2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

spor hukuku ceza hukukunun alanına girer. saha kapatma yok diye verilen cezalar kaldırılır sonra tff'nin ev sahibi olduğu ve güvenlikten mesul olduğu bir maçta kendi bilmez maymunların yaptığından cezayı galatasaray yer. bu da yetmez bir tarafta tribünlerin önünde yüksek bir tel örgü/ağa varken diğer tarafta yoktur ve sırf bu fark yüzünden sahaya madde girdi diye ceza kesilir.

divan kurulunda hayri kozak adlı karakter yoksunu herkesle kavgalısınız der. papyonu sıkmaktan beyine kan gitmiyor. yahu kim kavgalı adamlar senin önün açılmasın diye sürekli engel çıkarıyor. Şike davasında o açıklamaları yapmayacaktık diyor. Yahu bu aman denge denge demenizden kulüp bu hale düştü.

ÖNEMLE DUYURULUR

Süper Kupa maçından sonra olanlar ve bugün Melo'ya iki maç ceza çıkması Federasyonun açıkça Galatasaray'a düşman olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Volkan'ın yaptığı onlarca pisliğe sadece 3 maç ceza veren TFF, Demirören'in elini sıkmayan Melo'ya saçma sapan bir nedenden dolayı 2 maç ceza verdi. Melo'nun ceza almasına neden olan paylaşımı kendisi yapmazken tweetin içeriğinde açıkça bir küfür ve hakaret de yer almamaktadır. Bahsi geçen Aziz'in kim olduğu da yine bilinmemektedir. Tüm bunlara rağmen Melo, Türkiye'de Twitter yüzünden ceza alan ilk futbolcu olarak futbol tarihine geçti.

Bu basit bir ceza değildir, Galatasaray'ın bu federasyona olan tavrı en ağır şekilde ödetilmek istenmektedir. Siyasi otoritelerin kuklası haline gelmiş TFF, açıkça Galatasaray'ı düşman ilan etmiş ve rakip takımları koruma altına almıştır. Şike, ırkçılık gibi aşağılık suçları örtbas eden bir kurumun hiçbir şekilde güvenilirliği kalmamıştır.

4. yıldız yolunda istisnasız tüm Galatasaraylılar'ı düşmanı çok olan bu yolda takımına sonsuz destek vermeye çağırıyoruz. İş adamları, yöneticiler, taraftarlar, antrenörler, futbolcular... Galatasaray'a daha çok sahip çıkın. Hepsinin düzenini birlikte başlarına yıkalım!..

Böyle basiretsiz yöneticiler kulübü yönettiği müddetçe, bu cezaları daha çoook yeriz. Anca laf, sıfır icraat...

Yönetimin yüreği yetse, hemen bu akşam toplanır, TFF başkanı olacak zat istifa edene dek, lig maçlarına çıkmayacağını bildirir. TFF en fazla 1 maç dayanabilir. Biz de bir maçtan hükmen mağlubiyet alırız. Ama geleceğimizi kurtarırız.

Lakin Ünal Aysal ve ekibinde bu cesaret yok... Yine resmi siteden atarlı bir açıklama yapıp, meseleyi kendilerince hallederler.

@Nihat Bölgi

Twitterdan ceza alan ilk Melo değil sanırım, başka bir oyuncu hakaret edip 5 maç ceza almıştı diye hatırlıyorum. TFF yanlı ona şüphe yok, ama Melo da artık dikkat etsin Aziz ne kadar karaktersiz olursa olsun, küfür etmenin savunulacak bir tarafı yok. Melo çenesini artık kapayıp sadece futboluna konsantre olsun.

@Nihat Bölgi

Twitterdan ceza alan ilk Melo değil sanırım, başka bir oyuncu hakaret edip 5 maç ceza almıştı diye hatırlıyorum. TFF yanlı ona şüphe yok, ama Melo da artık dikkat etsin Aziz ne kadar karaktersiz olursa olsun, küfür etmenin savunulacak bir tarafı yok. Melo çenesini artık kapayıp sadece futboluna konsantre olsun.

Murat renkdaş,umarım yöneticiler senin sin 2 cümlen gibi düşünmüyordur. Ama muhtemelen senin gibi görüşüyorlar.

@Bora Akatan

Size katılıyorum. Ama bizim kurumsal başkan ancak konuşur.

Yalnız bu arada 3. bir forma yayınlandı bazı sitelerde. Koyu kırmızı bir forma. Habertürk sponsor haberini verirken kullandı.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Yapılan transferler çok yanlış ve gereksiz
Eboue ,Ambramat gibi oyuncular yollayıp yerine takımlarında istenmeyen yüksek maliyetlerle alınmış Dzemaili ,Pandev çok gereksiz transferler
Sabri,Engin,Eboue gibi direkt takımda şampiyonluklarda önemli katkı vermiş oyuncuların takımdan yollanması.
Fatih terim gittikten sonra yapılmiş bir tane doğru transfer hamlesi yok.
Uefa kriterleri diyen Ünal aysal oyuncuların ücretleri 2 katına çıkarması

https://pbs.twimg.com/media/Bw1sVi7IcAAHdWS.jpg:large

Yapılan transferler çok yanlış ve gereksiz
Eboue ,Ambramat gibi oyuncular yollayıp yerine takımlarında istenmeyen yüksek maliyetlerle alınmış Dzemaili ,Pandev çok gereksiz transferler
Sabri,Engin,Eboue gibi direkt takımda şampiyonluklarda önemli katkı vermiş oyuncuların takımdan yollanması.
Fatih terim gittikten sonra yapılmiş bir tane doğru transfer hamlesi yok.
Uefa kriterleri diyen Ünal aysal oyuncuların ücretleri 2 katına çıkarması

https://pbs.twimg.com/media/Bw1sVi7IcAAHdWS.jpg:large

Amrabat Galatasaray'ın futbolcusu değil. Malaga performansına bakmayın İspanya'da başka bir futbol oynanıyor. Eboue iki yıldır düştüğü yerden kalkmıyor. Ciddiyetsizlik problemi var. Dzemali görev adamı gelip senin takımını bir yerden bir yere götürmez. Doğru kullanılırsa iş yapar. Neyse biz verdiği listede olan adam alındığında neden 1 numaradaki değilde 3 numaradaki alındı diye şikayet eden adamı da gördük. Hala Sabri diyenler var ya gülüyorum.

Amrabat Galatasaray'ın futbolcusu değil. Malaga performansına bakmayın İspanya'da başka bir futbol oynanıyor. Eboue iki yıldır düştüğü yerden kalkmıyor. Ciddiyetsizlik problemi var. Dzemali görev adamı gelip senin takımını bir yerden bir yere götürmez. Doğru kullanılırsa iş yapar. Neyse biz verdiği listede olan adam alındığında neden 1 numaradaki değilde 3 numaradaki alındı diye şikayet eden adamı da gördük. Hala Sabri diyenler var ya gülüyorum.

Ben hala Sabri diyorum. Gülme sebebini merak ettim.

Ben hala Sabri diyorum. Gülme sebebini merak ettim.

10 yılda orta açmayı öğrenememiş, yetenekleri kısıtlı bir adamın bu takıma layık görülmesi komiktir. Galatasaraylı olmak tek başına kadroda olmaya yetiyorsa ondan daha hasta Galatasaraylı gençler bu forumda bile var. Serbest bıraktık isteyen oldu mu?

10 yılda orta açmayı öğrenememiş, yetenekleri kısıtlı bir adamın bu takıma layık görülmesi komiktir. Galatasaraylı olmak tek başına kadroda olmaya yetiyorsa ondan daha hasta Galatasaraylı gençler bu forumda bile var. Serbest bıraktık isteyen oldu mu?

Valla kardeşim olmadı ya. En kibar tabirle yemişim onun Galatasaray'lılığını.

Galatasaray'ın sağ beki kim? Veysel. Herhangi 100 kişiye sorsan Sabri>Veysel cevabını alırız. Yani senin değiminle Sabri yeteneksizi takımın as bekinden daha yetenekli.
Ki kadro sadece ilk 11 oynayacak oyunculardan da oluşmaz.

Kusura bakma ama asıl trajikomik olan (kim olduğu önemli değil) isimlere karşı oluşan ön yargı.

Valla kardeşim olmadı ya. En kibar tabirle yemişim onun Galatasaray'lılığını.

Galatasaray'ın sağ beki kim? Veysel. Herhangi 100 kişiye sorsan Sabri>Veysel cevabını alırız. Yani senin değiminle Sabri yeteneksizi takımın as bekinden daha yetenekli.
Ki kadro sadece ilk 11 oynayacak oyunculardan da oluşmaz.

Kusura bakma ama asıl trajikomik olan (kim olduğu önemli değil) isimlere karşı oluşan ön yargı.

Sabri için yıllarca sabır demiş biriyim. Lakin 4 5 sezondur bu takımda yeri yok diyorum. Veysel Sabri'den iyi oynadı. Evet hücum yönü zayıf lakin açık vermiyor savunma da.

Sabri için yıllarca sabır demiş biriyim. Lakin 4 5 sezondur bu takımda yeri yok diyorum. Veysel Sabri'den iyi oynadı. Evet hücum yönü zayıf lakin açık vermiyor savunma da.

Valla dün o kanat yol geçen hanı gibi oldu. Yine diyorum performans ve yetenek göz önüne alınarak Sabri kadroda olmalı. Sırf sahaya koyacağı o ''deli dana'' halleri için bile kadroda bulundurulmalı.

Dün her iki kanatta yol geçen hanıydı. 6 milyon avro ve yabancı hakkına mâl olan Telles berbattı. Ama işte adam Brezilyalı o yüzden laf yok. misal gol adamın karşısında Selçuk ve Melo varken geldi.

Eboue ilk 2 sene mükemmel top oynadı.Son senesinde kötüydü bu takımda yine çok rahat oynar yabancı sayısı bahane kopenhang maçını alan real madrid maçını ceviren futbolcudan bahsediyoruz. Engin baytar bu takım ilk senesinde mükkemel top oynadı ve şampiyonluğun gizli kahramanıydı.
Sabri eleştirmeniz anlamak çok zor bu takımda şampiyonluklarda çok büyük katkısı olan oyunculardan biri Nonda'nın attığı şampiyonluk golünde ortayı kesen futbolcuydu.
Gs kazandığı başarılarda sağ bekte hep eboue vardı ofansif gücü çok iyi olan bir oyuncu:Cl çeyrek final,Cl gruplarda çıkmak,2 süper kupa, 2 lig şampiyonluğu
Ambramat şans vermeden katkı alamazsın deplasmanda braga maçının yıldızıydı.
4 büyüklerde en kötü forvet hattı Galatasaray'da bu takımın başarılı olması çok zor.Drogba,Elmander gibi kaliteli Forvet oyuncular yok.
Yabancı antrenörle olmayacağını bilip yine yabancı antrenör takıma getirip takımın kimyası değiştirmek.
Dzemali,Pandev transferi yanlış transfer yapmak için yapılmış transferler
Bu takımın en iyi 2 oyuncusu sezon başı kiralık ve gönderilmesi gündemde olan chedjou,bruma
Ünal aysal takımın başarılı değilde başarısız olması için her şey yapmış gibi gözüküyor inşallah yanılırız.