Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş galibiyeti sonrası Olimpiyat Stadı'ndan ayrılırken önemli açıklamalar yaptı. Albayrak, takımdaki tüm futbolcuların alacakları olmadığına dair imza attıklarını söyledi.
"Başta Selçuk ve bütün futbolcu kardeşlerime kulübümüze gösterdikleri kolaylık için teşekkür ediyorum. Galatasaray camiası bilsin istiyorum, bize hepsi çok kolaylık gösterdi, tek kelime etmediler" diyen Albayrak, basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine daha net konuştu.
Futbolculardan "Alacağımız yoktur" imzası istediğini, onların da "Sen nasıl istiyorsan öyle olsun" dediğini vurgulayan Albayrak, "Sneijder'den Melo'ya, Telles'den Muslera'ya kadar herkes imzalarını attı. Tek kelime etmediler. Galatasaray camiasının bunları bilmesi lazım. Hepsine Galatasaray Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum" dedi.
Aybayrak imzanın ne hakkında olduğu yönünde bir soru daha gelmesi üzerine "Yıl sonu itibariylle imza atıyorsunuz, belirli ücretlerin ödendiğine dair" yanıtı verdi.
Terim döneminde üst üste 2 yıl şampiyon oldukları dönemdeki gibi bir ekip ruhu yakaladıklarını da belirten Abdurrahim Albayrak, kendilerini çok iyi karşılayan Beşiktaş Yönetimi'ne ve son anda işi çıkan Başkan Yarsuvat dışında tam kadro Olimpiyat'a gelen Galatasaray Yönetimi'ne de teşekkür etti.
Hamza Hamzaoğlu'nu da kutlayan ve "Geldiğinden beri 5 galibiyet, 1 beraberliği var, müthiş bir başarı" diyen Albayrak, ayrıca çaycısından çimcisine kadar tüm kulüp çalışanlarına da teşekkür ettiğini vurguladı.
Albayrak son olarak taraftara da teşekkür ederek "Yağmur çamur demeden Florya'ya gelen ve bizi destekleyen taraftarımıza, özellikle ultrAslan'daki bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Muhteşem uğurladılar, galibiyette büyük katkıları var" diye konuştu.
Helal olsun Aslanlara !!