• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu zamana kadar markonun yerine hep daha iyi biri bulabileceğimizi söylemiştim ama gördüm ki çok yanılmışım, bu yüzden herkesten özür dilerim.seneye takımda furkan, cenk, sinan, göksenin, nikolov yerli rotasyonu kesin gibi.ender bence kalmayı hak ediyor.kerem gönlümle anlaştığımız söyleniyor.yerli rotasyonu olarak en iyi kadro olur diyebilirim.yabancı olarak erceg haricinde diğer oyuncuların durumu şüpheli.ben arroyonun kalmasını istiyorum herkes gibi, gordonda bence kalmalı çünkü öyle bir oyuncu bulmak kolay değil.marko paşanın da kalacağını hesap edersek 4 yabancımız oluyor.bir pivot mutlaka alınacak ve ben bunun lampe olmasını çok istiyorum.printezis konuşulmaya başlandı, isteyebileceğim ilk oyuncu olabilir kendisi.hem savaşçı hem yetenekli, mükemmel olur ve bence takımda gayet yeterli olur.langford eğer gelecekse gordon takımda kalmayacak demektir çünkü takım gereksiz kabarık olur.ve langford gelirde arroyo giderse bir guard almamız gerekecek ve bütçemiz yeterlimi bilmiyorum.yani sadece kerem gönlüm, printezis ve lampeyle çok iyi bir kadro kurulabilir.

kim gelir bilmem ama marko, cenk, sinan, arroyo,erceg seneye bu takımda olmalı. çok net.

Abi alınır alınmaz bilmem ne isimler yazılmış bir kişi de Derrick Brown yazmamış kırıldım. :)
Marko, Arroyo ve Gordon mutlaka tutulmalı kadroda. Gordon tarzında bir oyuncu bulmak çok zor sakatlıktan falan çıktı diyenler olacak merak etmeyin o da Marko gibi sağlam dönecektir ki o sağlam dönmeye daha müsait fizik ve mental bakımdan bence. Marko ve Arroyonun yaptıkları ortada zaten tereddüte gerek yok. Hairston, Bonsu ve diğer yabancılara uygun bir şekilde yol verilmeli. Ian Vougioukas da ne güzel gider bu takıma.

Spa haberleri artmaya başladı, hatta resmi olarak görüştügümüz yazılıyor. Başkan bizzat ilgeniyor bu transferler. Yakarız bu gezegeni yakarız :)

Mithat Duran: Ünal Aysal, Spanoulis transferini çok istiyor.Yunan taraftarlar Spanoulis'in evini bastı.Spanoulis ayrılmak istiyor.

Oly eski momentumunu kaybetti, bu sene birçok maçta rezil oldular, şampiyonluğu verdiler, Spa'nın evi basıldı ve Oly'nin miadı doldu artık. Bence de Spa ayrılır bu yaz Yunanistan'dan.

Spanoulis gelirse Langford gelmez o zaman. Arroyo-Spanoulis-Markoishvili kısalarıyla oluştururuz yabancı rotasyonunu.

Türk langfor da ihtiyacımız var

Langford'un gelmesi Spanoulis'e değil Gordon'ın kalıp kalmamasına bağlıdır. Bence Gordon kalsa yeterli ama kalmaya pek sıcak bakmıyor ayrıca Langford da çok formda ve Türk statüsünde oynayacak.

Spa gelirse Arroyo gider yorumunda bulunmuş Mithat abi. Yani seneye kurduğumuz bir yabancıdan feragat etmek zorundayız Spanoulis için.

Spa ile Arroyo yan yana oynar. Zaten Ergin hoca sezon başında bir röportajında birlikte oynatmak istediğini açıklamıştı.
Ancak Langford alınacaksa bütçe zorlanacaktır o yüzden Spa olayı biraz zor. Ha Ünal Başkan kendisi hediye eder orası ayrı tabi
Ama bana göre devşirme olması nedeniyle Langford en büyük transfer olur.

Somebody tell the Turkish KG he going to miss me lol lol. My big homie. Jamont gordon böyle bir mesaj atmış kerem gönlüm'e. Tam olarak ne demiş ?

İsmail şenol son dakika geçti; seneye takımlar 12 kişilik kadroda 6 yabancı bulunduracakmış. Bu iyi haber işte.

SON DAKİKA: Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezonda takımlar 12 kişilik kadrolarında 6 yabancı bulundurabilecek. (Ntv Spor)
güzel haber ama 7 olsaydı sanki daha iyi olurdu :)

SON DAKİKA: Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezonda
takımlar 12 kişilik kadrolarında 6 yabancı bulundurabilecek. (Ntv Spor)
güzel haber ama 7 olsaydı sanki daha iyi olurdu :)

Yerli statüsünde ki Langford ile bir nevi 7 yabancı olmuş olacak Allah'ın izniyle ;)

Ersin,Emir,Simmons ve Wright yabancı statüsünde olacak bundan sonra. Ismail Şenol söyledi şimdi Ntv Spor'da !!

İsmail Şenol'un dediğine göre yerli oyuncu tanımı Türkiye'de yetişen şeklinde değiştirilecekmiş yani Dudley veya olası bir Langford yabancı sayılacakmış. Devşirmeyle beraber 7 değil yani, tabi daha o kısmı daha tam net değilmiş.

İsmail Şenol söyledi; Emir, Simmons, Dudley yabancı statüsünde olacakmış. Zaza, Orhan gibi altyapılarda oynayan ve Türk pasaportu olanlar yerli sayılacakmış.

Çok iyi oldu bu karar. Langford hamlesiyle artık EL F4 mücadelesi verebilecek bir kadro oluşturabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri