2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Sezon öncesi: Malum takımın seyircisiz cezasını kaldır.
1.hafta: Karabük kalecisinin kendi kalesine attığı efsanevi gol.
2.hafta: GS'a seyircisiz.

Hani seyircisiz oynama cezası kalkmıştı. Hani sadece tribün kapatma olacaktı. Kendileri açıklamadı mı? Bu 1. Hani yeni talimatla iç sahada yaşanan olaylardan ise içeride dışarıda ise dışarıda seyircisiz olacaktın? Bu 2. Hadi Manisa'yı iç saha kabul ettin. Hani ligdeyse ligde, kupadaysa kupada çekecektin. Bu 3. Hani Tahkim ceza verdikten sonra yapacak bir şey yoktu. Para cezası almışken TFF itiraz etti. Hem para hem seyircisiz oldu bu da 4.

Bu arada hazır denk gelmişken ''Fatih Terim varsa adaletin olduğu yerde vardır'' diyen Fatih hocamında doğum gününü kutlarım.

Hocam bırak şu Koray sevdasını belli işte olmayacağı keşke olsa da yerli 2 stoperimiz olsa ama oyuncu yetersiz.

Fizik olarak çok zayıf güçlenmesi vücuduna kas eklemesi lazım Dortmund'dan aldık falan dersen de oyuncularda genç takımlarda 16-17 yaşlarında fizik önemsiz kalıyor ama Koray şu anda 20 yaşında geçen yıl Dortmund'un sakatlıklar ve cezalar nedeniyle oynatacak stoperi yoktu gidip sezon ortasında boşta olan 35 yaşındaki Friedrich'i aldılar yine Koray'ı oynatmadılar.

Burada 2 hoca geldi ikiside kullanmıyor.En son 25 kişilik Şampiyonlar Ligi listesine bile alınmamış.AltYapımızda yetişmediği için Ş.Liginde de oynamayacak.

Kardeş valla tek derdim ayağı düzgün, oyun kurabilecek bir stoper. Evet ŞL kadrosuna almadılar, umarım Zan oynar. Yoksa Semih-Chedjou saatli bomba. İkisi de çok ağır ve ayakları, hamleleri çok yavaş. Semih topu uzaklaştırayım derken paso rakiplere volelik orta yapıyor. Welbeck gibi forvetler karşısında çok sıkıntı yaşarız. Selçuk da oynamasın yeter.

SON DAKİKA! Galatasaraylı Melo, Twitter hesabından RT ettiği hakaret içeren mesaj nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkedildi.

Ligten çekilmek için ne bekliyoruz !!!

Bu ligden çekilme sevdası nedir anlamadım? Final serisinden çekildin taraftarı yumuşatmak için öyle bir kadro kuracağız ki hiç bir masraftan kaçınmayacağız deyip sözleşme imzaladıklarının sözleşmelerini düşürttün. Şu çekilme laflarını bırakın. Doğru düzgün bir savunma yapsınlar. Sevinirken rakibin üstüne atlayan adama ceza verme git o adama televizyonda hakaret etmiş diye ceza ver. Eee Melo'ya yaptığı hareket? O na da ceza verse olacak 7-8 maç o yüzden onu geçiştiriyorlar.

Sen doğru düzgün savunma yap yaptığın savunmanın metnini yayınla.

Murat Bey,resmen dalga geçiyorlar bizle.
Kurumsal Başkanımız çok güçsüz ve aciz bir başkan.
O böyle olduğu müddetçe böyle daha çok dalga geçerler bizle.

Galatasaray bu ligin çok üstünde bir takım onuru ve şerefiyle. Bu lig bize yakışmıyor bu yüzden.

Son günlerde Galatasaray'imizin düştüğü durumları görüyorsunuz. 500.000 dolar çalındığı iddialari var. Borsadan açıklamalar geliyor aleyhimize.

Ünal Başkan bu işi beceremiyor bu artık açık ve net.
Ama diğer Galatasaray'lilar da uyuyor.

Sportif ve kurumsal açıdan bizi çok zor ve kötü günler bekliyor.
Allah sonumuzu hayır etsin...

Ünal Aysal'ı hiç sevmem. Ama olaylardaki acizliği Ünal Aysal'a bağlayamıyorum. Çünkü direkt hedef kendisi. Gerek gezi olaylarındaki açıklamaları, gerek hükümete karşı diğer konularda dik duruşu ile hedef haline geldi. Trabzon'u hala susturmaya çalışıyorlar şimdi de stadlarına RTE stadı ismi verilmeye çalışılıyor. Malum iş kazasından sonra gündem değiştirmek için sevmediğim Çarşı kullanılıyor. Darbeciler falan diye. Bize zaten her koldan saldırıyorlar. Diğer kulüplerle sorunlu oldukları yer başkanlık koltuğu değil. Aziz ve Fiko zaten kucağında adamların. Aysal'a destek olmak lazım. Sportif başarıyı geçiyorum Aysal giderse Polat dönemine döneriz. O zaman üstümüze gelen yoktu neden diye bir düşünün derim. O dönemlere dönersek sportif başarı olasılığını falan da düşünün sonra Aysal'a sallayın.

Ünal Aysal'ı hiç sevmem. Ama olaylardaki acizliği Ünal Aysal'a bağlayamıyorum. Çünkü direkt hedef kendisi. Gerek gezi olaylarındaki açıklamaları, gerek hükümete karşı diğer konularda dik duruşu ile hedef haline geldi. Trabzon'u hala susturmaya çalışıyorlar şimdi de stadlarına RTE stadı ismi verilmeye çalışılıyor. Malum iş kazasından sonra gündem değiştirmek için sevmediğim Çarşı kullanılıyor. Darbeciler falan diye. Bize zaten her koldan saldırıyorlar. Diğer kulüplerle sorunlu oldukları yer başkanlık koltuğu değil. Aziz ve Fiko zaten kucağında adamların. Aysal'a destek olmak lazım. Sportif başarıyı geçiyorum Aysal giderse Polat dönemine döneriz. O zaman üstümüze gelen yoktu neden diye bir düşünün derim. O dönemlere dönersek sportif başarı olasılığını falan da düşünün sonra Aysal'a sallayın.

Son 1 sene ki Ünal Aysal dönemi Adnan Polat döneminden çok daha kötü bir yönetim sergiliyor.

Ünal Aysal dönemi bence bitti artık.
Bize yeni bir kan lazım...

Murat Bey,resmen dalga geçiyorlar bizle.
Kurumsal Başkanımız çok güçsüz ve aciz bir başkan.
O böyle olduğu müddetçe böyle daha çok dalga geçerler bizle.

Galatasaray bu ligin çok üstünde bir takım onuru ve şerefiyle. Bu lig bize yakışmıyor bu yüzden.

Son günlerde Galatasaray'imizin düştüğü durumları görüyorsunuz. 500.000 dolar çalındığı iddialari var. Borsadan açıklamalar geliyor aleyhimize.

Ünal Başkan bu işi beceremiyor bu artık açık ve net.
Ama diğer Galatasaray'lilar da uyuyor.

Sportif ve kurumsal açıdan bizi çok zor ve kötü günler bekliyor.
Allah sonumuzu hayır etsin...

Ayşegül denen kadın hakkında bu iddialar ortaya atıldığında ses çıkarmadı ne zaman ki yaklaştı mahkeme günü sağa sola çıkmaya başladı. O lanet programa yüz veren ROK denen yaratığı Ünal Aysal'ın masasına konuk diye getiren Sedat Doğan düşünsün ne yaptı?
Galatasaray yıllardır her konuda sessiz. Ahmet Çakar Hakan Hanoğlu adlı ibişten bilgi alıp iş yapıyor. Dün ilk defa yahu spk bana uyarı veriyorsun da benden bin beter durumdaki adama ses etmiyorsun dedi.
Ünal Aysal bunların havuzuna ortak değil.

Goran Pandev'in milli takımı bırakma hikayesi!

11 Ekim 2013'de 1-0 mağlup olunan Galler maçından sonra Milli takımı bırakan Pandev takımı bırakma sebebi olarak ise "Ben takım kaptanıyım. düştüğümüz durum utanç verici.Eğer kaptansanız suçu kendinizde aramanız gerekiyor.Oyuncuların suçlanmasına izin veremem. Federasyon gerekli değeri Milli takıma vermiyor. Belçika ile yapacağımız maç öncesinde arkadaşlarımla Belçika taraftarıyla aynı uçağa bindik. Yan yana oturduk. Bunun yanında bir çok kez seyahat masraflarını ben kendi cebimden ödedim. Ben öderim, durumum müsait. Ama bazı arkadaşlarımın bunu karşılayacak bütçesi yok. Havalimanında bazılarının valizleri kayboldu bunlara tahammül edemem. Umarım bundan sonra Milli takıma gerekli önem verilir." diyerek arkadaşlarına sahip çıkmış ve Milli takım kariyerine son vermiştir.

Okuyun, okutturun..

Edit: Yeni oyuncularımız ile ilgili başlıklar ne zaman açılacak bilmediğimden buraya yazdım mecburen...

Ne rezil bir törendi bugünkü tören.

Allah aşkına şu büyük takıma yakışıyor mu böyle bir tören.

Okulda ki öğrencilerim daha iyi tören düzenliyorlar.

Sosyal medyada dalga geçiyorlar bizle.

Yine rezil etti bizi Ünal Başkan ve ekibi.

Daha önce de dediğim gibi.

Kurumsallaşma değil rezilleşme dönemini geçiriyoruz !!

Allah kurtarsin bizi !!!

Ne rezil bir törendi bugünkü tören.

Allah aşkına şu büyük takıma yakışıyor mu böyle bir tören.

Okulda ki öğrencilerim daha iyi tören düzenliyorlar.

Sosyal medyada dalga geçiyorlar bizle.

Yine rezil etti bizi Ünal Başkan ve ekibi.

Daha önce de dediğim gibi.

Kurumsallaşma değil rezilleşme dönemini geçiriyoruz !!

Allah kurtarsin bizi !!!

Rahmetli Canaydın'ın 99. yılda 100. yıl kutlamasına benzedi.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Şaka gibiydi ya cidden şaka gibi yani rezillik tek kelimeyle . Buarada ilk kez deplasmanda oynayacaz arenada Es Es taraftarları stada alınacakmış keşke bilet fiyatlarını 1000tl filan yapsak Tarık transferinin bonservisini çıkartırdık .

Bu haftalar çok önemli zira baştan ipleri nasıl alırsan öyle gider. Ayrıca Fenerin sakat oyuncuları artmaya başladı ve Trabzon deplasmanına gidiyorlar. İlk haftaları çok iyi değerlendirmeliyiz. Olası bocalamada paniğe de kapılacaklarını varsayarsak şampiyonluk için önemli puan farkı yaratmalıyız. İlk 10 hafta sonunda 5-6 puan fark yaparsak gayet güzel olur.

SON DAKİKA: PFDK, Galatasaraylı Felipe Melo'ya 2 maç ceza verdi.

Federasyon bu sene bize 4.yıldızi taktirmamak için elinden gelen herşeyi yapacak...

SON DAKİKA | Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın seyircisiz oynama cezasına yaptığı itirazı reddetti.

Sizinde liginizin de taaa...
Satılmış köpekler,alçaklar,namussuzlar.
Sinirden çıldıracağım ya.
Ya bir adam bir paylaşımı rt yaptı diye ceza alır mı ya?
Var mı böyle bir p..lik !!