2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Prandelli efendi oyunculara top göstermemiş Muhammed. Oyunculara sadece kondisyon çalıştırmiş.Top ile oynatmamiş doğru düzgün. Biz ne bekliyoruz ki ?

Nefret ediyorum Italyan hocalardan ve savunma anlayışlarından !!

Yaşasın Fatih Terim ve hücum anlayışı !!!

Yukarıda yazdığına cidden inanıyormusun oyunculara top göstermemiş falan cidden soruyorum sadece kondisyon çalışıldığının gerçek olmadığını biliyorum da kendin yazarken inandın mı?

Bilmeyenler resmi siteden antreman haberlerine ve fotoğraflarına bakabilirler en basitinden günde çift idman yaptığımızı U21-U19 takımlarıyla maçlar oynadığımızı ve son 15-16 gündür genelde taktik ağırlıklı antreman yapıldığını.

Yönetim doğru düzgün bir kamp ve hazırlık maçı oynayacak takım bulamamışsa Prandelli ne yapsın yapabileceği tek şey son anda bulunan Belçika 2.Lig yada Genç takımlarla maç ayarlamak.

Başka bir sayfada oyuncular topa vurmayı unutmuş demişsin ki bu daha vahim gelen teknik direktör bizim 10 trilyon para verdiğimiz yıldızlarımıza ! top oynamayı öğretecekse yada bu yıldızlarımız 1-2 ayda topa vurmayı unutabiliyorsa biz boşuna bu yıl için umutlanmayalım.

Prandelli efendi oyunculara top göstermemiş Muhammed. Oyunculara sadece kondisyon çalıştırmiş.Top ile oynatmamiş doğru düzgün. Biz ne bekliyoruz ki ?

Nefret ediyorum Italyan hocalardan ve savunma anlayışlarından !!

Yaşasın Fatih Terim ve hücum anlayışı !!!
Prandelli asla savunma oynatmaz hatta hücum delisidir lakin bunu kontrollü yapar. Fatih Terim'in oyun anlayışı falan yok eğer takım formda ve zindeyse hurra hücum etmek oyun anlayışı değildir. ikinci gelişinde neden oynatamadı anlayışını. hem de ona bırakıldı transferler. 3. gelişinde ise takımın yarısı gönderildi yeni oyuncular alında ve başarı geldi. Fatih Terim'in oyun anlayışı hurra hücumdur ve tamamen oyuncuya bağlıdır.

http://www.transfermarkt.com/cesare-prandelli/stationen/trainer/521/plus/1

http://www.transfermarkt.com/fatih-terim/stationen/trainer/253/plus/1

burada ikisinin istatistikleri.

Prandelli İtalya gibi bir ligde ilk sezonunda orta sıra bir takım için harika bir gol sayısına ulaşmış 66
ikinci sezonunda 62
3. sezonda 55
4. sezonda 53
5 sezonda 48 gol atmış takımları.

Milli takım performansları aynı gol ortalaması 1,68 italya - 1,69 türkiye.
burada fiorentina'nın kulüp olarak hataları da var.

Dün gece Aurélien Chedjou gayet iyi oynadı. Neden bu stoper transfer sevdası anlamak zor. Bu saatten sonra gelecekte takım alışacak sistemi kavrayacak 4-5 ayımızı alır şampiyonlar liginde de sonuncu oluruz. Semih zaten büyük maçlarda Şampiyonlar Ligi gibi bir ortamda güven veren bir isim değil, hamleli oynuyor, adam kaçırıyor maalesef.

Yasin çok sırıttı dün gece hem hazır değil hem de bu seviye de yapabilir mi büyük soru işareti ? Yekta, maalesef istikrar sorunu var bir iyi üç beş kötü oyun ile olmaz. Selçuk sırdanlaşmaya başladı ne oyun konsantrasyonu ne de saha içi liderliği yetersiz. Ayrıca Melo ile de uyumları bozulmuş ilginç bir şekilde.

Telles, çok vasat yani onun yerine vasıfsız bir türk yerli oynasa aynı katkıyı yapar.

Burak, futbol zekası oldukça düşük olan savruk bir oyuncu. Güven vermiyor kesinlikle.

Olcan bence en iyi kazancımız gibi gözüküyor. Futbol zekası gayet iyi. Zamanla daha da iyi olacaktır.

Artık Sabrilerin, Aydınların, Emrelerin devri bitti arkadaşlar. Veysel oynadıkça bir standart yakalayacaktır.

Tarık gibi oyuncular için 5-6 Milyon AVRO vermek deliliktir akıl tutulmasıdır asla olmasını istemem asla ve asla etmez o fiyat !

Yönetimde eseriyle gurur duysun !

Doğru dürüst yerli sağ bek.
Koray, Semih'in yanında mutlaka bir denenmeli
Selçuk defolup gitmeli ( 1,5 senedir söylüyorum)
Amrabat şu takımda kalmalı.
Bruma'yı kim istiyorsa alsın zira olacak çocuk b.kundan belli olur fakat bunda bir b.k yok.

Türkiye'deki iğrenç futbol ortamında sırf sarı kırmızı'nın hatırına futbol izlemeye devam etmem için şahsım adına istediklerim. Aksi takdirde zaten yılda 3-5 maç seyreder kufreder deşarj olur geçerim.

Dün yazdıklarıma ek olarak bu saatten sonra Volkan ayısına milli takımda abilik çekecek , maç seremonilerinde onunla sarmaş dolaş olacak varsa durmasın şu takımda . Dün o terbiyesizliği sadece Melo'ya yapmadı tüm Galatasaray camia ve taraftarına yaptı.

Takımın en büyük prolemi yavaş oynaması. O kadar yavaş oynuyoruz ki tvler ağır çekim pozisyon tekrarı vermeye gerek duymuyor.

Artık şu isim isim eleştiri olgusundan da kurtulmak gerek. Dün herkes Burak'ı eleştiriyor da sorarız topu keç kez ceza sahasına ya da civarına sokabildik? En az 3-4 posizyon defans arkası koşusunda kendisinden başka kimse yoktu ceza sahasında(sadece 1'inde Olcan geldi onda da zamanla hatası ile kafayı vuramadı;)
Ya da Bruma. Neymiş b.k yokmuş. Önce o b.ku görmen için bir s.çman lazım. Biz takımca kabız olmuşuz. Karşında boru değil Fenerbahçe var. At topu izle bakalım ne yapacak ile daha çok b.k ararız ama bulamayız.
Bak işte Sneijder. Adam topu alıyor verecek kimse yok. Verse geri verecek adam yok. Sneijder de bi b.k yok.

Takım olarak hızlanmalıyız ve pahasına olursa olsun bu saçma yabancı sisteminde ki yabancı hakkımızı mümkün olduğunca hücum adamlarından yana tercih etmeliyiz.

Selçuk yerine Yekta artık formayı almalı, ne yapması gerek daha Yekta'nın ?
Takımın orta sahası çok yavaş, bi bjk , kasımpaşa ayarında hiç değil
Sneijderle daha çok oynamamız lazım ve Bruma'nın da artık saçmalamaları bırakması lazım

Dün gördük Prandelli'nin oyun anlayışını. Ne bir hücum organizasyonumuz vardı ne de pas organizasyonumuz.

Ümit Karan'in yalancisiyim ben. O dedi top gösterilmedi oyunculara diye.

Fatih Terim'i beğenmeyenler dünkü oyuna razı olsunlar. Başarı beklemesinler. Size Prandelli'li başarısız sezonlar !!

sabri acilen affedilmedi
veyse sarı, yasin ve yekta bu takımın oyuncuları değil
telles tam bir hayal kırıklığı

muslera

tarık semih yabancı stoper hakan balta

melo selçuk

olcan Sneijder bruma

yabancı forvet

bence bu şekilde bir kadro olmalı

Yekta bu takımın oyuncusu değil ama Selçuk oyuncusu mu ? 10 kere 100 kere Yekta'yı tercih ederim son 1.5 yıllık performans bazında

BU takıma iyi bir forvet şart Veysel sağ bekte oynayarak daha da iyi olacaktır.Oyuncularımız dün formsuzdu birde buna saha zemini eklenince işler istediğimiz gibi gitmedi takımda artık Sabri,Aydın,Emre gibi oyuncuların devri bitmiştir.Birde artık gelen hocaları Fatih Terim ile kıyaslamayalım sayın Terim bizi bırakıp Milli Takım'a gidince benim için bitmiştir ve buna ek okadar laf söylediği federasyon başkanı varken..Bunu unutmayalım önümüzde uzun bir sezon var ve daha transferler var yapılacak.

Dün gördük Prandelli'nin oyun anlayışını. Ne bir hücum organizasyonumuz vardı ne de pas organizasyonumuz.

Fatih Terim'i beğenmeyenler dünkü oyuna razı olsunlar. Başarı beklemesinler. Size Prandelli'li başarısız sezonlar !!

Ümit Karan? Allah Allah bir bakayım Galatasaray'ın teknik ekibindemi.

Nihat yahu ne topla çalışması? Taktik çalışmadılar de anlarımda profesyonel futbolcu 1 yıl topa vurmasın ama taktik ve kondisyona yönelik tüm çalışmaları yapsın ve sonra top verilsin saniyesinde topa alışır.

Belki ağır olacak o yüzden özür dilerim kardeşim. Ama siz neden Galatasaray'ı tutuyorsunuz ki? Rüzgar esti '' size x ile mutluluklar'' yağmur yağdı '' y gidene kadar askıya aldım''.
Hakikaten tutmasanıza bu takımı. Mesela sözünün eri ol bizi Prandelli'li başarısız sezonumuzla baş başa bırak. Parazşt yapma. Git Ümit Karan dinle onunla mutlu ol.

Ya ne Fatih Terimi hala ... Çok özlediyseniz Milli takım maçlarını izlersiniz , çok meyilliyiz bi adamı bi maçla bitirmeye , Prandelli transferlerden sonra başarılı olacaktır ben güveniyorum . Telles yerine Hakan Balta oynasın en azından yabancı hakkını ilerde kullanırız , Hakan en azında top tekniği iyi oyuncu pas yapar ortalarıda iyidir , ama ben Telles de hiç bi olumlu yön göremiyorum malesef . Ayrıca Balanta transferi olursa Chedjudan çok mu iyi katkı vericek onuda merak ediyorum ... Burak'a sallamaya çok alıştık da adama bi tane pozisyon hazırlayamadık hayır bende beğenmiyorum adamı ama bu maçı katleden adam Selçuktur 1 buçuk senedir resmen el freni oluyo takıma , koy emre çolağı furkanı umut u bi deneyinen azından bu kadar kötü olamazlar bence ... Sabri yi bende sevmem ama takımda ama o kaptanlık yapsaydı eminim takıma sahip çıkardı Selçuk gibi olmazdı çünkü adam has Galatasaraylı ondan önce bence gönderilmesi gereken tonla oyuncu vardı ve Tarıka 5 6 vereceğimize Velsel oynasın ben Veysel den ümitliyim . Olcan sa yaptığımız tek olumlu hamle gibi duruyor ...

Ümit Karan? Allah Allah bir bakayım Galatasaray'ın teknik ekibindemi.

Nihat yahu ne topla çalışması? Taktik çalışmadılar de anlarımda profesyonel futbolcu 1 yıl topa vurmasın ama taktik ve kondisyona yönelik tüm çalışmaları yapsın ve sonra top verilsin saniyesinde topa alışır.

Ümit Karan'a bunu futbolcularimizdan biri anlatmış. Adam ezbere konuşmuyor yani. Dün gördük topla oyunlarini oyuncuların. Adamlar 2 metre önünde ki adama doğru pası atamiyorlar. Yoksa ben yanlış maç mi izledim ?

Belki ağır olacak o yüzden özür dilerim kardeşim. Ama siz neden Galatasaray'ı tutuyorsunuz ki? Rüzgar esti '' size x ile mutluluklar'' yağmur yağdı '' y gidene kadar askıya aldım''.
Hakikaten tutmasanıza bu takımı. Mesela sözünün eri ol bizi Prandelli'li başarısız sezonumuzla baş başa bırak. Parazşt yapma. Git Ümit Karan dinle onunla mutlu ol.

Kimi tutacağımı kimi eleştirecegimi sadece ben belirlerim. Yendiğimizde nasıl översem yenildiğimizde eleştiri yapmasını bilirim.

Ben bu forumu özgür bilirdim. Herkes istediğini hakaret etmeden yazabilir sanıyordum. Yanılıyor muyum yoksa ?

Sağ bekte eboue takıma geri dönmeli 2 lig şampiyonluğu ve 2süper kupa çok önemli katkılar verdi.Ondan vazgecmemiz büyük bir hata kaybeden biz olacağız eboue değil yabancı oyunculara göre kontratı çok pahalı değil.

Ümit Karan'a bunu futbolcularimizdan biri anlatmış. Adam ezbere konuşmuyor yani. Dün gördük topla oyunlarini oyuncuların. Adamlar 2 metre önünde ki adama doğru pası atamiyorlar. Yoksa ben yanlış maç mi izledim ?
Ben de diyorum ki topla yapılan antremanla alakası yok yanındaki adama pas verememenin. Yeteneksizlikle ilgili. Selçuk geçen sezonda ve hatta ondan önceki sezonda pas özürlüydü. İlk sezonun ekmeğini yiyor.

Kimi tutacağımı kimi eleştirecegimi sadece ben belirlerim. Yendiğimizde nasıl översem yenildiğimizde eleştiri yapmasını bilirim.

Ben bu forumu özgür bilirdim. Herkes istediğini hakaret etmeden yazabilir sanıyordum. Yanılıyor muyum yoksa ?

Öncelikle kimse ''yazamazsın, eleştiremezsin'' gibi bir şey demedi. Burada bir anlaşalım. Sabaha kadar istediğini eleştirebilirsin.

Ama eleştiriden anladığımız farklı olduğu kesin.

Ben ''Başarı beklemesinler. Size Prandelli'li başarısız sezonlar !!'' lafına hitaben yazdım. Bırak biz Prandelli'li Galatasaray ile başarısız sezon geçirelim. Sizler başarı olduğunda gelir en büyük coşkuyu yaşarsınız yine.

Selçuk'tan bu haliyle değil kaptan malzemeci bile olmaz. 2 senedir yokları oynuyor. Oyun zekası yok bir kere top ayağına gelince iki saat düşünüyor sonunda ya topu kaybediyor ya atağımızı kesiyor ya da kendini yere bırakıp faul almaya çalışıyor. Sneijder'e falan laf söylemesin tırnağı olamaz onun. Sneijder cüssesine bakmayıp AYI volkana diklenirken GSli geçinen Selçuk, Burak abi çekmekle meşgullerdi heralde.

Burak desen tek yapabildiği iş defansın arkasına koşmak ancak onda da yanında kimse olmayacak. Biri olursa ya faul yapıyor ya hiç hareketlenmiyor bile.

Melo bile çok kötüydü dünkü maçta. Acayip isteksizdi, uzun zamandır onu böyle görmemiştim. Özellikle AYI volkana karşı sessiz kalmaması gerekirdi çünkü haklıydı orda.

Chedjou'yu beğenmem ama bu maç iyiydi. Zaten hep geride bekledik ne hikmetse. Fakat Semih-Chedjou ikilisi hiç güvenilir değil. Koray ikisinden de iyi bence. Bu saatten sonra takviye de zor. Olacaksa da Ujfa gibi lider adam lazım Balanta gibi çömez değil.

Biri Yasin'e artık Kayseri Erciyesspor'da olmadığını hatırlatmalı. Yine de ilk maçı olduğu için haksızlık etmeyelim fazla.

Alex Telles de hayâl kırıklığı. Savunma yönü sıfır. Hücumda da kayboluyor. Boşuna yabancı kontenjanında yer işgal ediyor.

Hücuma en az 2 adam şart yoksa kanser oluruz koca sezon. İyi ki Muslera var..

Sana gelince çirkef, şerefsiz AYI OĞLU AYI VOLKAN!! Arena'ya geldiğinde hakettiğin belanı bulursun inşallah.. Hayvanat bahçesinde ayı kafeslerini niye açık bırakırlar anlamam ki..