2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadromuz belli olalı uzun zaman oluyor ama,açıklamalar da yavaş yavaş tamamlanmak üzere.

Ben bu sezon en önemli iki transferimizi Aradori ve Nolan Smith olarak görüyorum,Nolan Smith'ten beklentim büyük,bence onun büyük sıçrama yapacağı bir sezon olacak bu sene.

Beğenmediğim bir transfer yok,sadece Pocius'un yerine Tremmel Darden tarzı biri daha iyi olabilirdi,fakat eldeki bütçeyle kurulabilecek en iyi kadro kuruldu.

Jawai transferi herkeste olduğu gibi bende de soru işareti,Kerem Gönlüm'ün Milli Takımda şu ana kadar gösterdiği performans,Furkan'ın yıllardır yerinde sayması,Erceg'in çok fazla inişli çıkışlı performansı bu pozisyona yapılacak hamleyi önemli kılıyordu,bu da Jawai oldu. Sanıyorum Ergin Hoca'nın istediği uzun Salah Mejri'ydi,o olmayınca Jawai'den başkasına gitmeyi düşündüğünü sanmıyorum,geçen sene büyük beklentilerle transfer ettik. Ben de çok beğenmiştim transferi,Erceg-Jawai ikilisi kağıt üstünde çok iyi bir mühendislik gibi duruyordu fakat sakatlık işleri bozdu. Bakalım nasıl dönecek Jawai.

4 uzun ile başlamamız beni sıkmıyor,çünkü Ergin hoca her sezona 4 uzun ile başladı,ilk sezon 5. uzun olarak Sertaç vardı,2. sezon ise,teklif geldiği anda gönderilmesi planlanan,kadroda hiç düşünülmeyen Macvan. Bu sezon da Ege olacak,umarım aldığı süreleri iyi değerlendirir.

Kerem bugün ne hook atışlarını sokabildi, ne orta mesafe attı ne birşey yaptı. Yaptığı tek şey top kaybı ve fauldü. Kerem'e emanet edeceğiz pota altını şaka gibi. He birde Jawai cabası. Birisi sakatlıktan dönemedi birisinin tek ayağı çukurda. Artık sezon içinde bir mucize olmasını bekleyeceğiz ya da takviye yapacağız. Görünen bu.

Umarim Ergin Ataman Jawaiden vazgecer. Cok iyi kadro kurduk, Jawai ile riske sokmayalim takimi. Bu arada yeni transferleri muhtemelen izleyecegimiz ilk ciddi turnuva 26 Eylulde olacak. Galatasaray, Lokomotiv Kuban, Zalgiris ve Panathinaikos.Twitter82fcb0b.jpg

Avrupa'nın en iyi oyun kurucularından belkide en iyisine sahibiz.Oyun içinde atsada kaçırsada sen keyif alıyorsun.Bazen öyle asistler yapıyor ki sen o asisti defalarca izlesen bıkmıyorsun.Gerçekten çok şanslıyız.

Yine her zaman yaptığımız saçmalığı yapıyoruz,fena bir kadro olmadi imkan dahilinde ama uzun konusu yine sıkıntı furkan hücumda yok,erceg zaten belli belirsiz,kerem 10 dk oynayacak bir adam birde ağır bir sıkıntıdan çıkmış jawai,işte bu çok saçma oysa biraz bütçe yaratıp sofoklis'i alsak tam oturacak takıma

Madem Jawai düzelmeyecek veya geç düzelecek onun sözleşmesini feshedip üzerine para koyup Sofo ve cüzzi miktara atletik uzun ile herkesin içi ferahlar sanırım.

Nedir bu Sofo sevdası yahu? Adam ayrılmayacağım diye açıklama yapıyo ama yalan haberlere inanıp hala Sofo diyoruz. Kaldı ki 15 dklik Sofo'yu alacağıma daha fazla süre alacak daha iyi pivot bulunur istendikten sonra.

Geçen yılın şampiyon olmuş takımının pivotundan bahsediyoruz. Baby Shaq gibi oyuncuları sadece para için bir yerden bir yere götüremezsiniz. Oynadığı takım her yıl F4 yapan avrupa'nın en elit takımlarından birisi. Orada organizasyon her haliyle oturmuş. Takımın önünü görebiliyor. Ya bizde ? Olur olmaz bütçe sıkıntıları ile önümüzdeki yıl burada olacağımızın garantisi var mı ? Herşey sürdürülebilir bir başarıdan geçiyor. Her oyuncunun tercihide maalesef öncelikle para değil. Daha iyi organizasyon varsa haliyle orayı tercih ediyorlar.

Bunca sıkıntıya rağmen yine de iyi bir kadro kuruldu kağıt üzerinde. Jawai için daha 3-5 maçına bakıp olmayacak galiba diyenleride anlamak zor oyuncu 1 yıldır pasif durumdaydı hemen bir anda yükleme yapılıp çift haneli istatistikler mi olması gerekiyor ? Ergin ATAMAN istiyorsa vardır bir bildiği, elbette geçen yılki Bonsu tercihini hepimiz eleştirdik ve haklıda çıktık ama bu kez bir daha o tür verimsiz ve düşük performans gösterecek birisini getirmez...

Geleceğinden falan değil de, Raduljica'yı beğenmeyenler var. Allah aşkına Raduljica'yı da beğenmiyosanız kimi gelsin istiyosunuz takıma Kevin Love mı? Kerem Gönlüm ve Furkan Aldemir'le Allah'a emanet bi uzun rotasyonumuz var zaten. Ayrıca Zaza diyenler, dalga geçiyosunuz heralde ne Zaza'sı hala ya.

KK Cedevita : Crvena zvezda Telekom 68:64 | Ceo me? [ABA League 20. kolo | 16.2.2014] - YouTube 47.30'da nolan smith'in attıgı baskete dikkat. Penetre yaparken ilk adımı gercekten öldürücü . Ama şutu bana pek güven vermedi ..

Elimizde bu kadar şutör varken Nolan'ın şutu tolere edilebilir. Penetre etsin, savunma yapsın yeterli.

Geleceğinden falan değil de, Raduljica'yı beğenmeyenler var. Allah aşkına Raduljica'yı da beğenmiyosanız kimi gelsin istiyosunuz takıma Kevin Love mı? Kerem Gönlüm ve Furkan Aldemir'le Allah'a emanet bi uzun rotasyonumuz var zaten. Ayrıca Zaza diyenler, dalga geçiyosunuz heralde ne Zaza'sı hala ya.

Raduljica dediğin adam burda 500 bin euroya oynamayacak NBA'de 1.5, 1.5,1.9 kontratı var Raduljica'nın. Avrupa'ya da kapıyı bu fiyattan açar. Bu paraya Raduljica alınır mı sence?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...