2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Bu sezon için bir golcü forvet yahut golcü bir kanat yeterlidir. Hiç olmazsa Amrabat gelse bile faydalı olabilir. Gelecek sezon ise çöplerden kurtulup sağ bek, sol bek, Chedjou'nun yanına Ujfa tarzı lider stoper, Melo'nun yanına ayakta durabilen bir orta saha, golcü kanat ve bitirici forvet şart. İnşallah mayısta güçlü bir yönetim başa gelir. Ama en önemlisi bu sezon sonu şampiyon olup şampiyonlar ligine direkt katılmak.

Wesley Sneijder Anayasanın ilk 3 maddesi gibi ; Değişmez , Değiştirilemez , Değiştirilmesi teklif dahi edilemez!

İyi ki bizimlesin Aslanım!
Bizimle kal !!

Galatasaray’ın kamp yaptığı Alanya'da düzenlenen basın toplantısına katılan futbolcumuz Blerim Dzemaili, sezonun ikinci yarısına hazırlanmak için özveriyle çalıştıklarını ifade etti.
Dzemaili sakatlığı ile ilgili olarak, "Polonya'daki hazırlık maçından önce sakatlandım. Hemen İstanbul'a dönmeyi tercih ettim. O sırada normalde yırtık oluşmuştu. O kadar istekliydim ki daha erken dönebilirim dedim ama düşündüğümden biraz daha uzun sürdü. Bir an önce takıma dönmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Takımda yaşanan teknik direktör değişikliği ve kendisinin ilk onbir şansının nasıl değerlendirileceğinin sorulması üzerine Dzemaili, şöyle konuştu: "Ben bir an önce sağlığıma kavuşmak istiyorum. Ama sakatlığım süresince hocamız devamlı benimle konuştu. Bundan dolayı yakınlık hissettim. Bana saygı duyuyor. Kendisi de benim dönmemi istiyor. Takımda 11 futbolcu yok 23 oyuncu var. Yeni hocamız geldi ve lige bıraktığımız yerden devam etmeliyiz. Hoca değişikliğinden sonra daha iyi olacağımızı düşünüyorum."
Dzemaili kendisine transfer teklifinin gelmediğini ve uzun süre Galatasaray'da kalmak istediğini ifade etti.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçta oynamak istediğini kaydeden Dzemaili, "Derbilerde tabiki herkes oynamak ister. Derbilerin çekiciliği daha farklı oluyor. Ama sağlığıma kavuşmam lazım. Kariyerimde hiçbir zaman kas sıkıntısı çekmedim. Bir şey olmaz deyip oynayınca bunun sıkıntısını çekiyorum. Takımıma katkıda bulunmak istiyorum." diye konuştu.

Gelecek sezon Türkiye'de uygulanacak olan yabancı kuralının sorulması üzerine İsviçreli futbolcu, "Bu durum yabancılar için çok avantajlı olabilir ama her ülke kendi gençlerini yetiştirmesi gerekiyor. İleride sıkıntı çekmemesi için. Biz yabancılar için rahat olabilir ama her ülke gençlerine yönelmeli, bu İtalya'daki sıkıntıya benziyor. İtalya'da da herkes yabancı futbolcu. Umarım bu sorun ilerleyen zamanlarda Türk futbolu için sıkıntı olmaz. Yerli oyuncular için biraz sıkıntı olabilir." diye cevap verdi.

Öte yandan çocuğunun isminin 'Luan' olmasını isteyen Dzemaili, "Bu isim Arnavutça'da 'aslan' anlamına geliyor." diye konuştu.

Amrabat döner, Çolak vitaminsizi ve Trabzon'un eskileri şu takımdan giderse belki tekrar izlenir hale gelir.

...............Fernandao...........

Amrabat..Sneijder..Kara oğlan

.........Melo........Cemal......... hoş olurdu.

Amrabat döner, Çolak vitaminsizi ve Trabzon'un eskileri şu takımdan giderse belki tekrar izlenir hale gelir.

...............Fernandao...........

Amrabat..Sneijder..Kara oğlan

.........Melo........Cemal......... hoş olurdu.

6 yabancı sınırı hâlâ var !!
Kalede Sinan, stoper de Balta, sol bekte de Tarık oynar artık.

Edit:Veysel Kasımpaşa'da, Aydın Yılmaz Başakşehir'de !!

Arkadaşlar bir şey soracam bu katılacağımız turnuva var ya beşiktaş filan onla oynayacağımız hangi kanaldan yayınlanacak ? Bir yerde TRT SPOR ve D smart diye okudum ama TRT SPORUN yayın akışında gözükmüyor ?

Arkadaşlar bir şey soracam bu katılacağımız turnuva var ya beşiktaş filan onla oynayacağımız hangi kanaldan yayınlanacak ? Bir yerde TRT SPOR ve D smart diye okudum ama TRT SPORUN yayın akışında gözükmüyor ?
resmi sitede smartspor diyor ancak ben de okumuştum trtde olucak diye de kolpa çıktı sanırım. haber linki: Galatasaray International Royal Cup 2015’te - 17.01.2015 01:10 (HAZIRLIK KAMPLARI) / Galatasaray.org

Yiğit Gökoğlan'ın sözleşmesi feshedilmiş.

Veysel Sarı Kasımpaşa ile anlaşmış.

Furkan Karabük'e. Verilen 450bin falan gerçek değildir bence. O kiralama bedeli gerçekse oyuncu maaşını biz ödüyoruzdur zaten.

Dzemaili yeni yabancı kuralında kalsa da olur. Herkesin sandığı gibi kötü oyuncu değil. Ancak Fiorentina 3M ödemeye hazır haberleri var. Satılabilir.

Gökhan Zan, Engin, Yekta için de haberler var. Elden çıkarabildiğimiz kadar oyuncu çıkarmalıyız. 2.yarı 18 maç oynayacağız. Hadi kupalarla olsun en fazla 25. Eldeki kadro yeter zaten.

Yiğit Gökoğlan'ın sözleşmesi feshedilmiş.

Veysel Sarı Kasımpaşa ile anlaşmış.

Furkan Karabük'e. Verilen 450bin falan gerçek değildir bence. O kiralama bedeli gerçekse oyuncu maaşını biz ödüyoruzdur zaten.

Dzemaili yeni yabancı kuralında kalsa da olur. Herkesin sandığı gibi kötü oyuncu değil. Ancak Fiorentina 3M ödemeye hazır haberleri var. Satılabilir.

Gökhan Zan, Engin, Yekta için de haberler var. Elden çıkarabildiğimiz kadar oyuncu çıkarmalıyız. 2.yarı 18 maç oynayacağız. Hadi kupalarla olsun en fazla 25. Eldeki kadro yeter zaten.
Yok hocam Karabükten öğrendim. Maaşı onlar ödüyor ayrıca 450bin euro da doğru.

Burak ve Semih'in sakatlıkları kötü oldu.
Chedjou’da yokken bir tek Balta kaldı az da olsa güvenebileceğimiz.
Muhakkak bir stoper bir forvet şart.

İDDİA

Semih Kaya'nın 1.5 aylık sakatlığından dolayı stoper transferi ciddi olarak düşünülüyor ve büyük olasılıkla satın alma opsiyonuyla Serdar Taşçı'yı kiralamak üzereyiz.

Aslında Semih bu sezon en kötü ve formsuz oyuncularımızın başında geliyor. Takımın yediği gollerin çoğunda verilen pozisyonlarda hep Semih baş roldeydi. Ama bu sakatlık ters zamanda oldu çünkü Chedjou da yok elimizde o nedenle işler karışık. Tek artımız fikstürümüz o kadar kötü değil bu dönem için. İçeride iki maç ve bir eskişehir deplasmanı. İçerideki maçları alırsak takım oraya da rahat bir şekilde gider. Ben esas eksiğin hücum tarafında olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle bir takviye şart oraya. Bu sezonki iki yönetim de hedefimiz lig, 4. yıldız diye söylendi ama şunu bilmeliler Türkiyede şampiyonluğun yolu gol atmaktan geçer. Devre arası yapılan forvet takviyeleri çoğunlukla katkı vermiştir bu lige. o nedenle inşallah büyük bir hataya düşmezler ve eksikler kapatılır.

Yabancı forvet şarttı , Eto birkaç gün önce ismini unuttuğum mütevazı bir kulüple sözleşme imzalamış. Alınamazmıydı acaba, alınsa eminim çok fayda sağlardı.

İyice soğudum ben bu takımdan. Yılda 3,5 milyon euro alıp teknik direktör sabote edenlerin, Volkan Demirel ayısına karşı takım arkadaşını korumaya tenezzül etmeyenlerin, "beni protesto edenler gerçek Galatasaraylı değil" diyecek kadar bi tarafı kalkmışların takımı oldu. Dördüncü yıldız diye saçma salak bir şeyin peşinden gidip her türlü karaktersizliğe göz yumuyor yönetim zaten. Çapsızlık, ilkesizlik, düzensizlik almış gitmiş.

Selçuk İnan denen nefretlik herif ve bir kaç futbolcu daha defolup gitmedikçe izlemeyi dahi düşünmüyorum açıkçası.