2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Ben ''kötü futbol'' diyemiyorum. Yani kötü oynamıyoruz ama ne oynuyoruz belli değil, vitesi boşa almışız atamıyoruz 1 e 2 ye. Geri viteste de değiliz ama şu futbol ilginç ve trajikomik. Biraz tempolu oynasak vurup geçicez belki. Ayrıca Olcan gibi bir isim niye yedek anlamak güç. Her maç banko 11 de kanatlar Olcan-Bruma olmalı, ikisi de çok iyiler.

4 1 2 1 2 ile oynayamaz bızım takım arkadaş kanat olacak o kadar . Muslera Veysel Semih Chedju Tarık Melo Selçuk Bruma Sneıjder Olcan (pandev) ve Burak 4 2 3 1 olarak cıkmamız gerekıyordu kanat olmadan olmuyor Brumanın girişinden sonra neler değişti gördük takım atak yapmaya başladı Brumanın gerisindeki bekler atağa çıkabildiler .

Olcan,Balıkesirspor maçı kadrosuna alınmamış.

Umarım ters giden bir şey yoktur.

Eğer aklımdan geçen şey ise yani Prandelli eğer Olcan'ı silmiş ise Yazıklar olsun ona.

Hiç ısınmadım zaten kendisine.

Umarım bir an önce gider...

5 resmi maçta toplam 3 golümüz var ve sadece 8 tane net sayılabilecek pozisyon. Olacak iş değil, kabul edilemez.

Sağ bekte Furkan Özçal oynamalı.
Ne Sabri,ne Veysel,ne de Yasin sağ bekte istediğimiz katkıyı veremezler.
He Furkan olmazsa ben Yasin'i tercih ederdim.

Gekas gibi bir golcümüz yok.
Madem amacın Pandev gibi nir oyuncuydu.
Onun yerine gol ustası Gekas'ı almış olsak şimdi belki de liderdik.
Adam gol atmak için yaratılmış.
Gekas 2-0 Fenerbahçe...

Pandev kaç hafta oynadıda hemen adamı kesip öldürdük. Şu huyumuzu yenmeden bizden birşey olmaz. Pandev çıkar Arsenal'e veya Fener'e gol atar maçı alırız herkes Pandev'in askeri olur. Twitter'a; Allah kitap pandev yazarlar.

Üçlü savunma oynuyoruz, en geride Melo, onun önünde Wesley Sneijder. Kim top yapacak? Hala ısrarla Veysel Sarı,
anlamsız saçma sapan oyuncu değişiklikleri ve oyun taktikleri...

Bu sezon işim zor, Allah bizlere sabır versin.

Oyunu geriden kurmak istiyor. Selçuk bunu kabullenemedi. Sneijder ise hemen adapte oldu. Bizde düşüş ujfa sakatlanınca başladı. Kimse bunu göremedi. Ondan sonra hep yanlış hamleler yapıldı. Oysa o tipte lider bir savunmacı alsak yaşadığımız çoğu sıkıntı olmazdı. Rafa Marquez gibi bir adam Meksika'da oynuyor. Terim göremedi bunu.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk