2014-2015 Sezonu Bütçe Kısıtlaması

Ben EKREM Hoca 'nın Alba'nın gidişine çok dur diyeceğini sanmıyorum çünkü bazen çok savruk oluyor.Hoca daha istikrarlı daha dengeli oyuncuları beğeniyor.Örneğin Shavonte Sancho Nevriye gibi.Ben Sancho ve Işıl kalınca ki eğer Nevlin alınırsa Nevriye de daha fazla dinlenebilir o zaman cçok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum

Küçük bir hayal :)
İlk 5
Işıl - Elhotova -Delle Donne- Sancho - Bone
Bench
Tuğba P. - Yasemen - Ayşe- Şebnem- Şaziye - Bahar- Nevriye- Nevlin- Nuria Martinez (5. yabancı)

Sancho ve Nevriye Ocakta katılır.

Alba'nın gitmesine açıkçası çok üzüldüm.Büyük maçların oyuncusuydu bana göre ama yinede önümüze bakmalıyız.Tek alba kaybı ile kadroyu tutarsak yinede başarıdır.Fakat Zellous gitsin diyenlere anlam veremiyorum.Hem skorer iyi savunma yapıyor.Penetresi var , şutu var.Büyük maçların % 70'inde çok iyi oynadı.Eka maçı dahil.Bu kadar kolay vazgeçmek ne desem bilemedim.Hadi gitti kimi alacağız daha kalitelisini alsan ne olacak ki?
Takıma , oyun sistemine , Galatasaray'a hemen uyum sağlayıp koordine olabilecek mi ? Resmen kumar oynamış oluruz.
Bone - Sancho - Zellous kalacak...
Bone bizim için büyük şans fiziği bu kadar iyi olup fundamental'i iyi olan birini bulmak kolay olmasa gerek.Hem gelişime çok açık Ekrem hocanın elinde 2-3 sene içinde büyük atılım yapıp felaket birine dönüşecektir.Taurasi kavganızı anlamsız buldum.Gelse iyi olur bu kadar net :D
Nuria Martinez ve Nevlin iyi hamleler fakat Ben yönetimden çok iyi iki oyuncu alınmasını bekliyorum.
Kaski yine kumara girdi.Kadroyu dağıttı.Tutar mı bilinmez ?
Fenerbahçe Cappy - angel - matovic gidiyor.Koç gidiyor.Seneye bütçede küçültmeye gittiler.Bana göre seneye favori olamazlar.
Zellous veya Bone devşirilmeli.
Nuria martinez türk statüsünde oynuyor diye birşey duydum.Ama benim öyle bir bilgim yok olan varmı ?
Bu arada Birsel için gelişmeler olabilir.

Bence de Alba harici kayıp vermesek iyi olur. Birsel zaten geçen sene feneri bırakacaktı. aziz şahsi olarak kalmasını sağladı. Ama bu sezon performansı ve yüz ifadesi ortada. Bu sene Işıl ve bizim takım öyle bir coştu ki, feneri resmen gömdüler. Bizim şimdi üç kupalı takımı dağıtmadan iki üç sağlam karakterli oyuncu alarak yola devam etmek. Umarım yöneticiler bunu başarabilir...

Alba'nın gitmesine açıkçası çok üzüldüm.Büyük maçların oyuncusuydu bana göre ama yinede önümüze bakmalıyız.Tek alba kaybı ile kadroyu tutarsak yinede başarıdır.Fakat Zellous gitsin diyenlere anlam veremiyorum.Hem skorer iyi savunma yapıyor.Penetresi var , şutu var.Büyük maçların % 70'inde çok iyi oynadı.Eka maçı dahil.Bu kadar kolay vazgeçmek ne desem bilemedim.Hadi gitti kimi alacağız daha kalitelisini alsan ne olacak ki?
Takıma , oyun sistemine , Galatasaray'a hemen uyum sağlayıp koordine olabilecek mi ? Resmen kumar oynamış oluruz.
Bone - Sancho - Zellous kalacak...
Bone bizim için büyük şans fiziği bu kadar iyi olup fundamental'i iyi olan birini bulmak kolay olmasa gerek.Hem gelişime çok açık Ekrem hocanın elinde 2-3 sene içinde büyük atılım yapıp felaket birine dönüşecektir.Taurasi kavganızı anlamsız buldum.Gelse iyi olur bu kadar net :D
Nuria Martinez ve Nevlin iyi hamleler fakat Ben yönetimden çok iyi iki oyuncu alınmasını bekliyorum.
Kaski yine kumara girdi.Kadroyu dağıttı.Tutar mı bilinmez ?
Fenerbahçe Cappy - angel - matovic gidiyor.Koç gidiyor.Seneye bütçede küçültmeye gittiler.Bana göre seneye favori olamazlar.
Zellous veya Bone devşirilmeli.
Nuria martinez türk statüsünde oynuyor diye birşey duydum.Ama benim öyle bir bilgim yok olan varmı ?
Bu arada Birsel için gelişmeler olabilir.

Whalen ve Tina diyorlar. Nasıl bir küçülme bu?

Bone, Tina Charles'ten çok daha iyi bence. Savunması var. Tina'nin fiziğine ve görev tanımına göre savunması çok zayıf. Fener maçlarında peynir gibi gedik veriyordu.

Elena Delle Donne alabilirmiyizki, bence hem albadan hemde taurasiden daha komple oyuncu.

Isil, Yasemen (Artik onasin bu kizda)
Elena Delle Donne, Sebnem
Zellous, Tugba P. , Ayse Cora
Sancho, Bahar
Nevriye, Guruda, Newlin( Latoya Sanders Türk statüsündeyse o olsun)

Bir 5 yapılacaksa; o kağıda Sancho'yu ilk olarak yazar sonra etrafına diğer oyuncuları düşünürüm.
Ekrem hoca'nın da bu şekilde düşündüğünü umuyorum.

Zellous çok underted bir oyuncu hakettiği değeri kimse vermiyor ama çıkması gerektiği anda sahneye çıkan , top ezmeyen , savunması oldukça iyi bir ''Yıldız''.Göndermek saçmalık olur üstelik takıma kattığı pozitif havada cabası

Onların küçülme dediği Cappy ve Matovicin aldığı yıllıklarla 3 4 oyuncuyu getirmek :) Tina gelirse üzülmem ama Whalen gelirse kahrolurum hem içimdeki bir burukluktu . Nevlin hayırlı olsun çok iyi yerli bir isim kattık kadroya ayrıca Tuba ile de sona yaklaşılmış umarım olur :)

Seneye transfer de gidebileceğimiz 2 yol tahmini bunlardan biri olur.
1.Albanın yerine yine avrupalı bir 3 numara almak ama böyle bir oyuncu bulmak zor belki Petrovic olabilir.
2.Bone ile yolları ayırıp yerine avrupalı 5 numara getirip 3 numara içinde amerikalı hakkımızı kullanabiliriz.

Işıl-Martinez-Özge
Tuğba Zellous Cora
Sebo Petrovic yada amerikalı 3 numara
Sancho Nevlin Bahar
Nevriye Bone yada avrupalı 5 numara

Ekrem hoca Avrupalı 5 numaralı yoksa Amerikalı 3 numara mı seçecek bu onun tercihi.

Zellous ve Bone direk gitsin zaten faydaları yokki Mantığı çok tehlikeli.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi