2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Başkan açıklamış ilgilendiğimiz isimleri zaten. Töre'yi istemiyorum ben ama Olcan olabilir. Zaten başkanın dediği 2 stoperden biri gelecektir.

Başkan transferler ile ilgili açıklamalarda bulunmuş.

Mevlüt için takas ve para önerisi yapmışiz. Takas da Chedjou değil Danny'i istiyormuş St.Etienne kulübü.

Stoper için adaylar Rhodolfo ile Astori. Mancini özellikle Rhodolfo'ya aşıkmış ve onu çok istiyormuş.

Kanat oyuncuşu adaylarımiz ise Olcan ve Töre'ymiş.

Mancini özellikle 2 kanat ve 1 stoper istemiş.

Hayırlısı bakalım...

Muslera ile 4 yıl daha sözleşme uzatmışız. Açıkçası Dünya Kupası başlamadan sözleşmenin uzatılmasını kabul etmesi Muslera'yı benim gözümde çok daha değerli bir oyuncu haline getirdi. 5 yabancı kuralından ötürü kalecinin yabancı olması bize biraz dezavantaj getirecek olsa da yine de durumdan ötürü memnunum. Bu durumda kanatlarımızı uzun süre Türk isimlere emanet etmek gerekebilir. Umarım Olcan transferinde bir problem çıkmaz...

Galatasaray Kulübü'nden KAP'a yapılan açıklamada;

Profesyonel futbolcumuz Fernando Muslera'nın sözleşmesinin 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarına ilişkin mali şartları aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve sözleşmesi 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarını kapsayacak şekilde uzatılmıştır.

- 2014-2015 sezonu için 2.750.000 Euro sabit transfer ücreti ve 15.000 Euro maç başı ücret,
- 2015-2016 sezonu için 3.300.000 Euro sabit transfer ücreti ve 20.000 Euro maç başı ücret,
- 2016-2017 sezonu için 3.575.000 Euro sabit transfer ücreti ve 20.000 Euro maç başı ücret,
- 2017-2018 sezonu için 3.575.000 Euro sabit transfer ücreti ve 20.000 Euro maç başı ücret,

Musleraya verilen paralar ne öyle. Finansal Fair Play diyoruz ama verilen ücretlere bak. TR'de bir kaleci için 3.575 milyon ne demek ?

NoT: Muslera'nın kalmasına sevindim benim eleştirim yüksek maliyetler.

Kadroyu 30-35 kişiden 22-23 sınırına indirirsen bu paralar koymaz. Selçuk-Burak ikilisine verilen paralara ben de karşıyım ama durum bu şekilde. Takımı zora sokan Ceyhun-Yiğit-Aydın-Aykut vs vs gibi gereksizlerin aldığı trilyonlar.

Olcan bize gelmek istiyor ve alırız tahminimce. Başkan Rhodolfo'yu çok istediğini söylemiş Mancini'nin, Balanta ve Astori isimleri de geçiyor. Bence saçmalamanın lüzumu yok, avrupadan kaliteli marka bi stoper alalım. Mevlüt için de Dany +para düşünüyormuşuz.

Balanta alınacak risk değil. Eğer sınırsız yabancı hakkımız olsa tamam ama bir kaç rapor okudum ve görüntülerini izledim saatli bomba. Bu arada yönetim de akıl mantık izan falan kalmamış. Muslera'ya 20 milyon avro bağlamınin mantığı nedir? Serbest kalma bedeli ne olacak?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Stoper alınacaksa Dany-Chedjou gönderilip Psg'li Alex tarzı tecrübeli ve üst düzey bir stoper alınmalı. Genç, tecrübesiz lazım değil..

Haber siteleri yalan konusunda birbiriyle yarışıyor. Yabancı stopler alınamaz. 5+3 Sisteminde Chedjou var zaten onu gönderemiyeceğimize göre yabancı stoper işi fos. Gönder boş yabancılar kadro bir rahatlasın. Eboue ve Dany gönderilmeli.Emre Çolak ve Aydın ile yollar kesin ayrılmalı yıllardır 2 Kilo alamayan Emre hele direk yollanmalı.Top ile etrafında dönmekten başka işe yaramıyor.Sağ bek Veysel'e emanet edilmeli.Sabri gönderilmeli.Salih dursun'u yetiştirmeliyiz.Öncelikle Galatasaray bağırsaklarını boşaltmalıdır kısaca. Olcan ve Gökhan töre kesin alınmalıdır.Mevlüt'te şart bence hem türk hem ortalamanın üzerinde bir forvet.

.....................Muslera....................
Veysel....Koray....Chedjou.....Alex T.
...............Melo Selcuk..................
Olcan.....Sneijder......Gökhan Töre
...................Mevlüt....................

Yedekler:
Bruma
Semih
Burak
Salih
Eray
Yekta
Hajrovic

Yekta ne yaptı? Düzenli oynadı bir kaç maç verimli oldu. Chedjou ise dünya kupası sonrası belli olur. Bence çok iyi futbolcu.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Seneye yabancı kuralı tekrardan değişeceği için ( fenerin cezası bitecek, beşiktaşın da stadı bitecek) abuk subuk transfer yapmanın hiç bir mantığı yok... yerli ve yabancı!! ben önümüzdeki 3 sene zarfında yabancı transferinin sınırsız olacağını düşünüyorum....

Türk futbolunu yöneten o kadar beyinsiz insan var ki,,, bugün burak, selçuk, beleşoğlu, topal, hamit... dünyanın hiç bir yerinde alamayacakları paraları sadece türk oldukları için alıyorlar... bugün bu ülkeye gelen yabancı oyuncular bile yabancı kontenjanından ötürü bu kadar paralar alıyorlar...

Yap bakalım, yabancı oyuncuyu sınırsız , bu boş beleş , tembelliği huy edinmiş , kendini zerre geliştirmeden, nede olsa türküm diyerek oturduğu yerden, dünyanın parasını kazanan laleler ne yapacak??
Bu vampir Anadolu kulüpleri ne yapacak??

Gereksiz yerli futbolcu almanın hiç bir mantığı yok.. örneğin mevlüt , benim için umut bulut kadar kabiliyetsiz... Sen artık avrupanın en iyi 15 kulübünden biriysen, senin 1. forvetin mevlüt, burak, umut o-la-maz!!
Avrupanın elit kulüplerine bakın , defans oyuncularından en az bir tanesi uzun boylu ve fiziklidir... O yüzden bu Balanta yı almanın mantığını anlamıyorum... ( hala Vidic'i kacırdığımıza yanıyorum)
Olcan ve Töre alınabilir ama bizim en büyük transferimiz Bruma olacaktır...

Ömer toprak,ishak doğan,şener özbayraklı,tarık çamdal,hakan çalhanoğlu,mevlüt erdinç,gökhan töre,olcan,serdar aziz serdar aziz gelsin. aydın,ceyhun,eboue,dany,chedjou,aykut,salih (düz adam sağ kanatta şener gibi ,tarık gibi akan adamlar lazım.)GİTSİN.
MUSLERA
ŞENER SEMİH ÖMER TELLES
MELO SELÇUK

GÖKHAN SNEİJDER OLCAN
BURAK
(MEVLÜT)

JACKSON MARTİNEZ(FANTAZİ YAPTIM SADECE)

yedekler:hajroviç,bruma,yekta,hamit,umut,ontivero,ufuk,veysel,sabri,hakan balta,koray,serdar aziz.emre çolak,hakan çalhanoğlu

Ne Yekta'sı ya !!

Yekta ve Chedjou kalmalı bence.

'ya' derken?

Yokluktan Yekta gibi kıt oyuncuları beğenmeniz normal tabi. Stoper'den top alıp, yüzünü oyuna dönüp dikine oynadığı 3-4 pası olmayan, bilmem kaç senedir takımda olupta, 2-3 maç dışında hiçbir varlık göstermeyen bir oyuncuyu takımda tutmak lazım tabi.

Chedjou'ya gelelim. Koca bir sezon boyunca, bir tek kafa topuna faul yapmadan çıktığını görmedim, Hızlı forvetler karşısında da oldukça ağır kalıyor. Sağ stoper oynadığı maçlarda çizgide yediği çalımları kimse hatırlamıyor galiba. Özellikle Chelsea maçında yediğimiz golde yapamadağı kademe de oyun bilgisinin bizim için yeterli olmadığını gösteriyor. Birçok kere onun oyun bilgisinin zayıf kaldığını gördüm. Bir sezonda bir Juventus maçı oynadı o kadar. Onu gönderip çok daha çabuk ve ayağına hakim stoper almamız mümkün. Henüz piyasası devam ediyorken itelemek lazım.

Psg'li Alex'i Milan almış. Hay beceriksiz yönetim beceremedi bir işi. Şu Dany'i, Chedjou'yu, Eboue'yi gönderin basın parayı adam gibi yabancı bir stoper alın. Yeter artık! Ujfa'dan beri adam gibi lider bir stoperimiz olmadı.

'ya' derken?

Yokluktan Yekta gibi kıt oyuncuları beğenmeniz normal tabi. Stoper'den top alıp, yüzünü oyuna dönüp dikine oynadığı 3-4 pası olmayan, bilmem kaç senedir takımda olupta, 2-3 maç dışında hiçbir varlık göstermeyen bir oyuncuyu takımda tutmak lazım tabi.

Chedjou'ya gelelim. Koca bir sezon boyunca, bir tek kafa topuna faul yapmadan çıktığını görmedim, Hızlı forvetler karşısında da oldukça ağır kalıyor. Sağ stoper oynadığı maçlarda çizgide yediği çalımları kimse hatırlamıyor galiba. Özellikle Chelsea maçında yediğimiz golde yapamadağı kademe de oyun bilgisinin bizim için yeterli olmadığını gösteriyor. Birçok kere onun oyun bilgisinin zayıf kaldığını gördüm. Bir sezonda bir Juventus maçı oynadı o kadar. Onu gönderip çok daha çabuk ve ayağına hakim stoper almamız mümkün. Henüz piyasası devam ediyorken itelemek lazım.

Yerli statüsünden haberiniz var sanırım.

Yekta'dan daha iyi yerli bir oyuncuyu nerden bulacağız ?

Ya da bulduk diyelim. Kaç milyon euro vereceğiz haberiniz var mı ?

Chedjou'dan daha iyisi gelecekse gelsin. Ama Balanta falan deniliyor. Bence kalmalı Chedjou.

Katılmıyorum size bu 2 konuda...