2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

takımı gençlerbirliği maçın da pek beğenemedim
zemin de çok kötüydü
özellikle sağ ve sol de bir türlü istikrar sağlayamadık
olcan ve hamit bir türlü form tutamadı
bjk maçında işimiz zor

Pazar günü için Sneijder'in oynaması tehlikede büyük ihtimal. Anladığım kadarıyla Sneijder oynamazsa:
Muslera
Sabri-Chedjou-Semih-Telles
Emre-Melo-Selçuk-Yasin
Pandev-Burak
Olacak gibi

Sneijder oynamazsa Gençlerbirliği maçı gibi bir maç bizi bekliyor olacak.
Umarım Sneijder oynar.

Edit: Derbinin hakemi Cüneyt Çakır oldu.

Erkan Zengin serbest kalmış.
Kadroya muhakkak dahil edilmesi gereken bir oyuncu.
Umarım FB, BJK ya da TS'ye kaptırmayız.

Ayrıca Trabzonspr İshak Doğan'ı serbest bırakacak gibi.
Telles' e iyi yedek olur onu da kaçırmamak gerekir.

arkadaslar besiktas cok iyi bir takim cok az pozisyon veriyor ama bu macta 3 puana bizim daha cok ihtiyacimiz var, ve sartlar ne olursa olsun biz besiktasi yenecegimizi dusunuyorum(Hakemleri de yenmek lazim tabikide)

Baskette de aynısını söylemiştim futbol için de söylüyorum: Beşiktaş oyuncularından çok iyi verim alıyor, başarılı bir takım ama kalitesi halâ kalite farkı var. Şu ligden GS ve FB'yi çıkar her yıl şampiyon olurlar ama onların şu form durumlarına rağmen favori yine onlar değiller derbide.

Takıma cuk diye oturmuş Sneijder'ı hemen satmak kolay mı? Yerine alacağın adam ayak uydurabilecek mi?
Sneijder'ın olmadığı lig maçlarında Galibiyet almayı bırak! Kaleye çektiğimiz şut sayısı %50 otomatikmen azalıyor. Takımın beyni olan bu adamı satmak Gerizekalılıktır. Sneijder'ın olmadığı maçlarda ileriye çıkmak için pas trafiği yapamıyor olduğu yerde kalıyor takım, çözüm üretemiyor. Bu adam satılırsa ne Şampiyon olursun, ne Şampiyonlar ligine gidersin...
Sneijder'ı satıp para kazanmayı düşünürken, kaybedecileğin başarılardan gelen maddi kayıpları da düşüneceksin. Maddi sorun mu var? Sneijder'ı satmak yerine elinde tonlarca yattığı yerden para alan futbolcun var Kirala, Sat, Elden çıkar 3 tane bu tarz futbolcu zaten Sneijder'ın maliyetini çıkarıyor.

Bu durumdayken bu adamı satmak ne kadar mantıklı? Böyle bi hata umarım yapılmaz..

Yöneticilerimiz maalesef işbilmez kişiler, dırşarıdan çuval dolusu avro ile oyuncu getirmeyi başarı sanıp, bedavaya Anadolu kulüplerine verdikleri oyuncuları hiç görmüyorlar ne hikmetse, en taze örnek ; Colin Kazım, bedaya Bursaspor'a vermişlerdi hemde yerli oyuncu kıtlığı yaşandığı dönemde tamam Kazım verimsiz bir oyuncu katkısı hiç yoktu oynadığı takımlarda ama beşele de verilmezki. Elden oyuncu çıkarma konusunda çok başarısız bir yönetim oldu her daim.

Wesley satılırsa ve de ikinci devre takım kötü giderse bu yönetimde kimseye daha güven duyulmaz bu çok net. Çok tuttarsız idareci bir yapıları var.

Sanki dersin beraberlik bizi şampiyonlar ligi finaline taşıyor. O kadar rahat, sakin top çevirip, oyunu soğutuyoruz ki gole hiç ihtiyacımız yok aman atak falan yapmayalım.

Yıl oldu 2015 hala saçma sapan zeminlerde futbol oynuyoruz. Kör çünkü bu işi düzeltmesi gerekenler. Klasik Türkiye!

Yukarda da yazdığım gibi istediği kadar formda olsun BJK, kalite farkı var, bizi yenmeleri çok zor. Bizimkiler çok rahat 4 atardı Hamit, Selçuk sağolsun zor bela 2.golü attık. Resmen fırsatları elimizle ittik, Hamit resmen el freni artık tercih edilmemesi lazım.

Bu kadar basit abi en kötü halimizle şunları yeniyoruz. Bakıyorum internette Veli değil de Lampard'dan bahsediyorlardı. Yok hemen alınmalı , yok şudur yok budur. Alın gördünüz Beşiktaş'ı. Ba ve Töre dışındaki hiçbir adamın Galatasaray kadrosunda ilk 11 çıkma imkanı yok. Bu gayet net ortadaydı ve herkes gördü bugün. Sen Sneijder'i eleştirirken herif Sosa'ya tapıyor. Veysel'in ikamesi Serdar Kurtuluş bugün adamların 11inde. Kaleci farkını zaten gördünüz. ''ay oram buram acıyor '' tavırlarında her maç yüzünü ekşitip maç bitimi adamlık tespitleri paylaşan Tolga'yı gördük bugün. Chedjou'yu hala beğenmiyorum ama Ersan filan stoper bile değil. Franco'yu Elazığspor'a versen yabancı hakkını kullanmak istemez bu adamla. Dediklerimin hangisi abartı ?

Hangi mevkiye transfer yapılacak?
İlk derbi galibiyetini elde eden Hamzaoğlu, derbi galibiyetini değerlendirirken, “İlk derbi benim için önemliydi ve galibiyetle bittiği için mutluyum. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar oyun disiplinine sadık kaldılar. Karşımızda belki de be sezonun en foırmda ve takım oyununun oynayan takımıydı. Veli atıldıktan sonra daha fazla topa sahip olmamız ve kolay top kaybı yapmamız gerekiyordu. Anlamsız bir telaşa kapıldık oynadık. Ama önemli bir maç çıkardılar. Galibiyetten dolayı oyuncularımı ve oynadıkları oyundan dolayı da Beşiktaş’ı kutluyorum” dedi.
"HALA EKSİKLERİMİZ VAR"
Hala eksikleri olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, “Bir çok şeyi toparladık ancak hala çok fazla eksiğimiz var. Beraber çok fazla oynayamadık. Yoğun maç trafiğine girdiğimiz için maçların içerisinde bazı şeyleri gidermeye çalıştık. Büyük ölçüde bunları başardık. Hala yapmamı z gereken şeyler var. Devre arasında da fazla hazırlanamayacağız ancak hatalarımızı daha fazla görme imkanı bulacağız” diye konuştu.

HAMZAOĞLU'NDAN TRANSFER AÇIKLAMASI
Kadro kalabalığıyla ilgili olarak ise Galatasaray teknik patronu, “Belki de Hiç transfer yapamayacağız. Zaten oyuncularımızı oynattıktan sonra transfere de ihtiyacaımız olacağını zannetmiyorum. Stoperlerde bazen sorunlar oluyor. Semih ve Chedjou’dan biri sakatlandığında onların yerine sıkıntı doğabiliyor. Belki o bölgeye bize ve takıma uygun oyuncu bulursak alırız. Onun dışında transferin sonuna kadar bunları değerlendireceğiz. Transfer yapmadan bazı oyuncularımızı kiralık göndererek kadroda değişikliğe gidebiliriz” diyerek sözlerini bitirdi.

1 hücum 1 de savunma oyuncusu şart.
Ne olursa olsun bu 2 bölgeye transfer yapılmalı.
Tabiki Sneijder'de takımda tutulmalı.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş galibiyeti sonrası Olimpiyat Stadı'ndan ayrılırken önemli açıklamalar yaptı. Albayrak, takımdaki tüm futbolcuların alacakları olmadığına dair imza attıklarını söyledi.

"Başta Selçuk ve bütün futbolcu kardeşlerime kulübümüze gösterdikleri kolaylık için teşekkür ediyorum. Galatasaray camiası bilsin istiyorum, bize hepsi çok kolaylık gösterdi, tek kelime etmediler" diyen Albayrak, basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine daha net konuştu.

Futbolculardan "Alacağımız yoktur" imzası istediğini, onların da "Sen nasıl istiyorsan öyle olsun" dediğini vurgulayan Albayrak, "Sneijder'den Melo'ya, Telles'den Muslera'ya kadar herkes imzalarını attı. Tek kelime etmediler. Galatasaray camiasının bunları bilmesi lazım. Hepsine Galatasaray Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum" dedi.
Aybayrak imzanın ne hakkında olduğu yönünde bir soru daha gelmesi üzerine "Yıl sonu itibariylle imza atıyorsunuz, belirli ücretlerin ödendiğine dair" yanıtı verdi.

Terim döneminde üst üste 2 yıl şampiyon oldukları dönemdeki gibi bir ekip ruhu yakaladıklarını da belirten Abdurrahim Albayrak, kendilerini çok iyi karşılayan Beşiktaş Yönetimi'ne ve son anda işi çıkan Başkan Yarsuvat dışında tam kadro Olimpiyat'a gelen Galatasaray Yönetimi'ne de teşekkür etti.

Hamza Hamzaoğlu'nu da kutlayan ve "Geldiğinden beri 5 galibiyet, 1 beraberliği var, müthiş bir başarı" diyen Albayrak, ayrıca çaycısından çimcisine kadar tüm kulüp çalışanlarına da teşekkür ettiğini vurguladı.

Albayrak son olarak taraftara da teşekkür ederek "Yağmur çamur demeden Florya'ya gelen ve bizi destekleyen taraftarımıza, özellikle ultrAslan'daki bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Muhteşem uğurladılar, galibiyette büyük katkıları var" diye konuştu.

Helal olsun Aslanlara !!