2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Rakibimiz çok formda.

Bizden daha düzenli daha iyi kamp dönemi geçirdiler ve hazırlık maçları yaptılar.

Geçen sene ki kadrolarını koruyup üzerine de Diego Ribas takviyesi yaptılar.

Kadroları bizim kadrodan daha iyi. Bir tarafta Kuyt bir tarafta Yasin. En bariz biçimde ki örneği. Onlardan daha iyi olan bölgemiz Melo-Selçuk-Sneijder üçlüsünün olduğu orta saha bölgemiz. Diğer bölgelerde özellikle bek ve hücumda onlar bizden kat ve kat daha üstünler.

Ibre onlardan yana. Ama kenarda bir kupa varsa Galatasaray her zaman favoridir.

Hak eden kazandı ama Muslera'nın emeklerine de yazık oldu.

Galatasaray'da son bir sene içinde kurumsallaşma adı altında yaşanan komedinin geldiği son nokta... Böyle devam ederse sene sonu yönetim değişir.

Bu kadar kötü futbol olur. Sanırım sadece Muslera antrenmanlara çıkıyor bizim takımda. Mancini gidince bizim oyuncular 2-3 ay yatmış anlaşılan

Eboue bu takımda sağ bekte yeri dolmaz.Defansı çok iyi değil ama ofansif gücü çok iyi olan bir oyuncu.bügün maçta eboue olsa pozisyona girerdik.
Sabri ,engin takımda ihtiyacı olan 2 oyuncu yolladılar.
Futbolda hayal kırıklığı mali anlamda zor günler bekliyor.
Bir oyuncu değeri bulduysa satılmalı.Sneijder satılmalı
Üst seviyede bir forvet transferi şart

Muslera-Semih-Melo-Sneijder-Olcan..
Geriye 6 oyuncu eksiğimiz kalıyor.
Net 6 transfer lazım takıma.
Şubenin başına futboldan anlayan bir yönetici gerekiyor.
Yabancı şartları belli. Buna göre takım kurmak gibi bir durum kurumsal başkanın aklına gelmiyor tabi.
O yatında millete meydan okusun !!

Takım kamp boyunca güçlenme üzerine çalıştı. Maç içinde sorun yaşamalarını anlarım ama kullanılan penaltıları anlamam. Çok kötü vuruşlar yaptılar.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

1- 5 yabancı kontenjanın varsa Telles yedek kalacak yerine Tarık'ı alacaksın veya Balta'yı oynatacaksın. Telles geldiğinden beri ne yaptı ? 'overrated oğlu overrated'dır. Bir oyuncuyu scout ekibi buldu + Brezilyalı + 7 milyon verildi diye bu kadar göklere çıkarmanın anlamı yok.

2-Geçen sene devre arasında Çalhanoğlu'nu almıyorsun 5milyon a . Adam tv kanallarında Galatasaray'dan başka kulübe Türkiye'de gelmem dedi.Hajrovic'i aldın aynı paraya. mantık ?? Selçuk-Melo-Wes'le rotasyona girebilecek oyuncu yok . Çalhanoğlu sene sonu 12milyon a transfer yaptı.

3-Scout sistemi oturmuş tek takım Galatasaray'dır çok doğru ama performans ve kararlar bir o kadar yanlış

4-Selçuk,Burak ve niceleri... kötü geçirdikleri bir sezondan sonra sen yıllık 2.75 ve artarak 3 neden veriyorsun ?

5- 4-2-3-1 oynayan takıma kenar forvet şart diye diye dilimizde tüy bitti transfer muhtemelen şimdi olacak. Ünal Aysal 2 gün önce geçen sene de Fener kaybetti ama şampiyon oldu , kazanamazsak ligi etkilemez takımda eksikler var dedi . Karşında şu takım varsa gazozuna da oynansa bu kadar rahat yaklaşamazsın.

6-Madem yerli katkı alamıyorsun , yerli almamız gerekiyor diyorsun neden Töre'yi 4.5 milyona 3 taksitle almıyorsun ?

7.Scout ekibine bu kadar yetkiyi neden nasıl veriyorsun ? Aldıkları oyuncu-verim denklemini hiç mi düşünmüyorsun? 7000 sol bekten sadece Telles içlerine sindi , eboue-sabri yetersiz sağ bek lazım denildi , aynı anda hem Salih hem Veysel 'i almak kimseyi rahatsız etmedi daha söylenecek çok şey var.O kadar fazla yanlış oyuncu tercihi oldu ki ben anlamıyorum.

Teknik olarak yazılacak o kadar çok şey var ki . 4/2/3/1 nasıl oynanır , ne tip oyuncular gerekir , takımın oyun merkezindeki patlayıcılık ve sprint sorunu , kanatların 2.forvet olamayışı vs vs vs.Şimdi bunları konuşmak geliyor sinirden ağzımdan bunlar dökülüyor.

Olcan dışında Trabzon'dan gelen tayfaya yol verilmeli artık. Belki Umut kalabilir o da yedekte duran oyuna girince elinden geleni yapan kaprissiz olduğundan . Burak ve Selçuk'a teklif varsa hiç beklemesinler yol versinler. Yekta oynasın Selçuk oynamasın artık şu takımda yeter be artık bu adamın yan pas yan pas sinir stres sahibi yaptı bizleri 2 sezondur. Burak yerine de transfer mi yapılıyor yoksa Berk İsmail mi oynuyor biri oynasın artık. Beyimizin önüne top atılacak da o da koşup gol atacak. Onu bile ancak bomboş kalırsa yapabiliyor. Yanında bir oyuncu koşuyorsa rakipte yine yapamıyor. Afedersiniz at gibi fiziği var ama ne bir ikili mücadele alıyor ne de uzun mesafede ayakta kalıyor ne top saklıyor ne sürüyor ne pas verebiliyor. Kısacası Allah yardımcımız olsun bu sezon. Forvet alacak gibi durmuyor yönetim . Allah'a emanet bir sezon geçireceğiz sonumuz hayrolsun . Prandelli'de de suç bulamıyorum adamın elindeki malzeme bu . Çiğ köftelik malzeme verildi adama Profiterol yapması bekleniyor haydı hayırlısı.

Son olarak Volkan ayısına sesleniyorum .Dönmeyen devran yok kuduz herif. Ligin 6. haftasında nasılsa tıpış tıpış Arena'ya geleceksin

Türkiye'de futbol çirkin oynanır. Derbiler daha da çirkinleştirir bu futbolu. Bugün bir kez daha anladım.

Beni esas çileden çıkaran ise, bu mahlukatların haksız kazançları.

Ya ben Barcelona orta sahası değil Arsenal orta sahası istiyorum .Bizimkiler sadece pas yapıyor, 2 adım koşmaktan aciz. Mesela Beşiktaş orta sahası belki mütevazı isimler ama mermi gibi koşup tempolu oynuyorlar. Selçuk falan koşu hak getire. Sneijder 2 kere topla buluştu 2 sinde de sanat harikası paslar verdi gol oluyordu ama oyundan çıktı. Oyuncular güçsüz, koşamıyor, penaltı desen evlere şenlik.

Ya ben Barcelona orta sahası değil Arsenal orta sahası istiyorum .Bizimkiler sadece pas yapıyor, 2 adım koşmaktan aciz. Mesela Beşiktaş orta sahası belki mütevazı isimler ama mermi gibi koşup tempolu oynuyorlar. Selçuk falan koşu hak getire. Sneijder 2 kere topla buluştu 2 sinde de sanat harikası paslar verdi gol oluyordu ama oyundan çıktı. Oyuncular güçsüz, koşamıyor, penaltı desen evlere şenlik.

Prandelli efendi oyunculara top göstermemiş Muhammed. Oyunculara sadece kondisyon çalıştırmiş.Top ile oynatmamiş doğru düzgün. Biz ne bekliyoruz ki ?

Nefret ediyorum Italyan hocalardan ve savunma anlayışlarından !!

Yaşasın Fatih Terim ve hücum anlayışı !!!

Prandelli efendi oyunculara top göstermemiş Muhammed. Oyunculara sadece kondisyon çalıştırmiş.Top ile oynatmamiş doğru düzgün. Biz ne bekliyoruz ki ?

Nefret ediyorum Italyan hocalardan ve savunma anlayışlarından !!

Yaşasın Fatih Terim ve hücum anlayışı !!!

Prandelli'nin savunma anlayışlı olduğunu nereden çıkarttın. Aslında bulsak senden 1-2 tane şubelere paylaştırsak. Hemen sezon röntgeni çekmişsiniz :D

Şu takıma biraz sabır göstereceğiz. hocanın istediği transferi artık yapacağız. Sneijder ve Bruma tamamen adapte olacak. Sonra ne oldu bitti konuşuruz.

sabri acilen affedilmedi
veyse sarı, yasin ve yekta bu takımın oyuncuları değil
telles tam bir hayal kırıklığı

muslera

tarık semih yabancı stoper hakan balta

melo selçuk

olcan Sneijder bruma

yabancı forvet

bence bu şekilde bir kadro olmalı