Bizim burda alabileceğimiz ve bize gelebilecek oyuncular belli, mali durum belli. Hamza hoca ''belki hiç transfer yapmayabiliriz'' dedi. Gönül ister ki al Terry' ve bir forvet kapat transfer dönemini..
At+avrat+silah+Sneijder !!
Bizim burda alabileceğimiz ve bize gelebilecek oyuncular belli, mali durum belli. Hamza hoca ''belki hiç transfer yapmayabiliriz'' dedi. Gönül ister ki al Terry' ve bir forvet kapat transfer dönemini..
Fernandao gelsin. Fırsatçı tam.
yeni yabancı kuralında gerek yok bence hele de bahsedilen rakamlaraBursaspor bırakmaz.
Ama gelirse lig için iyi transfer olur.
Fernandao'yu getirirken Ozan Tufan'a da el atalım.
Onu kaptırmak iddia ediyorum son 10 yılın en büyük hatası olur.
yeni yabancı kuralında gerek yok bence hele de bahsedilen rakamlara
Amrabat döner, Çolak vitaminsizi ve Trabzon'un eskileri şu takımdan giderse belki tekrar izlenir hale gelir.
...............Fernandao...........
Amrabat..Sneijder..Kara oğlan
.........Melo........Cemal......... hoş olurdu.
resmi sitede smartspor diyor ancak ben de okumuştum trtde olucak diye de kolpa çıktı sanırım. haber linki: Galatasaray International Royal Cup 2015’te - 17.01.2015 01:10 (HAZIRLIK KAMPLARI) / Galatasaray.orgArkadaşlar bir şey soracam bu katılacağımız turnuva var ya beşiktaş filan onla oynayacağımız hangi kanaldan yayınlanacak ? Bir yerde TRT SPOR ve D smart diye okudum ama TRT SPORUN yayın akışında gözükmüyor ?
Yok hocam Karabükten öğrendim. Maaşı onlar ödüyor ayrıca 450bin euro da doğru.Yiğit Gökoğlan'ın sözleşmesi feshedilmiş.
Veysel Sarı Kasımpaşa ile anlaşmış.
Furkan Karabük'e. Verilen 450bin falan gerçek değildir bence. O kiralama bedeli gerçekse oyuncu maaşını biz ödüyoruzdur zaten.
Dzemaili yeni yabancı kuralında kalsa da olur. Herkesin sandığı gibi kötü oyuncu değil. Ancak Fiorentina 3M ödemeye hazır haberleri var. Satılabilir.
Gökhan Zan, Engin, Yekta için de haberler var. Elden çıkarabildiğimiz kadar oyuncu çıkarmalıyız. 2.yarı 18 maç oynayacağız. Hadi kupalarla olsun en fazla 25. Eldeki kadro yeter zaten.