Alba'nın gitmesine açıkçası çok üzüldüm.Büyük maçların oyuncusuydu bana göre ama yinede önümüze bakmalıyız.Tek alba kaybı ile kadroyu tutarsak yinede başarıdır.Fakat Zellous gitsin diyenlere anlam veremiyorum.Hem skorer iyi savunma yapıyor.Penetresi var , şutu var.Büyük maçların % 70'inde çok iyi oynadı.Eka maçı dahil.Bu kadar kolay vazgeçmek ne desem bilemedim.Hadi gitti kimi alacağız daha kalitelisini alsan ne olacak ki?
Takıma , oyun sistemine , Galatasaray'a hemen uyum sağlayıp koordine olabilecek mi ? Resmen kumar oynamış oluruz.
Bone - Sancho - Zellous kalacak...
Bone bizim için büyük şans fiziği bu kadar iyi olup fundamental'i iyi olan birini bulmak kolay olmasa gerek.Hem gelişime çok açık Ekrem hocanın elinde 2-3 sene içinde büyük atılım yapıp felaket birine dönüşecektir.Taurasi kavganızı anlamsız buldum.Gelse iyi olur bu kadar net
Nuria Martinez ve Nevlin iyi hamleler fakat Ben yönetimden çok iyi iki oyuncu alınmasını bekliyorum.
Kaski yine kumara girdi.Kadroyu dağıttı.Tutar mı bilinmez ?
Fenerbahçe Cappy - angel - matovic gidiyor.Koç gidiyor.Seneye bütçede küçültmeye gittiler.Bana göre seneye favori olamazlar.
Zellous veya Bone devşirilmeli.
Nuria martinez türk statüsünde oynuyor diye birşey duydum.Ama benim öyle bir bilgim yok olan varmı ?
Bu arada Birsel için gelişmeler olabilir.