2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Hoca eğer 3lü savunma oynatacaksa;

Muslera
Chedjou Semih Balta
Tarık Melo Sneijder Dzemali Olcan
Burak ve Pandev(Bruma) ilk 11'i en iyi 11 olur.

3 5 2 sisteminde ki en iyi kadro bence böyle olur. Tarık sağ bek Olcan da sol bek gibi oynar.
Olcan'i 5 li orta sahanın en solunda sol beke yakın yerde oynatmak en mantıklısi bence. Telles'in maç eksikliği ve Veysel'in hücumcu bir sağ bek olmayışı bunu gerektiriyor. Savunmada gerekirse Balta ve Dzemali,Olcan'a yardım eder.
Arsenal karşısinda 3 5 2 ile oynarsak hezimete uğrariz ama bunu da söyleyeyim.
Arsenal'in hücum hattı Sivasspor'un hücum hattı gibi değil.

@Emre Çelik

İnşallah ben yanılırim ama Pandev hayal kırıklığı olacak bu yabancı sisteminde. Yabancı sistemi olmasa takımla daha çok oynama şansı bulsa belki bir umut olur ama su anda bence çok zor. Sizin de beklentiniz fazla olmasın ki daha büyük hayal kırıklığı olmasın.

Hoca eğer 3lü savunma oynatacaksa;

Muslera
Chedjou Semih Balta
Tarık Melo Sneijder Dzemali Olcan
Burak ve Pandev(Bruma) ilk 11'i en iyi 11 olur.

3 5 2 sisteminde ki en iyi kadro bence böyle olur. Tarık sağ bek Olcan da sol bek gibi oynar.
Olcan'i 5 li orta sahanın en solunda sol beke yakın yerde oynatmak en mantıklısi bence. Telles'in maç eksikliği ve Veysel'in hücumcu bir sağ bek olmayışı bunu gerektiriyor. Savunmada gerekirse Balta ve Dzemali,Olcan'a yardım eder.
Arsenal karşısinda 3 5 2 ile oynarsak hezimete uğrariz ama bunu da söyleyeyim.
Arsenal'in hücum hattı Sivasspor'un hücum hattı gibi değil.

@Emre Çelik

İnşallah ben yanılırim ama Pandev hayal kırıklığı olacak bu yabancı sisteminde. Yabancı sistemi olmasa takımla daha çok oynama şansı bulsa belki bir umut olur ama su anda bence çok zor. Sizin de beklentiniz fazla olmasın ki daha büyük hayal kırıklığı olmasın.

Büyük umudum yok ama o kadar kötü transfer değil. Fenerin halini dün gördük. Gökhan kırgınlıklar bitsin diyor. Sinan Engin; Emenike'yi aldığı talimat ile oynatamadı İsmail diyor. Emre ve Volkan yalan söyleyip maça gelmiyor. FB'ye son darbeyi arena'da vurabiliriz. O zaman gerçek diriliş ortaya çıkar. Prandelli'nin acilen bir sistemde ısrar etmesi gerekiyor her maç farklı taktik olmaz.

Muslera
Hamit Chedjou Semih Tarık
Melo ?(Furkan Özçal)
Bruma Sneijder Olcan
Burak

Şu 11 ile maça çıkmak çok mu zor ya.
Ne 3 orta saha oyuncusu.
Hemde aynı özellikte 3 orta saha oyuncusu.
En başta elinde Melo,Selçuk,Yekta ve Emre varken ne diye aynı tip oyuncu alırsın hoca.
Şu 11'e dönmek hiç zor değil.

Devre arasında Eboue Engin Sabri takıma dönmeli.
Futbolcular Ücretlerde indirim gidilmeli.
Takımda Futbolcular satılarak bonservis paraları kazanılmalı.
Dğer branşlara önem verilmeli oyuncuların paralarında geçikmeme olmamalı.
Whalen gidişiyle belkide Türkiye ligi ve euroleague şampiyonluğundan olduk.

Tottenham-Beşiktaş maçını izledim.
2.yarı nerdeyse tek kale oynadılar şu zorlu deplasmanda.
Inanilmaz karakterli bir takım olmuşlar.
Bizim grupta olsalar 2.liği zorlarlar,3.lük kesin olurdu.
Organizasyon açısından inanilmaz oynadılar.
Bizim de dün böyle oynamamiz lazımdı.
Ahhh ahhh...

Şu anda ideal 11'miz oluşmak üzere.

Muslera
Sneijder Melo Selçuk
Bruma Burak Olcan

4-3-3 sisteminde devam edeceksek çok uygun bir kadro.

Gerekirse;
Muslera
Melo-Selçuk
Bruma Sneijder Olcan
Burak
şeklinde 4 2 3 1 de oynanilabilir.

Artık kadro istikrarıni sağlamamiz gerekiyor. Her maç farklı kadrolar 2 senedir can sıkıyor.

Maça Doğru: Galatasaray - Fenerbahçe

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki karşılaşma, 18 Ekim Cumartesi günü, saat 19.00’da başlayacak.

Maç: Galatasaray - Fenerbahçe
Yer: Ali Sami Yen SK Türk Telekom Arena
Tarih: 18.10.2014 Saat: 19.00
Yayın: Lig TV (Canlı)
İnternet: www.galatasaray.org (Canlı Anlatım)

Arena’da Galatasaray Hakimiyeti
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan son 10 maçta Galatasaray dört, Fenerbahçe ise üç kez galibiyete ulaşırken, üç karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray, bu dört galibiyetin tümünü son yedi maçta alırken, Türk Telekom Arena’da oynanan son dört maçın üçü de Galatasaray zaferine sahne oldu.

Son Yılların Derbi Performansı
Galatasaray, 2011-2012 sezonundan bu yana oynadığı derbi maçlarda sadece üç mağlubiyet aldı. Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Süper Lig, Süper Final ve TFF Süper Kupa maçlarında 19 kez karşılaşan Galatasaray bu maçların 10’undan galibiyet ile ayrılırken, 3 maçta mağlup oldu, 6 maç ise eşitlikle sona erdi.

Cesare Prandelli İle İkinci Kez
Galatasaray’ın İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli, ikinci kez derbide takımımızın başında sahaya çıkacak. Türkiye kariyerinin ilk resmi maçında Fenerbahçe’ye rakip olan Prandelli, normal süresi ve uzatmaları berabere biten maçı penaltılarla kaybetmişti. Cesare Prandelli, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da ise ilk kez derbi atmosferi yaşayacak.

20 maçta 20 Kırmızı Kart
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan resmi ve özel son 20 maçta ise hakemler toplam 20 kez kırmızı kart çıkardı. Sezon başında oynanan Süper Kupa maçında sahadan atılan oyuncu olmazken, daha önceki beş maçta altı futbolcu saha dışında kaldı.

Umut Bulut’tan Fenerbahçe’ye 8 Gol
Bugüne kadar Ankaragücü, Trabzonspor ve Galatasaray formalarıyla 23 kez Fenerbahçe derbisinde sahaya çıkan Umut Bulut, bu maçlarda 8 gol buldu. Galatasaray forması ile 4 maçta Fenerbahçe’ye karşı şans bulan Umut’un 2 golü bulunuyor. Trabzonspor ve Manisaspor formalarıyla Fenerbahçe filelerine beş gol göndermeyi başaran Burak Yılmaz, Galatasaray formasıyla bu mutluluğu 1 kez yaşarken, Selçuk İnan ise Galatasaray forması ile sahaya çıktığı 11 Fenerbahçe derbisinde 3 defa gol sevinci yaşadı.

Galatasaray – Fenerbahçe Derbilerinde Cüneyt Çakır
Cüneyt Çakır, Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinde bugüne kadar yedi defa düdük çaldı. Galatasaray, bu maçlarda biri TFF Süper Kupa, biri de Türkiye Kupası’nda olmak üzere iki galibiyet alırken, Fenerbahçe dört kez kazandı. Çakır’ın yönettiği dört lig maçında Fenerbahçe üç galibiyet alırken, bir karşılaşma berabere sonuçlandı.

379. Randevu
Galatasaray ile Fenerbahçe geride kalan 105 yıllık rekabette 378 kez rakip oldular. Galatasaray bu maçların 121’ini kazanırken, Fenerbahçe 143 maçtan galip ayrıldı. İki takım 114 maçta ise eşitliği bozamadı.

Tarihte Galatasaray – Fenerbahçe Rekabeti
Rekabet, şimdiki Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bulunduğu "Papazın Çayırı" olarak adlandırılan yerde 17 Ocak 1909 tarihinde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başladı.

Rekabette en çok oynama rekoru Turgay Şeren'e ait. A Milli Takım ve Galatasaray'ın unutulmaz kalecilerinden Şeren, Galatasaray kalesini 55 kez Fenerbahçe'ye karşı korudu. Turgay Şeren'in 53 maçla Galatasaray'ın bir başka unutulmaz kaptanı Cüneyt Tanman izliyor.

Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında şimdiye dek bir maçta bir futbolcu tarafından atılan en fazla gol, 4 olarak gerçekleşti. Galatasaraylı Celal İbrahim, Cemil Gürgen ve Metin Oktay ile Fenerbahçeli Zeki Rıza Sporel, rakip filelere bir maçta dörder gol atma başarısını gösterdi.

İki takımın 104 yıllık geçmişinde, geride kalan 375 maçta en çok görülen sonuç 1-0 oldu. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki maçlarda tam 71 kez 1-0'lık sonuç ortaya çıktı, 47 kez 2-1'lik skor alındı.

Rekabetin en gollü maçlarında sporseverler toplam 8'er gol gördü. 5 Haziran 1983 tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan lig maçında, ezeli rakipler 4-4 berabere kaldı. İki takım arasında 2000-2001 sezonunda, 7 Şubat 2001'deki Türkiye Kupası yarı final karşılaşması da 4-4 berabere sonuçlandı.

İki takım arasında geride kalan 375 maçta en farklı skorlu galibiyeti, 7-0'lık sonuçla Galatasaray aldı. 12 Şubat 1911'de İstanbul Ligi'nde yapılan maçı, Galatasaray 7-0 kazanmıştı.

Galatasaray - Fenerbahçe rekabetinde en çok gol bulan oyuncu ise 28 gol ile Fenerbahçeli Zeki Rıza Sporel oldu. Galatasaray'da ise Metin Oktay'ın 19, Hakan Şükür'ün 17, Tanju Çolak'ın 14 gol attı. Fenerbahçe'de Zeki Rıza Sporel'i 24 gol ile Alaaddin Baydar ve 20 golle Lefter Küçükandonyadis izliyor.

Telles ve Bruma yine yok.

Kafayı yiyeceğim ben yemin ediyorum.

İnşallah kaybetmeyiz de stadda istemediğimiz görüntüler yaşanmaz.

Fenerbahçe karşısında ilk 'imiz; Muslera, Veysel, Chedjou, Semih, Tarık, Melo, Selçuk, Dzemaili, Olcan, Sneijder, Burak Yılmaz

Belki bir yenilgi hayırlara vesile olur.
Yine Veysel ve Dzemali.

Allah sonumuzu hayretsin...

Sneijder'in yoktan var ettiği iki mükemmel ötesi gol ile maçı 2-1 kazandık.

Sonuç:

- Prandelli en ufak bir şekilde umut vermiyor. Acilen gönderilmesi lazım.

- Selçuk ve Veysel başta olmak üzere bazı oyuncular A2 takıma gönderilmeli. Bu adamların kulağı çekilmeli artık.

Sneijder'in iki muhteşem golü dışında şu maça dair sevinecek en ufak bir şey yok.

Bir de Cüneyt Çakır ve yardımcısı son golü hediye etti Fener'e. Allah belalarını verir inşallah. Eyyamcılar.

Bruno Alves ve İsmail Kartal sağolsun.
Ayı Avcısı Sniper Sneijder'in 2 enfes golü ile maçı kazandık.
Oyun oynamıyoruz.
Bruno Alves sağolsun çünkü atılmazsa zor kazanırdik.
İsmail Kartal sağolsun çünkü kırmızı karttan sonra Emenike'yi çıkardı.
Prandelli acilen gönderilmeli.
Sneijder,Prandelli'yi de kurtardı.

Öncelikle Sneijder'i ve Galatasarayımızı kutluyorum. Büyük futbolcu olduğunu en iyi şekilde kazıdı Türk futboluna.

Prandelli için olumlu düşünüyordum ancak yol yakınken dönelim. Sneijder'in golleri ve Umut'un yakından kaçırdığı pozisyonu dışarı çekersek top oynamadık bugün yine.

Aslında iyi bir takımımız var ama iyi bir şekilde dizilemiyoruz ve her oyuncuda takım ruhu göremiyorum. Bu oyuncuları da ateşleyecek isim teknik direktördür. Tez zamanda gönderilmesi Prandelli.

Fener'in son golünde ise bariz hakem hatası var. Hakemin hediye ettiği bir gol. İnşallah kasıtlı değildir. Çünkü artık midem bulanmaya başlar böyle bir durumda. Ve İnşallah o gol ikili averajda zora sokmaz bizi.

Takımımızı tekrar tebrik ediyorum. İnşallah Kadıköy'den de galibiyetle ayrılırız.

Veysel niye hala oynatılır ? Bruma neden hiç oynatılmaz ? Selçuk katkısız oynamaya devam, Emre'yi koy yine tempolu oynar birşeyler yapar. Fener ilk yarı daha dominant gözüktü ve bizim takım hiç yaratıcı oynamıyor. Sneijder ve Muslera'yı takımın geri kalanından ayırıyorum. Veysel yerine Eboue yada Sabri oynamalı.

Tarık için cok para verildi diyenlere katılmıyorum.Takım git gide iyi oynuyor Selçuk kendini toparlayamazsa ileri çıkıslarımızda sorun yaşarız.Veysel vasat sabri veysel daha iyidir.

Selçuk dökülüyor. Artık kesik yemeli. Dzemaili iyi niyetli ama Selçuk ile benzer oyuncular. Kontenjan daha doğru kullanılabilir. Hamit ilk 11'e girmeli artık. Hatta şaka yapmıyorum Emre Çolak(en nefret ettiğim ve en çok eleştirdiğim topçulardan) şu takımda süre almalı. Çolak bile durağan oyunu akıcılığa döndürebilir. Furkan da süre bulabilir. Burak, Selçuk ve Veysel dökülüyorlar. Sağda Tarık solda Balta falan da denenebilir. Prandelli'ye çok güveniyorum. Çok büyük hoca ama şu an takımı ilk resmi maçtan 1 adım ileri götürmediği de bir gerçek.

Delireceğim artık sağ bekte Veysel olmuyor işte vasatın üstü olan Hakan Baltayı koy sola Tarıkı sağ beke koy .

Muslera
Tarık Chedjou Semih Hakan
Melo Selçuk( Hocanın inadından dolayı ! )
Olcan Sneijder Bruma
Burak