Umut kaldı. Bu güzel oldu.
Umut un kalmasına sevinemedim ki adam yedek klübesin de yaşlanacak. Tarık iyi oyuncu ancak o kadar para etmez sınırlama var diye de para saçmamalıyız .
Umut kaldı. Bu güzel oldu.
Cavani çok vasat adamdı.
Nerde şimdi.?
Şu yazdığına sen inandın mı abi? Ya da yazdığım oyuncularla ilgili en ufak bir fikrin var mı? Açık söyleyeyim bence yok. Belki adımı bile ilk duydukların var. Ama verdiğin cevaplardan sonra şaşırtmıyorsun. Sahiden kimleri gördün bu forum altında?
Napoli'nin vizyonu ''Gunluk yasa olabılırsen sampıyon ol'' ile açıklamak da muhteşem ötesi olmuş
Sen eğer Hagı, popescu, Tafferel,Drogba, Sneıjder, Gıbı adamları Gordum bu adamlarla yan yana koyuyorsan bence sen bıraz sorgula kendını derım. Forma olmasın o forum derken? EVET SENIN ADINI HIC DUYMADIM O ısmını saydıkların adamları takıp edıyorum. Bu adamlar ne yazık kı her yıl aynı sevıyelerı aşamayan( ınsıgne onunda genc yasta olması hep bı yıldız olacağı konusuluyor ama o kadar onunda sebebı adamlar artık kendını o kadar astıkı neredeyse cocuklarına bırakacaklar formayı ) Kaan bıde artık Italya lıgınden bahsedıyoruz bılmem farkındamısın Futbol severlerın ızlemeten buyuk keyıf aldığı bır lıg
Goran Pandev şu andaki Galatasaray'da oynayamayacak bir oyuncu değil ben Solda ve Forvet arkası oynuyor diye hatırlıyordum herkes Sağ kanatta da oynayabildiğini söylüyor.
5+3 sisteminde yedekten gelip Bruma-Sneijder-Olcan'ı yedekleyebilir.Ve stil olarak bu 3 oyuncudan da daha farklı daha çok yardımcı Forvet gibi oynar.Kısaca tamamlayıcı oyuncumuz olacak.
Dzemaili de benzer bir rol alabilir ama Prandelli Selçuk yerine defansımızda Türk oyuncuları kullanıp Melo-Dzemaili yan yana kesinlikle dener.
Kısaca 3 transfer bize hamle yapma şansı tanıdı Tarık Sol-Sağ oynayabiliyor ihtiyacımız vardı.Dzemaili-Pandev transferlerini yapıyorsak onları oynatmana yarayacak geldiği gibi Galatasaray'da oynayabilecek fazla yerli oyuncu yok hatta alabileceklerimiz saymaya kalksak 2-3 isimde kalırız.
Şunu da eklemek gerekiyor Galatasaray'da para yok bunu kabul etmek lazım bu transferleri 2.4 milyon Euro vererek yapmak çok iyi bir iş
Sezon boyunca Campbell-Podolski tarzı kiralık oyuncular peşinde koştuk.O birkaç yıl önceki devirler bitti artık bunu görmek gerekiyor.
Yazdığın adamlar kim? Ortak özellikleri ne? Sen benden daha iyi bilirsin.
Evet hepsi isim olarak bu ülkeye ve yazdığım isimlere göre çok fazla adamlar. Ama hangisini o yazdığım isimler seviyesindeyken getirebildin? Hangisini o yaş aralığında getirebildin?
Ama sen de dedin elin Napoli'lisi gelir Maradona yazar tartışmayı bitirir. Bunu da unutmamak gerek.
Demek istediğimi iyi anlıyorsun da abi kabul etmek işine gelmiyor
İtalya ligine gelince de eski kalitesiyle uzaktan yakından alakası olmayan ama hala bizim ligimizden iyi ve güçlü bir lig.
Bu arada Ha forma ha forum ne fark eder
Senın o atıp tuttuğun ısımler var ya gıdersın futbolu bılmeyen adamlara bu yedırebılırsın ama bana değil bu yazdığım adamların yası benı ılgılendırmez bunlar bır ozellığı vardır kupa kazandırır.bılmıyorsan oğren. Zaten sana anlatmaya calıstğımı gecte olsa anlamısın bak SEVIYE Bu gıbı adamlar gelır senı ust sevıyeye tasır. MARADONA EVET senı ust sevıyeye tasır Pandev değil. Pandev sana sadece alt sevıye macları kazandırır. Burda forum tartısıyoruz sen benım dedıklerımı beğenmeyebılırsın gayet normal bende senınkılerını beğenmeme gayet doğal kımse kımseye zorla kabul ettırmıyor zaten. İtalya ligine gırme istersen Gecen sene yanılmıyorsam gruptan cıkamadı yannıs hatırlamıyorsam turkıye sampıyonunA ELENDI forum forma fark etmez tabı
-------------------Muslera(Sinan)---------
---Tarık----Koray-----Chedjou(Semih)----Balta--
----------'----Melo------------Dzemaili----------
-----Bruma--------Wesley-------Olcan(Pandev)
--------------------Burak-------------------
Hocam bırak şu Koray sevdasını belli işte olmayacağı keşke olsa da yerli 2 stoperimiz olsa ama oyuncu yetersiz.
Fizik olarak çok zayıf güçlenmesi vücuduna kas eklemesi lazım Dortmund'dan aldık falan dersen de oyuncularda genç takımlarda 16-17 yaşlarında fizik önemsiz kalıyor ama Koray şu anda 20 yaşında geçen yıl Dortmund'un sakatlıklar ve cezalar nedeniyle oynatacak stoperi yoktu gidip sezon ortasında boşta olan 35 yaşındaki Friedrich'i aldılar yine Koray'ı oynatmadılar.
Burada 2 hoca geldi ikiside kullanmıyor.En son 25 kişilik Şampiyonlar Ligi listesine bile alınmamış.AltYapımızda yetişmediği için Ş.Liginde de oynamayacak.
Koray için dikkat problemi var deniyor. Yani bir doksan dakikayı süper oynar lakin anlık bir hata yapıp maçı kaybettirir diyordu Kloop. Eğer bu sorunu olmasaydı zaten göndermezdik diyor.