mu bilmiyorum. Bonservissiz gelmişse iyi bir hamle. Dikine katedebilen, adam eksiltebilen, topla hızlı bir oyuncu.

Sağ beke de birini alacaksak önce elimizdekileri çıkarmalıyız.

Turgut Doğan tekniği yüksek, top hakimiyeti iyi, hızlı bir oyuncu. Benim tek derdim Mancini yeni sezonda Sabri'yi sağ forvet, Semih'i sağ bek flan oynatma maceralarına girmez umarım. Şöyle Sneijder'i forvet arkası koyup sağına ve soluna Farfan tarzı 2 kanat alsak mis gibi olur.. da nerdeeee bizde o yönetim, o teknik ekip. En son 2009 da Elano'nun sağına soluna Keita-Kewell koymuştuk öyle bile gol olup yağıyorduk. Şimdi elinde Sneijder var, kur onun üzerine bir takım bak neler oluyor.

Transferden once Mancını'ye bırılerın burası Turkıye olduğunu hatırlatması gerceğı var kendını hala M'cıty'de olduğunu sanıyor. Galatasaray'ı bu yıl cocuk bıle calıstırsa bundan daha kotu olmazdı sanırım. Esas buyuk tehlıke bu sezon sankı basarılı olduğunu gosterıp gelecek sezonu kaybetmektir. Mancını fantazılerı bırakmayıp ıdeal 11'nı bulamaz ıse 10 haftaya kalmaz havlu atarız. Bu takıma 2 transfer gerekır bırı genc ve etkılı forvet bırde etkılı sol kenar. Adamları enkaz halıne getırıp transfer ıstemesın. Hersey transferle cozulemez o gıtsın bu gelsın mantığı Galatasaray'ın paralarını carcur etmekten hele bu yonetımle baska bırsey değildir.

3. puan.com'a göre Mancini'nin transfer listesi;

Ayrıca bence günün en önemli haberi sponsorlukla ilgili yıllık 7 milyon veren TT %30'luk artışı kabul etmeyince forma sponsorluğu yenilenmedi. Görüşülen firmalar Emirates, Gazprom ve en istekli olanı Samsung. Yönetim yıllık 15 milyon euro istiyor. Gazprom'la tekrar görüşülecek. Sanırım Samsung yıllık 12 milyon vermiş. Hadi hayırlısı.

Pek inandırıcı gelmedi kendisinin devre arasında istediği tüm isimlerin gönderilmesini istemek saçma geldi .

Erkan Zengin büyük takım topçusu değil küçük takımın büyük maçlarda tribünlere oynayan ismi olur anca.

Olcan değerlendirilebilir. Olsa da olur olmasa da.

Fikret Orman ''Gökhan Töre olmazsa olmazımız değil'' demiş sanırım. Bi kanca atsak fena olmaz aslında yerli statüsünde. Olcan da Gökhan da topla-topsuz çok hızlı ve rahat adam eksiltebilen adamlar, alsak çok verimli olurlar. Bu yıl da şampiyonlar ligine gidiyoruz ve mümkünse bunun avantajıyla 1.kalite 2-3 oyuncu almalıyız. Fener bile şu düştüğü durumda Diego'yu borsaya bildiriyorsa bizim Nani'yi flan yarın direkt İstanbul'a getirmemiz lazım da nerdeee...

Fikret Orman ''Gökhan Töre olmazsa olmazımız
değil'' demiş sanırım. Bi kanca atsak fena olmaz aslında yerli statüsünde. Olcan da Gökhan da topla-topsuz çok hızlı ve rahat adam eksiltebilen adamlar, alsak çok verimli olurlar. Bu yıl da şampiyonlar ligine gidiyoruz ve mümkünse bunun avantajıyla 1.kalite 2-3 oyuncu almalıyız. Fener bile şu düştüğü durumda Diego'yu borsaya bildiriyorsa bizim Nani'yi flan yarın direkt İstanbul'a getirmemiz lazım da nerdeee...

Gökhan Töre, Olcan Adın, Ahmet Ilhan ve Sercan Sararer 4lüsünden 2 sini kadroya katabilirsek iyi iş çıkarmış oluruz.

Yerli olarak kanat oyuncusu sıkıntımızi bu 4 isimden 2si ile kapatabiliriz.

Benim tercihleri Töre ve Olcan..

Hani neredeyse kendimizden iyi insan olduğunu düşündüğümüz yerlilerin yoğun insanı zaafları ortaya dökülmüşken Gökhan Töre nasıl mantıklı hamle,bir bilen bana açıklayabilir mi? :)

Eurosport sitesinde bir haber vardı. Gün içerisinde de sık sık twitter adresinden geçtiler.; Onur Kıvrağın TS yönetimi ile ters düştüğü yazılıyordu. Eğer doğruysa Muslera'yı satıp Onur'a sulanmanının tam vakti. Hele 5+3'e kaymaklı kadayıf gibi olur.

Bu sene şampiyonluk > şampiyonlar ligi ne olursa olsun.Kulüp çatısı altındaki mevcut kişilerin gerçek kişilikleri,vizyonları,ne kadar başarılı oldukları bu sene belli olacak.

Ben Mevlüt-Burak-Umut forvet rotasyonuna razıyım,iyi bir kanat oyuncusu alınması şartıyla.5+3 doğrultusunda ve Sneijder durdukça lig için gayet yeterli olur forvet rotasyonu.

Bu sezon sıkıntımız maç sıkışınca yedek kulubesinden hamle yapamıyorduk..Tek hamle Umut oluyordu..Bu sene yedekte +3 yabancı olması güzel oldu..
Kaleci:Muslera-Gökhan(Bonservis yok)-Altyapıdan kaleci
Sol Bek:Telles-Hakan Balta-Ömer Bayram(2-3 milyon euro)
Sağ Bek:Veysel-Sabri-Semih-Şener(2 milyon euro)
Stoper:Semh-Koray-Hakan Balta-Alex(Bonservis yok)
Orta Saha:Melo-Selçuk-Yekta-Umut-Hamit-Ceyhun
Sol Kanat:Olcan(Umut+3 milyon euro)-Ömer Bayram-Emre Çolak
Sağ Kanat:Bruma-Sabri
Ofans Orta saha:Sneijder-EmreÇolak
Forvet:Gomis(bonservis yok)-Burak-Berk-Adem Büyük(Bonservis yok)
Böylece bir yabancı hakkımız kalıyor kanat için ve bonservis 8 milyon euro vermiş oluyoruz..Bence böyle bir planlama yapılabilir

Bu sezon sıkıntımız maç sıkışınca yedek kulubesinden hamle yapamıyorduk..Tek hamle Umut oluyordu..Bu sene yedekte +3 yabancı olması güzel oldu..
Kaleci:Muslera-Gökhan(Bonservis yok)-Altyapıdan kaleci
Sol Bek:Telles-Hakan Balta-Ömer Bayram(2-3 milyon euro)
Sağ Bek:Veysel-Sabri-Semih-Şener(2 milyon euro)
Stoper:Semh-Koray-Hakan Balta-Alex(Bonservis yok)
Orta Saha:Melo-Selçuk-Yekta-Umut-Hamit-Ceyhun
Sol Kanat:Olcan(Umut+3 milyon euro)-Ömer Bayram-Emre Çolak
Sağ Kanat:Bruma-Sabri
Ofans Orta saha:Sneijder-EmreÇolak
Forvet:Gomis(bonservis yok)-Burak-Berk-Adem Büyük(Bonservis yok)
Böylece bir yabancı hakkımız kalıyor kanat için ve bonservis 8 milyon euro vermiş oluyoruz..Bence böyle bir planlama yapılabilir

Adem Büyük'ün bonservisi var diye biliyorum ben.

--------------------------Muslera-------------------------------

----Şener------Koray------YabancıStoper-------Telles--

-----------------Melo----------Selçuk(Inler)----------------------

---Hamit(Bruma)--------------Wesley---------YabancıKanat--

------------------------Burak(Transfer)------------------------

Selçuk' ve Burak'la 5 yıllık anlaşma yapmışız.

İshak Doğan, Mevlüt Edinç, Turgut Şahin otel'de selfie çekmişler. Fotografın arkasında bir koltukta Bülent Tulun var.

Selçuk' ve Burak'la 5 yıllık anlaşma yapmışız.

İshak Doğan, Mevlüt Edinç, Turgut Şahin otel'de selfie çekmişler. Fotografın arkasında bir koltukta Bülent Tulun var.

Yanlarına Tarık Camdal(Koray Altınay),Ömer Toprak yada Uğur Demirok ile Olcan Adın'ı da alıp gelsinler :)

Özellikle Ishak transferi olursa Telles ile iyi ikili olurlar.

Mevlüt Erdinç'de yerli hücum gücümüze güç katacaktır muhakkak.

Kaliteli yerli isimleri tercih etmeliyiz bu sene. Buna dikkat etmemiz gerekir.

5+3 den dolayi dikkatli davranmamız gerekir.

Umarım iyi işler çıkarıriz bu dönemde...