Prandelli efendi oyunculara top göstermemiş Muhammed. Oyunculara sadece kondisyon çalıştırmiş.Top ile oynatmamiş doğru düzgün. Biz ne bekliyoruz ki ?
Nefret ediyorum Italyan hocalardan ve savunma anlayışlarından !!
Yaşasın Fatih Terim ve hücum anlayışı !!!
Yukarıda yazdığına cidden inanıyormusun oyunculara top göstermemiş falan cidden soruyorum sadece kondisyon çalışıldığının gerçek olmadığını biliyorum da kendin yazarken inandın mı?
Bilmeyenler resmi siteden antreman haberlerine ve fotoğraflarına bakabilirler en basitinden günde çift idman yaptığımızı U21-U19 takımlarıyla maçlar oynadığımızı ve son 15-16 gündür genelde taktik ağırlıklı antreman yapıldığını.
Yönetim doğru düzgün bir kamp ve hazırlık maçı oynayacak takım bulamamışsa Prandelli ne yapsın yapabileceği tek şey son anda bulunan Belçika 2.Lig yada Genç takımlarla maç ayarlamak.
Başka bir sayfada oyuncular topa vurmayı unutmuş demişsin ki bu daha vahim gelen teknik direktör bizim 10 trilyon para verdiğimiz yıldızlarımıza ! top oynamayı öğretecekse yada bu yıldızlarımız 1-2 ayda topa vurmayı unutabiliyorsa biz boşuna bu yıl için umutlanmayalım.