2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Song-Melo ile yeniden kavga edebilen bir takım oluruz çok iyi transfer olur , Song . Pato ise bence transferin son günü alınabilecek en büyük risk bu adam çok iyi Eyvalah ama sağlam bir yaz kampı geçirmeden yeniden Avrupa'ya ayak uydurması zor.

Pas atmasını, top stop etmesini bilmeyen adamlar Galatasaray gibi bir takımda oynayamaz.Ne yazık ki böyle çok futbolcumuz var.

Almeida gelmesin de kim gelirse gelsin şu takıma. Tamam Almeida o kadar itin bi tarafına sokulacak bir oyuncu değil ama 5 tane yabancı oynatabildiğin durumda Almeida yabancı hakkı kullanılacak bir adam değil

Tarık camdal transferi olmazsa sağ bekte sabri yada eboue biri takıma geri dönmesi gerekir
Eboue kalmakta kararlı 9,yabancı olur takımda kalacak gibi eğer yönetim 2.yabancı alamazsa eboue ligde yer acılabilir.

Stephane Mbia ismi de geçiyor. Forvet için Pandev, Pato ve ne yazıkki Almeida ismi de geçiyor ama Almeida Prandelli istemiyormuş bu sevindirici ama bu yönetim onuda alıp ikna etmeye çalışabilir :/

Dany @Granada, Amrabat @Malaga, Ontivero @G.Antep.

Pato çok hızlı, teknik ve bitirişleri süper. Tarık Tarık Tarık ne Tarıkmış yahu Veysel, Alper Potuk ne çıktı da Tarık ne çıksın. Es-Es'in yıldızı, küçük takımın topçusu bu kadar yüz de vermeyin şu şikecilere. Sağ bekde Eboue dışında bindirme yapan bekimiz yok halâ.

Bence transfer olmasın. Olsa ne olacak ki nasıl oynatacaksın ? Muslera , Melo , Sneijder , Chedjou ee Bruma ve Telles var Oynatamıyacağımnız oyuncu almayalım .! Koy Korayı koy Endoğ Adili yi Benim çok beğendiğim Emre Can var oynat bu oyuncuları .

Tarık , forvet ve ön libero alacağız sanırım bugün yarın. Ön libero alternatiflerine bakınca acaba 4-3-3 mü oynayacağız ki diyorum . Genelde savunmanın önünde tek oynayacak oyuncuya bakıyoruz.Felipe Melo Fatih Terim 4/4/2 baklavasında o mevkide efsane performans göstermişti.Madem orta sahaya oyuncu alacağız-ki gerekli- bu daha tempolu oynayabilen 'box to box' profilinde bir oyuncu olmalı. Oyun merkezinde ciddi patlayıcılık sorunumuz var , Melo tek , önünde Selçuk+X daha makul. Selçuk-Melo biraz daha öne çıkınca topla gidemiyor , oyun merkezinde adam geçip genişliği sağlayamıyor. 4/2/3/1 oynayacksak eğer muhtemelen orta sahaya gelen oyuncu yedek bekleyecek-kontenjan?- .

Forvet tercihi mutlaka çok yönlü olmalı.Bu hesabı defalarca yaptım.Nando-Melo-Wes yeri garanti. Telles/Chedjou/Bruma/Ön libero/Forvet 5 inden 2 sini oynatacağız. Bruma-Olcan kanadı kenar forvet özellikte değil , hem buraya alternatif olabilecek hem de santrafor olarak kullanabileceğimiz bir oyuncu olmalı. Eğer dünkü Bursaspor Maçındaki gibi 4-3-3 oynayacaksak Olcan/Bruma/Burak/X 'ten 2 si oynar. 4/3/3 oyanayacaksak mutlaka tempolu 'box to box' gerekli. Pandev gelirse Burak'ın arkasında görev yapabilir , Sneijder sola kayabilir.

Aceleyle saçma sapan isimler alacağımıza hiç almayalım daha iyi. Zaten yeterince çöp var takımda. Dünya yıldızı Wesley'in 7.5 m olduğu yerde şikecilerin yeteneksiz veledi Tarık'a 6 m verenler net GS düşmanıdır! Babanızın parasını mı harcıyorsunuz böyle çar çur ederek?

Umutu sanırım Tarık için kullanacağız bende çok istiyorum ama neden imkan verilmiyor diye sorguluyorum Yektadan daha az iş yapmaz bu çocuk . İçimden geçen Tarık ve Gökhan İnler

Gökhan İnler süper adam. Hem yerli statüsünde hem kulübünde yedek zaten. Bas parayı Selçuk'tan da kurtulalım. Yabancı hakkını da forvet-kanat alarak kullanalım. Tarık kazması yerine Sabri affedilsin, Hamit-Veysel oynasın. Takımda hücumcu yok. Tek derdimiz sağ bek olmuş arkadaş.

Başkan Ünal AYSAL, açıklamış ;

Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten'e açıklamalarda bulunan Aysal, Napoli'de forma giyen Dzemaili ve Eskişehirspor'da forma giyen Tarık Çamdal'ın transferini bitiriklerini belirtti. Aysal, Napoli'de forma giyen bir başka isim Goran Pandev'in transferi için de görüşmelerin sürdüğünü ve Makedon oyuncunun durumunun de en kısa süre içerisinde belli olacağını dile getirdi.

Dzemaili'nin transferini sonlandıran Galatasaray, Goran Pandev için de son teklifini Napoli'ye yaptı. Pandev ile 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkışan sarı-kırmızılı yönetim, Napoli'den gelecek olan cevabı beklemeye başladı.

Öte yandan Galatasaray'ın, yılan hikayesine dönen Tarık Çamdal transferinde de noktayı koymaya hazırlandığı ifade edildi. Sarı kırmızılıların genç oyuncu için 4,5 milyon euro ve Umut Gündoğan'ı bonservisi ile Eskişehirspor'a vereceği öğrenildi.(SPORX.COM)

İsviçre'nin önemli gazetelerinden Blick, Galatasaray'ın Dzemaili ile 3 yıllığına 4.8 milyon Frank karşılığında anlaştığını yazdı...