2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Şenol Güneş -Bursaspor .. Bence bi fark yaratacak Bursa'da, çehresini değiştirecek takımın diye düşünüyorum..

Bizimkiler Olcan'a karşılık 2M+ Emre yada Yekta öneriyormuş sanırım. Olcan da Trabzon'dan ayrılmak istiyormuş.

Yekta'yı hangi akla hizmet takas konusu yapıyorlar anlamıyorum. Alındığında parası fazla dedim lakin görevine alıştıkça verimli oldu. Teknik ve futbolu biliyor. Emre Çolak'ı ise verebiliyorsak verelim. Hatta Eboue'yi de .

Yekta'yı beğeniyorum.
İlla takas düşünülüyorsa Emre'nin gitmesi daha mantıklı olur.

Sanmıyorum ama;belli mi olur, pabucun pahalı olduğunu anlar kendini geliştirerek örnek teşkil eder. Bizde zevkle izleriz.

seneye kadromuz büyük ihtimalle kalede ONUR KIVRAK SAVUNMADA TELLES - YABANCI İYİ STOPER- SEMİH - VEYSEL ORTA SAHADA BRUMA- MELO-SELÇUK-HAMİT- FORVET ARKASI SNAİJDER - BURAK OLACAK İYİ 3 TANE YABANCI OLMASI LAZIM ŞAMPİYONLAR LİGİNDE KULLANILABİLECEK AYRICA

Şu berbat sezonun ardından belki de en iyi kazancımız Yekta oldu. Orta sahanın hücum ve savunma yönünde köprü görevi gördü adeta.

-------------Muslera-----
Veysel----Semih---Alex---- Telles

------Melo----Selçuk----

Farfan(veya olcan)-----Sneijder----Bruma

----------Burak(veya yabancı forvet)---------- Ki şu dizilişte oyunun beyni Sneijder olacağı için Burak bile minimum 20 atar ligde bu kanatlarla birlikte beslenerek. Çok da zor değil şu kadro.

Şenol Güneş -Bursaspor .. Bence bi fark yaratacak Bursa'da, çehresini değiştirecek takımın diye düşünüyorum..

Bizimkiler Olcan'a karşılık 2M+ Emre yada Yekta öneriyormuş sanırım. Olcan da Trabzon'dan ayrılmak istiyormuş.

Ne Yekta'sı ya !

Yekta gibi bir karakteri takımdan gondermek tek kelime ile saçmalık olur !!

Emre gitsin Yekta kalsın !!!

Beşiktaş ve biz Olcan'ı istiyormuşuz, Olcan da ayrılmak istiyormuş. İki kulüp arasında seçim yapılırsa Galatasaray'ı ister her oyuncu. Zira şampiyonlar liginde oynamak her Türk futbolcunun hayali.

Forvet transferi yapacakmıyız bilmiyorum ama bütün sezonu Burak-Umut'a bırakmayacağız galiba. Villa'nın kontratı bitiyor sanırım, Gomis, Dzeko, Demba Ba da takımlarında gönderilmeye müsait isimler. Şampiyonlar ligi için bu isimler biz de pek alâ iş yapabilir. Şöyle bi Dzeko hamlesi olsa fena olmaz.

Villa New York ile anlaştığını açıkladı bence belki kızabilirsiniz ama tek forver arkasında Olcan ( Gökhan ya da Amrabat ) Sneijder Bruma ile düzen kuracaksak Umut ve Mevlutü de kadroya dahil edersek yeter bence .. Ama kanada mutlaka yerli takviye şart lamı cimi yok sol beke de bir yerli bek .

Caner Erkin serbest kalmış. Bizim yüksek teklifle aklını karıştırdığımız yönünde haberler var. Sol kanat olarak öne çıkan yerlilerden ama sıkıntılı karakter. Bir de 2 milyon Euro civarı rakamlardan bahsediliyor ki yabancı sınırlama basiretsizliğin geldiği noktayı göstermede bir örnek.

Aynen Villa yolunu çizmiş. Balotelli ismi yine dolanıyor ortalarda. Milan bu sene avrupada YOK. Keşke Şampiyonlar Ligi kozumuzu kullanıp tutup getirsek muhteşem olur. Melo ile takımın süvarileri olurlar. Umarım başkan bi uyanıklık yapıp yoklar, Baloyu almak için bundan alâ fırsat olamaz bir daha.

Abi ne Caner'i ya Allah aşkına !

Ya şu parayi Kadın Basketbol takımına harcasak daha iyi olmaz mı ?

Şu paraya Alba ve Işıl takımda kalırdı ve istediğimiz yabancı ve yerli transferler yapılırdı.

Artık bıktım şu amatör şubelerin evlat muamelesi görmesinden !!!
Sneijder'i yollayıp o parayla final 4 oynayacak bir takım kuralım.

Balotelli'yi gerçekten isteyen var mı? Bana nedense riskli geliyor. Euro 2012 yarı final maçı dışında performansıyla gündeme geldiği başka bir maç hatırlamıyorum. En aşağı 20-30 arası bonservisi var. Gelirse Burak ile oynayacak çift forvet işlemiyor son zamanlarda bizde. Alacaksak kenar forvet almak mantıklı. Dünyanın gelmiş geçmiş en overrated oyuncusu olduğundan şüpheyle bakıyorum. Ama tribün ile birleşip kafası sadece sahada olacak bir Balotelli'de heyecan vermiyor değil.

Başkan açıklamış ilgilendiğimiz isimleri zaten. Töre'yi istemiyorum ben ama Olcan olabilir. Zaten başkanın dediği 2 stoperden biri gelecektir.