2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

FFP yüzünden bence çok pahalı transferler yapamayacağız..Kulüp Hayrovici bile yalanlamadığına göre mali durumda sıkıntı zaten.Alex-Gomisi kaçırmayalım bence ...Defansı toparlayan bir isim lazım tecrübesiyle kalitesiyle orayı toparlayacak..
 
Kadrodan Eboue (2,5milyon € ) , Aykut (200 000 € ) , Dany (1.1milyon €),Engin 900 000 € , Hajrovic 1.1 milyon Euro,Yiğit 450 000 €, Furkan 650 bin Euro, Drogba 4milyon € bu isimlerin kadroda önümüzdeki sezon olmayacağını düşünüyorum o yüzden 10 000 000 € gibi bir bütçe rahatlaması oluyor . Alacağın yerli oyunculara da TL bazında sözleşme yapılırsa sıkıntılarımız yavaş yavaş ortadan kalkar .
Sol bekte yedeğimiz yok o yüzden ilk tercih İShak Doğan olmalı , Forvete Gomisin yerine Burakla ya da Burakın yedeği olarak Mevlütü çok isterim gerçekten . Hızlı kanat eksiklii var Olcan Adın ve ya Gökhan Töre tadından yenmez ve umarım ikisinden biri olur . Turgut Doğan ilk zamanlardan beri istediğim bir isimdi ilk kez bu kadar yakınız hayırlısı .
 
Stoper'de Chedjou var iken Alex olmaz.(Eğer Chedjou gitmeyecekse) Sol beke mutlaka İshak alınmalı yukarıda arkadaşımızın belirttiği gibi Olcan-Töre 2'lisinden biri alınmalı(zor gibi duruyor ama yinede denenmeli).Diğer adı geçen Turgut Doğan Şahin Mevlüt ve Gomis 3'ünden 2'si alınacaktır muhtemelen.
 
Gökhan Töre ile anlaşıldı diye haberler var. Ayrıca Fernando Torres'i istiyormuşuz. Futbol şubesinde yeni görev alan Emir Sarıgül'de çilek mevsimindeyiz diye tweet attı. Yakalım mı meşaleleri ?

Az önce ntvspor'da söylediler Tolunay Kafkas Ontivero'yu istiyormuş. İyi gelişir bari.
 
Burak yılmazla sözleşme uzaktık uzatmasınada her sene 2.900.000 euro alacak. Hersene 50 bin daha artacak. Burak 34 yaşına geldiğinde de net 2.900 alacak. Yeminle paraları sokağa atıyoruz. Bu kadar para verilir mi ?

Ulusal yas ilan edelim bence.
 
Aklım almıyor.
İlerde top tutmaktan aciz bu adam yıl içinde 3.5 - 4m arası para kazanacak.
Hem de yaptığı saçmalıklar yüzünden kaybedilen sezonun ardından.
Daha kötüsü yapılan sözleşme 5 yıllık ve kademeli olarak artıyor ücreti. Evet.

İşini bilmeyen çavuşlar sözü buraya cuk oturuyor.
Seneye 4. Yıldız gelmezse yönetim nereye oturacak bakalım. Kısmet.
 
Şu yabanci statüsü böyle devam ederse böyle sözleşmeler ile devam etmek zorunda kalacağız.

Ben kalmasına sevindim ama çok pahalıya mal olmasına üzüldüm.
 
Sistemsizlikten ölen, FFP'den ceza alan Galatasaray elle tutulur hiçbir meziyeti olmayan adama trilyonlar veriyor. En iyi Türk forvet olması Galatasaray için yeterli olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. Benzema'da Fransa'nın en iyi forveti ama Real Madrid için yetersiz bir oyuncu görünümünde. Yaşı ilerledikçe artan sözleşme de sıçtıktan sonra tüy dikmek.

Bu sezon şampiyon olamamızın birinci sebebidir bence BY17. Her sistem için elimizi kolumuzu bağlayan adam. Drogba sezon boyu tek forvet oynasa çok daha iyi olacağız biliyoruz ama bu sefer Burak kenarda oynayınca berbat oynuyor. Top kontolü desen lise takımında top oynamayı bilmeyen X'ten hallice. Eee mecbur forveti çiftleyeceğim desen 10 numaraların kralı Sneijder sola hapsoluyor. En iyi kalabalık orta saha tek forvet yapacak bir şey yok. Onda da Sneijder'in attığı 100 pastan birini gol yapmasını bekleriz. Umarım bir sistemimiz olur da Burak Yılmaz çarkı da sorun yapmadan döner. İnşaallah döner. Dönmezse gelecek sezonu da kaybederiz. Kendisini hiç sevmiyorum ama deli gibi başarılı olsun istiyorum.
 
Burak için o kadar zam neden yapılır anlamıyorum sözleşmesi zaten sürüyordu...Fener in cezası bittikten sonra kim inanıyor yabancı sınırının olacağına..Çok çok saçma hamle..Bir de yaşlandıkca artış var ki o daha komik..Biz böyle paraları verelim sonra FFP uymuyoruz deriz...
 
30'undan sonra kim isteyecek senden? El mahkum ya sende kalır ya da orta sıra takımlarına gider.
Sırf pasaport için millete maaş veriliyor.
 
Ah..Ah...

Adamı 30'unda futbolu bırakması için ana avrat söylenmediğiniz kaldı. Türk insanında futbol görüşü böyle arkadaşım. 30 olan futbolu bırakmalı. 30 olan adam ölmüş bir adam.

Ama...Yabancı uyruklu bir futbolcu 35'inde ülkemize gelse, hemen şu yaşa kadar iş yapar hesaplaması yapıyoruz.

30-35'li yaşlar sporda en olgun yaşlardır. Bence katkı verecektir. Elalemin futbolcuları 35 yaşında gol kralı oluyor, 35 yaşında tek başına Şampiyonlar ligini kazandırıyor, 37-38 yaşında takımı sırtlıyor. Ama bizde 30 yaşın doldu mu futbolcunun cenazesini kaldırıyoruz kaba tabirle. Robben 30 üstü, Ronaldo Burak'la aynı yaşta, Puyol ne zamandır oynuyor, Xavi'dir, John Terry'dir, Gerrard'tır kendi ülkelerinde bizim gibi hor görülmüyor. Tabi şimdi hemen bunlarla mı karşılaştırıyorsun gibi futbolun üstünzekaları konuşabilir. Çünkü Türk oyuncular yeteneksizdir, güçsüzdür, 30 olunca koşamaz, mücadele edemez ve onun için bırakmalıdır ya da anadolu takımında oynamalıdır. Hagi, Taffarel 30 undan sonra çok büyük başarılara imza attı. Hadi onları geçtim. Bülent Korkmaz, Taner Gülleri, Pierre Webo, Yusuf Şimşek gibi oyuncular hep 30 undan sonra iş yaptılar.

Bizim futbol anlayışımızda yerlilere karşı 30 hastalığı var. 30,30,30,30. Bırakın adamı oynasın 36-37 yaşına kadar. Hatırlıyorum da Hakan Şükür'ün bırakması için ülke seferberliğe gidecekti resmen.
 
Allah Allah, ben futbolu bıraksın mı dedim? Dediğim açık bu saatten sonra talibi olmayacak. Sözleşmesi 2017 Mayıs'inda bitiyordu. Hadi uzattın bu kadar para mı verilir?
 
Ahahah güldürdün. Burak'ı kıyasladığın adamlara bak.
Hepsinin belli başlı futbol karakterleri, zekaları mevcut ki o yaşlarda bile çılgın atabilecek potansiyeldeler.
Peki Burak.. Saha içinde kafası kesilmiş tavuk gibi dolaşmaktan başka ne yapıyor.
Belirli bir şablona koyabilecekmisin.
Attığı 100 sprintten 50'sinde ofsaystta kalan birinden bahsediyoruz.
Zaten varolan fiziğiyle buralara gelmiş, otuzundan sonra düşmeyeceğine mi inanıyorsun.

Türk oyuncusu yeteneklidir ama eğitimsizdir,çalışmaz.
Aynı şekilde otuzu doldurduğunda ununu elediğini düşünüp yatışa geçecektir. Kaçınılmaz son...
 

Üst