Pandev iyi oyuncu, başarılı olacağınada eminim, tam anlamıyla bir santfor yada forvette değil, 20 gol beklemek yanlış olur, birde değişik yorumlarda yok değil neymiş Napoli'nin göremediğini bizmi gördük, yok Napoli'de oynamıyormuş vb. komik gerçekten bu yorumlar, sanki bu güne kadar aldığımız adamlar takımlarında oynarken bize geldi, bu adam zaten Napoli'de oynasa buraya gelmez kusura bakmayın yani...
Bu yıl Napoli'de düşünülmediği için yazılıyor, ama gerçekten oynamıyor bile olsaydı ve buna göre kötü transfer demel saçmalık zaten...Oynayamadığını kim hangi gerekçeyle söylediğini açıklasa iyi olur.
2012-13 ---41 Maçta 7 Gol - 10 Asist
2013-14 --- 41 Maç 8 Gol - 8 Asist
Oynayamadığı falanda yok yani kimi kandırmaya çalışıyorlar anlamıyorum isteyen istediği kaynaktan bakabilir.
Dzemaili iyi bir orta saha uzaktan etkili şutları var 5 gol atmış diye eleştiriliyor.Geçen sezon Selçuk-Melo toplam kaç gol attı ki ?
Tarık uzun zamandır istediğimiz bir oyuncu bonservisi pahalı olabilir ama bu paraları verebiliyorsak gidip alacaksın artık.
Pandev eski formunda değil gibi,ateşli bir oyuncu hırslı,istekli.Ben 3 oyuncununda olumlu katkı yapacağını düşünüyorum.
Pandev iyi oyuncu, başarılı olacağınada eminim, tam anlamıyla bir santfor yada forvette değil, 20 gol beklemek yanlış olur, birde değişik yorumlarda yok değil neymiş Napoli'nin göremediğini bizmi gördük, yok Napoli'de oynamıyormuş vb. komik gerçekten bu yorumlar, sanki bu güne kadar aldığımız adamlar takımlarında oynarken bize geldi, bu adam zaten Napoli'de oynasa buraya gelmez kusura bakmayın yani...
Sonra gondermek ıcın ustune para verırsın SENIN VIZYONUN ZATEN Napolı kadarsa soylenecek soz yok.
Muslera
Tarık-Semih-Chedjou-Hakan
Melo-Selçuk-Sneijder-Yasin
Pandev-Burak
Cemali ve Bruma > Şampiyonlar Ligi
Aslında Sinan Bolat ligde oynasa Bruma'ya yer açılır.
Ulan kendimi bildim bileli 6 yabancılı sistem var. Bu sene şikeciler Şampiyonlar ligine gidemiyor diye ve biz başarısız olalım diye yabancı sınırı indirildi. Allah ıslah etsin bu işleri yapanları.
Muslera
Tarık-Semih-Chedjou-Hakan
Melo-Selçuk-Sneijder-Yasin
Pandev-Burak
Cemali ve Bruma > Şampiyonlar Ligi
Aslında Sinan Bolat ligde oynasa Bruma'ya yer açılır.
Ulan kendimi bildim bileli 6 yabancılı sistem var. Bu sene şikeciler Şampiyonlar ligine gidemiyor diye ve biz başarısız olalım diye yabancı sınırı indirildi. Allah ıslah etsin bu işleri yapanları.
Napoli'nin vizyonu nedir? Küçümsedinize göre biliyorsunuz. Merak ettim bunu.
Heryıl yıl İtalya ligınde vasat adamlarla sozde sampıyon olabıleceğinı sanan sıradan bı takım. Evet kucumsedım Napolı işte her tarafı Napolı Maradona sayesınde futbolda ısmı duyulmus bır kulup.