2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Pandev çok sükse yaratacak bir transfer değil belki; ama bizde de Burak'tan başka golcü yok. Şu an kimseye burun kıvırabilecek durumda değiliz maalesef.

Pandev forvet değil yanlız Burak'ın yerine falan oynayamaz geçmişle karıştırmayın Sol Açık-Sol Forvet gibi kullanılır.4-3-3'ün kanatlarında oynayabilecek tarzda bir oyuncu.

Pandev iyi oyuncu, başarılı olacağınada eminim, tam anlamıyla bir santfor yada forvette değil, 20 gol beklemek yanlış olur, birde değişik yorumlarda yok değil neymiş Napoli'nin göremediğini bizmi gördük, yok Napoli'de oynamıyormuş vb. komik gerçekten bu yorumlar, sanki bu güne kadar aldığımız adamlar takımlarında oynarken bize geldi, bu adam zaten Napoli'de oynasa buraya gelmez kusura bakmayın yani...

Pandev iyi oyuncu, başarılı olacağınada eminim, tam anlamıyla bir santfor yada forvette değil, 20 gol beklemek yanlış olur, birde değişik yorumlarda yok değil neymiş Napoli'nin göremediğini bizmi gördük, yok Napoli'de oynamıyormuş vb. komik gerçekten bu yorumlar, sanki bu güne kadar aldığımız adamlar takımlarında oynarken bize geldi, bu adam zaten Napoli'de oynasa buraya gelmez kusura bakmayın yani...

Oynayamadığını kim hangi gerekçeyle söylediğini açıklasa iyi olur.

2012-13 ---41 Maçta 7 Gol - 10 Asist

2013-14 --- 41 Maç 8 Gol - 8 Asist

Oynayamadığı falanda yok yani kimi kandırmaya çalışıyorlar anlamıyorum isteyen istediği kaynaktan bakabilir.

Oynayamadığını kim hangi gerekçeyle söylediğini açıklasa iyi olur.

2012-13 ---41 Maçta 7 Gol - 10 Asist

2013-14 --- 41 Maç 8 Gol - 8 Asist

Oynayamadığı falanda yok yani kimi kandırmaya çalışıyorlar anlamıyorum isteyen istediği kaynaktan bakabilir.
Bu yıl Napoli'de düşünülmediği için yazılıyor, ama gerçekten oynamıyor bile olsaydı ve buna göre kötü transfer demel saçmalık zaten...

Dzemaili iyi bir orta saha uzaktan etkili şutları var 5 gol atmış diye eleştiriliyor.Geçen sezon Selçuk-Melo toplam kaç gol attı ki ?

Tarık uzun zamandır istediğimiz bir oyuncu bonservisi pahalı olabilir ama bu paraları verebiliyorsak gidip alacaksın artık.

Pandev eski formunda değil gibi,ateşli bir oyuncu hırslı,istekli.Ben 3 oyuncununda olumlu katkı yapacağını düşünüyorum.

Sanırsam Tarık'in bonservis bedeli TL uzerinden

Trabzonspor koçu Aykut'u hiç kullanmıyor savunmada. Kiralama şansımız var mı acaba ?

Kaliteli bir yerli stoper herseyi,ligin kaderini değiştirir. (Ömer Toprak,Ersan Gülüm,Aykut Demir)

Sonra gondermek ıcın ustune para verırsın SENIN VIZYONUN ZATEN Napolı kadarsa soylenecek soz yok.

Pandev burada iş yapar benim çekincem verilecek kontrat. 1+1 ya da en fazla 2 sezonluk ise bence problem yok . Ve tabi kendisine verilecek maaşta önemli. İtalya'dan gelen futbolcular genelde başarılı oluyor.

Benim çekincem Tarık 'da. Eskişehir gibi Anadolu takımından gelecek ve orada aldığı maaşın 2-3 katını bizde alacak . İşte buna üzülüyorum

Muslera
Tarık-Semih-Chedjou-Hakan
Melo-Selçuk-Sneijder-Yasin
Pandev-Burak

Cemali ve Bruma > Şampiyonlar Ligi

Aslında Sinan Bolat ligde oynasa Bruma'ya yer açılır.

Ulan kendimi bildim bileli 6 yabancılı sistem var. Bu sene şikeciler Şampiyonlar ligine gidemiyor diye ve biz başarısız olalım diye yabancı sınırı indirildi. Allah ıslah etsin bu işleri yapanları.

SON DAKİKA! Blerim Dzemaili ve Goran Pandev'i getiren uçak İstanbul'a indi.

Umarım sözleşmeler 4 yıllık değildir. Özellikle Pandev'in sözleşmesi 4 yıllık olursa çok saçma olur.
Ben bir yabancının en fazla 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalamalari taraftarıyım.

Muslera
Pandev-Burak

Ulan kendimi bildim bileli 6 yabancılı sistem var. Bu sene şikeciler Şampiyonlar ligine gidemiyor diye ve biz başarısız olalım diye yabancı sınırı indirildi. Allah ıslah etsin bu işleri yapanları.

Dediğin gibi Sinan bazı lig maçlarında oynatılmalı hem bu arada Muslera da dinlenmiş olur.

Muslera
Pandev-Burak

Oğuzhan kadron güzel de Yasin'in yerine Olcan daha iyi olur. Aklına gelmedi sanırım o kadroyu yazarken.

Benim Lig ilk 11'im ;

Muslera
Veysel,Semıh,Chedjou,Tarik
Selçuk-Melo-Olcan
Sneijder
Burak Pandev

Heryıl yıl İtalya ligınde vasat adamlarla sozde sampıyon olabıleceğinı sanan sıradan bı takım. Evet kucumsedım Napolı işte her tarafı Napolı Maradona sayesınde futbolda ısmı duyulmus bır kulup.

Hmmm vasat adamlar. Vaay be. Kimmiş mesela bu vasat adamlar. Higuain? Hamsik? İnler? Mertens? İnsigne? hiç bakmadan aklıma gelen adamları saydım da çok vasatlar. Bu saydığım vasat adamlarım hiç birini alamayacağımızın ya da aldığımız da ülkede bayram havası yaşanacağının da farkındasınızdır inşallah.

Evet Maradona sayesinde duyulmuş bir kulüp de bunun vizyon ile alakası nedir? Ayrıca bunun neresi küçümsenecek bir şey?

Hala Napoli'nin küçümsediğiniz vizyonunu söylemenizi de bekliyorum. Nedir bu Napoli'nin bizden küçük olan vizyonu?