2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aron Baynes için hayal kurmayın. Daha mevcut oyunculardan para indirimi istiyoruz, baynes'mı milyon dolar para vericez? Jawai yada o tarz ucuz biri gelicek o kadar.

Baynes Nba de 700 bin dolar cıvarı kazanıyor, buda 530 bin civarına denk geliyor. İsmail şenol'un da söylediği gibi baynes için avrupa da hiç bir külüp senelik 1,5 milyon euro vermez ki bence o değerde bir oyunce deil. Diyeceksiniz ki Furkan'nın 1.3 milyon euro aldığı yerde Baynes misli ile değerlidir, benim bu noktada cevabım iki yanlıştan bir doğru çıkmaz olur. Avrupada ki muadili oyunculara bakarak Aron Baynes'in piyasası 1 milyon euro civarıdır. Bence biz de pivot için bu para olsaydı coktan pivot transferini bitirimiştik, o yüzden javai hayırlı olsun diyorum.

Sent from my iPad using Tapatalk

Lorbek ve Scola içimden gecen isimlerdi sene başından beri ama Lorbek ciddi sakatken takımın bel baglanan uzunu olamaz...Ben dün sakatlandıgını yorumu yazdıktan sonra ögrendim.

Aron Baynes kesinlikle 1.5 milyon euro eder bence, Avrupa'da pota altını domine eder. Bu arada Ersin Daçka ile 2 yıllık imzaladı. Kadrolara yazmanın bir anlamı yok.

Baynes'e hiçbir kulüp 1,5 milyon vermez diye birşey yok,verebilecek kulüplerin o pozisyona transfere ihtiyacı yok an itibari ile. Yoksa mesela Baynes ben dönüyorum Avrupaya dese ve Cska'nın ihtiyacı olsa, 2 milyon euro da verir Baynes'e.

Baynes hem bizim için hiç gerçekçi bir hedef değil,hem de Avrupa'ya dönmeyecek bence,gelecek sezon Nba'de 3-4 milyon dolarlık kontratlar bulabilir,orada uzunlara verilen saçma paraları hepimiz biliyoruz.

Bu arada Nolan gecen gun bir arkadasinin ' Nolan Turkiyeye benim favori takimima gidiyor' seklindeki tweetini rtlemis. O da kesin yarin aciklanir Nolan da. Bu arada Baynes muhabbeti nerden cikti? Bir kaynak var mi yoksa sizin kendi fikriniz mi?

Bütçe küçülmesi olayına çok kızdık tüm forum olarak ama iyi bir uzun alınırsa geçen sene ki kadrodan çok daha iyi bir kadromuz olacak. Jawai riskine girmeyelim hiç sene ortası uzun ararız şimdi ne vereceği belli olan bir adam almalıyız. Bu arada ermal cenk gibi adamla Galatasarayı ne olarak görüyorlar Efesten kovuldular biz adam ettik bunları ilk fırsatta kaçıyorlar. Cenk efeste hiçbir şey yapamaz göreceksiniz bir daha da bu kulüpten girmesin gitsin tofaşta falan oynasın!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar müjdeli haber geldi nolan smith uçaktaymış.Yarın istanbuldayım imza ve açıklama için sabırsızlanıyorum yazmış...

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p><a href="https://twitter.com/oguzpancuk">@oguzpancuk</a> I'm on plane now. And will be in Istanbul tomorrow! Can't wait for the announcement!</p>— Nolan Smith (@NdotSmitty) <a href="https://twitter.com/NdotSmitty/statuses/502906057531088896">22 Ağustos 2014</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
<iframe style="display: none;" allowtransparency="true" scrolling="no" id="rufous-sandbox" frameborder="0"></iframe>

Haddadi de Euroleaguede ciddi iş yapacak bir isimdi.Geçen yıl bir ara listemizdeydi ama Çinde kontratı var sanıyorum.O da iyi giderdi bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...