2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geleceğinden falan değil de, Raduljica'yı beğenmeyenler var. Allah aşkına Raduljica'yı da beğenmiyosanız kimi gelsin istiyosunuz takıma Kevin Love mı? Kerem Gönlüm ve Furkan Aldemir'le Allah'a emanet bi uzun rotasyonumuz var zaten. Ayrıca Zaza diyenler, dalga geçiyosunuz heralde ne Zaza'sı hala ya.

Ukrayna Liginde bekleneni verememiş,2 sene önce düşük bütçeli Partizanda bile doğru düzgün süre alamamış bir adam Raduljica.Asıl onu övenler ne zannediyor ben ona şaşırıyorum.Dediğim gibi orta seviye Avrupa takımlarında bile iş yapamamış bir adam

Şimdi üşenmedim Partizan sezonu istatistiklerine falan baktım acaba yanlış mı hatırlıyorum diye
Macvan ile beraber oynaışlar.Macvan 15 sayı 8 ribauntla açık farkla takımın 1. silahı iken Raduljica 12 dakika süre alabilmiş sadece.Yaş farkı var desen Macvan 1 yaş daha küçük.

En önemli kozu Macvan olan takımda süre alamayan adamı dünya yıldızı zannedeceğiz az daha :)

Şimdi üşenmedim Partizan sezonu istatistiklerine falan baktım acaba yanlış mı hatırlıyorum diye
Macvan ile beraber oynaışlar.Macvan 15 sayı 8 ribauntla açık farkla takımın 1. silahı iken Raduljica 12 dakika süre alabilmiş sadece.Yaş farkı var desen Macvan 1 yaş daha küçük.

En önemli kozu Macvan olan takımda süre alamayan adamı dünya yıldızı zannedeceğiz az daha :)

O zamandan bu zamana ikisinin de oyunlarında büyük değişimler var yalnız bunu göz ardı etmemek gerekli. Macvan bizde oyununda büyük gerileme yaşarken Raduljica oyununda ilerleme kaydetti. Avrupa'da kendini kabul ettirebilen bir isim değil fakat hazırlık maçlarında Avrupa için yeterli olduğunu ve artık fark yaratabilecek bir isim olduğunu gösterdi bence.

Yalnız Raduljica böyle gömülecek adam da değil. Potansiyeli olan bir oyuncuydu, özellikle de fiziği falan iyiydi, o umutla Efes'e geldi zaten. Ama Avrupa'da o aşamayı bir türlü kaydedemedi. NBA ise ona birçok şey katmış belli oluyor. Bu sebeple NBA öncesi istatistiklerini koyup, adamı "gömmeye" çalışırken, o gösterdiği gelişimi hesaba katın. Hala hücumda elit bir bitirici değil, hala hücumsal açıdan çok geniş bir repertuara sahip değil ama NBA'de kendine bir şeyler katmış, güçlenmiş. Ve bu gelişim, onun Avrupa'da iş yapmasını sağlar.

Raduljica kendini geliştirdi. O eski Raduljica degil. Az önce biten maçta Sırbistan, Yeni Zelanda'ya 102-96 yenildi. Raduljica 14 sayi 7/8 ikilik isabetiyle oynadi toplam 18 dk süre aldi.

Micov 9 dk oynadi 4 sayisi var. Djordevic'le kavga etti ve sahayi terk etti. Milli takim kariyeri sona erdi büyük olasılıkla.

Hocasiyla kavga etti. Milli takim kariyeri sona erdi. Hocasi mac sonrasi; "Bu formayi büyük oyuncular giydi, Micov'a sanirim ağır geldi. Kısa milli takım kariyeri bitmiştir" diye açıklama yaptı.

İyi tarafından bakmaya çalışıyorum; Micov kulüp kariyerine daha fazla odaklanacaktır. Bu da bizim işimize gelebilir. :)

Haha hocası bağırdı diye böyle bir tepki verdiyse bizdeki kariyeri de uzun sürmez. Ben Ergin Hocanın neredeyse adamların kafasında taktik tahtasını parçaladığını biliyorum. Ergin Hocanın Rakoçeviçle kavgası vardır ki o da efsanedir.

Haha hocası bağırdı diye böyle bir tepki verdiyse bizdeki kariyeri de uzun sürmez. Ben Ergin Hocanın neredeyse adamların kafasında taktik tahtasını parçaladığını biliyorum. Ergin Hocanın Rakoçeviçle kavgası vardır ki o da efsanedir.

Hazırlık maçlarında Raduljica ile de yaşadı bunları Djordjevic. Gereğinden fazla motive . Raduljica'ya kızdığında sahaya kadar girip oyuncuyu çekiştirdi azarladı. Bugün yine aynı olay yaşandı hemen hemen. 15 gün içinde 2 tane bu tip olay yaşanıyorsa koç da kendine bakacak.

Yalnız Raduljica böyle gömülecek adam da değil. Potansiyeli olan bir oyuncuydu, özellikle de fiziği falan iyiydi, o umutla Efes'e geldi zaten. Ama Avrupa'da o aşamayı bir türlü kaydedemedi. NBA ise ona birçok şey katmış belli oluyor. Bu sebeple NBA öncesi istatistiklerini koyup, adamı "gömmeye" çalışırken, o gösterdiği gelişimi hesaba katın. Hala hücumda elit bir bitirici değil, hala hücumsal açıdan çok geniş bir repertuara sahip değil ama NBA'de kendine bir şeyler katmış, güçlenmiş. Ve bu gelişim, onun Avrupa'da iş yapmasını sağlar.

Aynen öyle daha fazla katılamazdım sana. bir oyuncunun 2-3 yıl önceki istatistiklerine bakarak yorum yapmak yanıltıcı olur. Ben zaten Raduljica alınsın çok iyi iş yapar gibi bir sözde de bulunmadım. Belki burada isteyeceği 1-1,5 milyon ücrete de değmeyecektir ama kesinlikle Avrupa'da iyi iş yapabilecek bir uzun haline gelmiş durumda. NBA'in özellikle uzunlara çok faydası oluyor. Fiziklerini neredeyse 2 kat kadar güçlendiriyorlar, orada çok dişli rakiplere karşı mücadele veriyorlar, bütün hepsi bire bir hücum yeteneklerini çok geliştiriyor ve şut yüzdelerini bir hayli yükseltiyorlar. Raduljica'da hazırlık maçlarında görüldüğü gibi Avrupa'da gayet iyi işler yapabilecek bir uzun kıvamına gelmiş durumda. Rakibi çok iyi box ederek fiziğini çok iyi kullanıyor ve hücum ribaundu vermiyor. İkili oyunlardan sonra mid-range şutları değerlendirmekten çekinmiyor ve kendine çok güvenerek kullanıyor şutlarını. Tekrar söylüyorum alalım falan diye değil dediğim, sadece oyuncular hakkında konuşurken hak ettikleri değerleri verin tek derdim bu.

Hazırlık maçlarında Raduljica ile de yaşadı bunları Djordjevic. Gereğinden fazla motive . Raduljica'ya kızdığında sahaya kadar girip oyuncuyu çekiştirdi azarladı. Bugün yine aynı olay yaşandı hemen hemen. 15 gün içinde 2 tane bu tip olay yaşanıyorsa koç da kendine bakacak.
koçlar kendilerine bakmazlar. Obradoviç'in bağırdığı çağırdığı tartakladığı kadar hangi koç yapıyor ki.

Micov için Sırbıstanın hazırlık maçlarını bir kısmını izlemiştim. Burayada yazmıştım. Bir sorun olduğunu. Ben mental bir problem olduğunu düşünmüştüm. Bizimde katıldığımız turnuvada Micov'un koçla arasının bozuk olabileceği fikri aklıma gelmişti. Micov için düzgün bir set oynamıyordu. Oyunun içine giremiyordu. Bügünde Micov oyundan alındığı ve yanlış yerde oynatıldığını düşündüğü için koçla kavga etmiş.

Micov iyi bir şutör özellikle sabitken. Bir türlü uygun topla buluşamadı. Katic ve Raduluja'nın pas opsiyonları olmaması ve üzerine setler oynanmadığını düşünürsek iyice oyun olarak düştü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...