2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Abdürrahim Albayrak bu tuhaf açıklamaları bıraksın ve sussun. Sen açık açık futbolculara borcumuz var lakin onlar bize güvenip alacağımız yok diye kağıt imzaladı diyerek kendini ihbar ediyorsun. Bir susun yahu. Ve helal falan olmasın kardeşim bu hakları. Haklarını aramaktan vazgeçen insanlara hiç bir şey helal olmasın.

Abdürrahim Albayrak bu tuhaf açıklamaları bıraksın ve sussun. Sen açık açık futbolculara borcumuz var lakin onlar bize güvenip alacağımız yok diye kağıt imzaladı diyerek kendini ihbar ediyorsun. Bir susun yahu. Ve helal falan olmasın kardeşim bu hakları. Haklarını aramaktan vazgeçen insanlara hiç bir şey helal olmasın.

Murat abi, bence tamamen vazgeçmek yoktur. Sadece bize güvenin deyip imza attırmışlardır. Yani alacakları varsa yine ödenir. Sadece bir sıkıntı olmasın diye imza attıtmışlardır tahminim.

Dediğiniz diğer konu da haklısınız. Milletin ağzına laf veriyoruz boşu boşuna sonra. Zaten İlhan Ekşioğlu denen it hemen twitter da bunla ilgili bir şey paylaşti.

SON DAKİKA | Gelecek sezon takımlar 28 kisilik kadrolarında 14 yerli, 14 yabancı futbolcu bulundurabilecek. Maçlarda yabancı sınırı olmayacak ! Maca 11 yabanci oyuncuyla cikilabilicek!

Tabi Fb'nin ŞL cezası bitti ya, her şey serbest.
Allahınızdan bulun.

Galatasaray'ın Madrid'i yendiği sezon yabancı sınırı engeli olmasaydı şu an farklı yerlerdeydik. Galatasaray TFF'ye dava açmalı.

Defalarca yazdık buraya !!! Yabancı kuralı tamamen kalkacak diye.. Fenerin cezasını ve Bjk nin stadını bekliyorlar diye !! Ama suç vallahi bu adamlarda değil... Bu herifleri oraya oturtan Aysal ve gerekli tepkiyi gösteremeyen Galatasaray taraftarındadır..

Bu kural ilk icat edildiğinde belliydi FB'nin cezası bitince kalkacağı... Neyse, zararın neresinden dönülürse kardır. Bu sezon şampiyon olursak, bu 3 yıllık süreci en az hasarla atlatmış oluruz. Mayısta gelecek yönetim de Hamza Hoca ile devam eder. Şampiyon hocayı göndermezler heralde... Zaten şu ekonomik durumda yabancı hoca getirtemeyiz. İstediği transferleri yapamayız. Hamza Hoca bütçe doğrultusunda fiyat/performans oranı yüksek yabancılara yönelecektir. Hazır sınır da kalkmışken, iyi bir yapılanma ve doğru transfer politikası ile güzel günler görebiliriz.

Fener'in de mali durumu pek iyi değil yanılmıyorsam. Yani gidip de 1.kalite isimler alamazlar, yine Kadlec ayarında topçular alırlar en fazla, ki pek transfer yapabileceklerini düşünmüyorum. Herşeye rağmen avantajı yine bizde görüyorum. Erkan Zengin ne küfür etmiştir şimdi TFF'ye :)

Fener'in de mali durumu pek iyi değil yanılmıyorsam. Yani gidip de 1.kalite isimler alamazlar, yine Kadlec ayarında topçular alırlar en fazla, ki pek transfer yapabileceklerini düşünmüyorum. Herşeye rağmen avantajı yine bizde görüyorum. Erkan Zengin ne küfür etmiştir şimdi TFF'ye :)

fener'in özsermayesi eksi 289 milyon tl. Galatasaray için teknik iflas diye yaygara koparanlar nedense ortada yok.
Neyse bana göre yine bir yararı yok bu kararın. ilk 18'de 7 Türk şartı var. Sen şimdi yedek olsun diye de adam almak zorunda kalacaksın. Biz diyoruz ki şu pasaport yüzünden 1 alması gereken adamın 5 aldığı düzen yıkılsın bunlar hâlâ şu kadar yerli şartı koyuyor. Sen tamamen serbest bırak bunlarda gitsinler Avrupa'ya İspanya, Portekiz, İsviçre, İsveç, Yunanistan, Norveç, Danimarka, Hollanda Belçika dolaşsınlar.

Seç beğen al!

Oyuncu Mevkii Yaş Kulüp

Emmanuel Adebayor Santrfor 30 Tottenham
Stephan Lichtsteiner Sağ bek 30 Juventus
James Milner Sağ kanat 29 Manchester City
Andrea Ranocchia Stoper 26 Inter
Andre Ayew Sol Açık 25 Marsilya
Dani Alves Sağ bek 31 Barcelona
Glen Johnson Sağ bek 30 Liverpool
Sami Khedira Ön libero 27 Real Madrid
Nigel de Jong Ön libero 30 Milan
Alexandre Pato Forvet 25 Sao Paulo
Stephane Mbia Ön libero 28 Sevilla
Andre Pierre Gignac Santrfor 29 Marsilya
Luiz Adriano Santrfor 27 Shakhtar
Christopher Samba Stoper 30 Dinamo Moskova
John Terry Stoper 34 Chelsea
Michael Carrick Orta Saha 33 Manchester United

Bonservis bedeli olmadan alınabilecek yıldız isimler...

Lichsteiner, Mbia, Luiz Adriano ve İtalya'dan gelen stoperlerin buradaki başarısı ortadayken Ranocchia harici gereksiz. Terry Chelsea ile anlaşır. Carrick ağır sakatlıklar yaşamış bir oyuncu. Ha bir de uygun bir yıllık ücret olursa Gignac.

Bizim burda alabileceğimiz ve bize gelebilecek oyuncular belli, mali durum belli. Hamza hoca ''belki hiç transfer yapmayabiliriz'' dedi. Gönül ister ki al Terry' ve bir forvet kapat transfer dönemini..

City, Wilfred Bonny'i transfer etti. Aguero ve Jovetic'de varken Dzeko zor forma şansı bulur. Kiralanması çok işimize yarar. Yönetim düşünür umarım.