2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Öncelikle kimse ''yazamazsın, eleştiremezsin'' gibi bir şey demedi. Burada bir anlaşalım. Sabaha kadar istediğini eleştirebilirsin.

Ama eleştiriden anladığımız farklı olduğu kesin.

Ben ''Başarı beklemesinler. Size Prandelli'li başarısız sezonlar !!'' lafına hitaben yazdım. Bırak biz Prandelli'li Galatasaray ile başarısız sezon geçirelim. Sizler başarı olduğunda gelir en büyük coşkuyu yaşarsınız yine.

Siz rahat olun.
Ben kazandığımızda tebrik etmesini,yanlış gördüğümde de eleştirmesini iyi bilirim.
Kazanınca coşkuyu yaşadığım gibi kaybettiğimizde uzulmesini de bilirim.
Musterih olunuz bu konuda...

Selçuk el freni gibi son 1.5 sezondur , orta sahamız temposuz, hızlı adam desen Olcan'dan başkası yok. Yekta 11 de görev almalı, Bruma da artık topla sağlam basmalı saçmalamayı bırakmalı.
Telles ortalarda görünmedi . Chedjou gayet iyi stopere gerek yok şu aşamada.

Bu takımla daha doğrusu bu ruhsuzlukla Ş.Liginde işimiz zor maalesef. 1. torbayı geçtim 2. ve 4. torbalarda da çok güçlü takımlar var. Sadece Muslera, Sneijder ile bir yere kadar..

Huntelaar, Lavezzi, Gökhan İnler lazım bu takıma. İmkansız tabii ki. Şu lânet yabancı sınırlamasını çıkaranların da takıma kazmaları dolduranların da...

Anlaştığimiza sevindim.
Ama parazit lafları falan ayıp oluyor.
Görüş belirtirken kullandığımız laflara dikkat edersek sevinirim.

Aslında hiç anlaşamadık ama olsun.

Bu arada tekrar okursan en başta özür dileyerek yazdığımı göreceksin. Kusura bakma ama senin gibi düşünceler benim nazarımda hala öyle. Bak tekrar özür dilerim ama öyle yapacak bir şey yok.

Aslında hiç anlaşamadık ama olsun.

Bu arada tekrar okursan en başta özür dileyerek yazdığımı göreceksin. Kusura bakma ama senin gibi düşünceler benim nazarımda hala öyle. Bak tekrar özür dilerim ama öyle yapacak bir şey yok.

Başta özür dileyip sonra sövmek varsa bende yaparım yaptığın şeyi.
Malesef hersey güllük gülistanlık değil.
Birbirimizin görüşlerine saygı duymayacaksak Fb'lilerden ne farkımız kalacak.
Burda hepimiz Galatasaray için varız.
Kimse,kimsenin kara kasina kara gözüne meraklı değil sonuçta !!

11-12 sezonu dahil Selçuk'un hiçbir zaman üst düzey orta saha olduğunu düşünmedim.Engin-Çolak-Melo-Elmander bir takım kadar koşuyordu o sene ön bölgede.Selçuk'a da yük binmiyordu haliyle.Orta sahada tüm yük kendisine bindikten sonra katkı yapmasını beklemektir garip olan bence.Fiziği itibariyle çift yönlü oynayamaz asla,en başında dribling özelliği yok zaten.35 yaşında Emre Belözoğlu on kere daha orta saha oyuncusudur Selçuk'a göre.

Gel gelelim Prandelli bu dizilişte inat ederse Selçuk'a yine 2 kişilik yük binecek.Alan kapayayım derken tek özelliği olan topu oyunu sokmakta da başarısız olacak.

Bir de Burak Yılmaz tepkisi var.Bir tane veremediği pastan ötürü ya da 3 kere çapraz koşu yapıp topla buluştuktan sonra etrafında kimsenin olmaması onun suçuydu sanırım.Burak Yılmaz takıntısı inanılmaz boyutta.

Tek temennim; Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile karşılıklı feshedilsin,büyük Galatasaray taraftarı rahatlasın!

Eto'o gelirse 2 yıl boyunca gol kralı olur.
Hemde bonservis ücreti yok...

Edit: Adam Everton ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Şansa bak...

Görünmez kahraman scout ekıbını kutluyorum cok aramışlar mı bu adamları merak edıyorum. 1,5 sezondur yapılan onca transferden bır tane takımda oynayacak adam çıkmaz mı.? TRANSFER yapılacak kımın yerıne takımın musleradan sonra en ıyı adamı Chedju'nun yerıne ılgınc eğer bu sıstem ıle oynayacaksak Burak bu sıstemı işletemez. Yapılacak akıllı bır hareket takıma bır sol bek alıp kı pıyasada bulmak zor Hakan'ı bu sene lıgde kullanıp yabancı terchımızı ıyı bır forvet'ten yana kullanmalıyız.

Bruma yı alıyoruz atletik koşar adamı yer diye o da olmuyor. Nedeni çok açık belli adamlar geliyor bakıyorlar takımda kimse koşmuyor topu alan 1-2 kere evirip çeviriyor sonra yatışa geçiyorlar haliyle .
Zamanında Sneijder türk futbolunu eleştirmişti son derece haklıydı söylediklerinde . Topu al defansa dön, ileri atayım da güzel bir atak olsun yok sadece istatistiğe oynama var.

Mesela West Bromwich de Porto'dan Varela'yı kiralamış. Biz de istesek pek alâ kiralayabilirdik, fark da yaratırdı.

Yabancı kısıtlaması olmasa senin Scouting işi tutar lakin bu varken sen ancak genç yerli oyuncularda bunu yapabilirsin. Ve böyle akıllı bir hamle bizimkilerin aklına gelmez. Bruma'ya gerçekten de kiralık teklifi varsa gönderirim en azından oynar gittiği yerde.

Bizim sorunumuz ne defans, ne de forvet hattında... Sorunumuz kanatlarda... Kanalardan bindirme yapıp oyunu açacak adam yok. Bruma, Amrabat, Telles, Yasin... Hiç biri bizim istediğimiz oyunucular değil. Kanatlar çalışmayınca oyun merkeze sıkışıyor. Takım geriye yaslanmak zorunda kalıyor. İşimiz uzun toplara kalıyor.

Ambarabat'ı Malaga'ya satıp, Bruma'yı kiralayıp, iki tane kanat oyuncusu almak lazım. Ama yönetim hala stoper arıyor.

Muslera

Veysel-Semih-Chedjou-Balta

Selçuk-Melo-Olcan

Sneijder

Burak-Welbeck

4-3-1-2

Veysel i ilk 11 de değil, 18 kişilik kadroda dahi düşünemiyorum