2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Burak yok, Pandev zayıf, Umut formsuz.
Ben Hamza Hoca'nin yerinde olsam insiyatif alır en ilerde Sinan'ı oynatırım.

Bence bu işi rahatlıkla yapar. Allah nazarlardan saklasin çok güçlü ve teknik. Bence Umut ve Pandev'den çöl daha iyi iş yapar ilerde.

İnşallah bu hafta pazar günü liderliği elimize alırız. Bizim 2. yarıdaki en önemli maçımız bence Fenerbahçe maçı. O maç hem puan hem de moral olarak çok önemli bir maç. Oraya tek hedef galibiyet parolasıyla gidince bizim oyuncular kaygılanıyor mu bilemiyorum ancak iyi sonuçlarla dönemiyoruz. Kadıköy'de şampiyon olduğumuz yıl; şampiyon yapacak her türlü sonuç ve tarihimizdeki en kötü sezon olan 2010-11 sezonunda da; Çok kötü oynuyoruz ancak futbol bir oyundur iyi oynayalım amacıyla gittik ve galibiyet olmasa da istediğimiz neticeler ile döndük. Kadıköy'deki maçta iyi bir netice amacıyla çıkarsak ve hakem adil olursa bizim için güzel biter sonu Allah izin ederse. Ayrıca, umarım ki kendi sahamızdaki maçları en az kayıpla kapatırız.

Kader maçlarından biri. Sezonun en iyi futbolunu oynayan Bursa karşında kazanırsak gelecek haftalara daha güvenli bakmamızı sağlayacak. Kötü oynasa dahi kazanan Fener, Anadolu takımlarını süpüren Beşiktaş'ın galibiyetlerine devam edeceğini düşünürsek mutlaka kazanmamız gerekiyor.

Ah birde transfer sezonu kapanmadan forvet alabilsek.

İLK 11:

Muslera
Sabri, Koray, Chedjou, Hakan
Melo, Emre
Olcan, Sneijder, Telles
Umut

Hamza hoca ilginç bir ilk 11 çıkarmış.
Hayırlısı artik.

FB ve BJK kötü oynasalar bile kazanıyorlar.
Ama biz kötü oynadık ki çok zor oluyor kazanmamiz.
Şu kadro,3 eksik ve savunma hatalarına rağmen 1 puan bence iyidir.

Tek kelimeyle rezalet oynadık. Bir takım kendi sahasından daha fazla rezil olamaz herhalde. Kaç net pozisyon buldular sayamadım. Maça etki edemeyen ve Bruma gibi takımın tek adam eksilten oyuncusunu da 70 dk yanında oturtan Hamza'ya da bravo..

Hamdi Yasaman diye bir başkan yardımcısı var bu kulübün.
Ben hayatımda bu kadar gereksiz açıklama yapan başka bir yönetici görmedim.

Hamza işinin milli takıma adam yetiştirmek olmadığını anlamalı. Terim'in gölgesinden kurtulmalı. Ya da gelecek yönetim yeni yabancı kuralını dikkate alarak yabancı bir teknik direktör getirmeli.

İşin yönetim kısmına girmek dahi istemiyorum, bu kadro şampiyonluğa oynamaya yeterli diyip transfer yapmayarak büyük iş başardılar. Maddi durumun aham şaham olmadığının farkındayım ancak bu şekilde seyirci kalınmasına oldukça üzülüyorum. Şampiyon oluruz, olamayız orasını Allah bilir ama bu kadro yeterli falan değil.

Hamza Hoca'ya gelirsek, son zamanlarda çok önemli oyuncu tercihi hataları yapıyor. Özellikle kenardan yaptığı hamleler oldukça yanlış. Hele ki zaten forvet sıkıntımız varken bitmiş Rize maçında Burak'ı oyuna almasını unutabilmek mümkün değil, bu hatası Burak'tan dün yararlanamamamıza sebep oldu. Umarım kendisine çeki düzen verir özellikle bu hususta.

Hamza Hoca'nın gelişiyle Selçuk'ta pozitif anlamda bir kıpırdanma görünse de Semih ve Selçuk bu sezon performanslarıyla oldukça eleştiriliyor, en çok eleştirenlerden biri de benimdir. Ancak yerlerine oynayabilecek oyuncular onlardan çok daha kötü performans gösterdikleri için eksiklikleri hissediliyor. Kadromuz yeterli(!) olduğu için herhangi bir takviye yapmadığımızı da hesaba katarsak ilk 11de mutlaka bulunması gereken oyuncuların eksikleri de takımı oldukça etkiliyor. Sakatlığı ne durumda bilmiyorum ama Semih umarım en kısa zamanda iyileşir.

İnşallah dünkü Bursa maçındaki fiyasko oyun son olur da böyle bir karşılaşma izlemeyiz bir daha, keza 2 puan kaybetmedik 1 puan kazandık dün.

Can, öncelikle hoş geldin aramıza. Umarım forumumuzda keyifli zaman geçirirsin ve düşüncelerinle olaylara farklı pencerelerden bakmamıza katkıda bulunursun.

Konuya gelecek olursam, düşüncelerine katılmamak elde değil. Eğer ergen ruhlu yöneticimiz kadromuzda eksikler var ancak maddi imkanlar transfere elvermiyor, mevcut kadroyla yolumuza devam etmek zorundayız deseydi ve eldeki verim alabileceğimiz bazı oyuncuları (Gökhan Zan vb.) yerin dibine sokmasaydı yine bir şeyler başarabilirdi mevcut kadro. Ama sen çıkıp camiayı aptal yerine koyarcasına mevcut kadro yeterli dersen gülerler adama. Ve doğal olarak futbol bilgini sorgularlar.

Düzeltme: Can, şimdi fark ettim, sen 2006´da kayıt olmuşun, hoş geldin demek biraz yanlış olmuş.

Ligin en iyi top oynayan takımına karşı, bu yabancı kuralında kadrodaki en iyi 3 yerlimizden yoksunduk. Oynanan futbola da bakınca, 1 puan iyi oldu diyebiliriz. Bursa biraz becerikli olsa iş kötü yerlere gidebilirdi. Ama son 10 dakikaya beraberliği bulmuşken, rakip eksik kalmışken hatta öne gecebilecek posizyonları da bulunca kaçan 2 puana üzülüyor insan. Fenerbahçe atardı mesela son 10 dakikada 3. golü. Aldığımız bir puan bizi şampiyon yapabilir, iş ikili averaja da kalabilir fenerle. İşte o zaman Cüneyt Çakır'ın 2 metrelik taçı görememesini iyi anarız. Ayrıca maçın Bursa lehine oynanmasında, Hamza hocanın da çok payı var. Melo- Emre ortasahası denenebilirdi, Selçuk yoklugunda, ama çok ezildiğimizi görmesine rağmen oraya hamle yapmaya geç kaldı baya