• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Obradovic 4 yabancı transfer istemiş, Kleiza ve Bjelica'yı istemiyor.Bo gidiyor zaten.Fakat Bjelica ve Kleiza'nın kapı gibi sözleşmeleri var.Bjelica ile tartışmaları sonrası süresini azaltmıştı Yerine cok daha iyi birini istemiş ama Aziz, bu sözleşmelerde bir yere gidemeyecegini bildirmiş kleiza ve bjelica'nın. Bu yüzden kafadan 2 yabancı alınamayacak.Obradovic bu şartlar yerine getirilmez ise devam etme konusunda ani karar alabilir.Langford'u istemiş ama Langford bizimle anlaşınca planlar suya düşmüş. F.Bahce şuan nando de colo ve Krstic , Teodosic ile görüşüyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam biz bu Langford'u kesin aldık mı?Yani bir ön protokol var mı yoksa sözlü bir anlaşma mı söz konusu?Biz müsade etmediğimiz sürece başka bir takıma imza atamaz diyebiliyor muyuz?

Hocam biz bu Langford'u kesin aldık mı?Yani bir ön protokol var mı yoksa sözlü bir anlaşma mı söz konusu?Biz müsade etmediğimiz sürece başka bir takıma imza atamaz diyebiliyor muyuz?

Anlaşma yapıldı sözlü olarak fiyatta anlaşıldı ama başka takımlarla görüşmeyeceği konusunda söz istendi o da zaten vatandaslıga geçecek diye sorun yaratmıyor.

Transfere gelirsek ben Arroyo'nun kalacağını düşünüyorum hala. Ama bu sene ocak'ta gelebilir. Eğer Marko harici tüm yabancıları gönderebilirsek o zaman değişik bir takım kurulabilir. Ama KErme Gönlüm ve Furkan'ın uzun rotasyonunda olacağını düşününce o bölgeye alacağımız uzunun şutunun olması lazım. Erceg sözleşmesinden ayrı olarak bu yüzden kalır diye düşünüyorum. Bu arada Caner Medley denmiş çok iyi olurdu:) Eğer CSKA ile anlaşamazsa Krstic konusunda bir prensip anlaşmamız vardı ama Efes de araya girdi sanırım. Kerem Furkan gibi uzunların yanında iyi olurdu şutu olan 5 numara.

Spanoulis için başkanın hanımının bize armağanı olacak deniyor. Neresi armağan olacak bilmiyorum. Acaba bonservis mi ödenecek yoksa ikili ilişkilerini kullandığından mı olacak orası flu. Zaten çok da önemli değil. Gelsin de:) Ama Spa-Langford ikilisi olursa F8 yapmamız bile sıkıntı olabilir. Spa Jamont olsa ama bizi uçurur bence. Çünkü Spa'nın yanına savunması olan pis işleri yapacak penetreli biri iyi olurdu. Ama Jamont NBA veya yüksek hedefli bir takıma gitmek istiyor. Ozaman Shanon Brown'u isterdim şahsen. Krstic'in üzerinden potaya smaç basar turnike atıyormuş rahatlığında:) 3 Numara pozisyonu Marko Cenk ile dolar ama takıma hem 2-3 oynana biri lazım (Cenk tam yapamıyor) Hem de 3-4 oynayacak biri lazım (Caner Medley iyi oturuyor)

Krsticin hala gelme ihtimali var mı Cem abi? Çok isterdim gelmesini ya.

Bu arada, konudan bağımsız olarak bu Obradovic tam bir yavşak. Bu adam serinin raydan çıkmasının en büyük sorumlusu kesinlikle. Hakemlerin pısırıklığı ve korkaklığı yüzünden yüz buldu ve işi el ense çekmeye kadar götürdü. Abdi İpekçide ortamı bilerek gerdi ve tribünlerin kontrolü kaybetmesine yol açtı. (Azizin uşakları da fırsatı değerlendirip anons yaptırdı hemen)

Bu çirkef herifle hesabımız kapanmamalı. Elbet saha kapama kaygımızın olmadığı İpekçideki ilk maça gelecek karaktersiz herif.

Krsticin hala gelme ihtimali var mı Cem abi? Çok isterdim gelmesini ya.

Açıkçası Kristiç olayını ciddi kaynaktan dillendirildi. Ki forumda bu konuyu bilenler var misal Tutku Dİnçer. Şu an durumu ne bilmiyorum. CSKA'dan ayrılacağı ortaya çıkınca herkes saldırmaya başladı haliyle. Ne desem yalan artık

Bu arada Obra hakkında dediğim şeyler direk FB basketbol şubesinden duyduğum şeyler. Yani o gelen adamın neden geldiği vs konular onların birebir dediği şeyler

Anlaşma yapıldı sözlü olarak fiyatta anlaşıldı ama başka takımlarla görüşmeyeceği konusunda söz istendi o da zaten vatandaslıga geçecek diye sorun yaratmıyor.

Bu Langford gerçekten çok iyi bir oyuncu mu? İzlediğm maçlarda şahsen defansını iyi görmedim onun yerine defansı iyi olan ve güçlü penetreleri olan bir oyuncu gelse yada bizdeki Gordon kalsa daha iyi olmaz mı?

Bu Langford gerçekten çok iyi bir oyuncu mu? İzlediğm maçlarda şahsen defansını iyi görmedim onun yerine defansı iyi olan ve güçlü penetreleri olan bir oyuncu gelse yada bizdeki Gordon kalsa daha iyi olmaz mı?

Çok etkili bir oyuncu.Ben bu sene 10-12 maçını izledim bir maçta kötüydü sadece sizde tahminen o maçı izlemişsinizdir :)

Kendi şutunu yaratabiliyor , güçlü ve penetre özelliği var ayrıca oyun görüşü iyi ama bana göre iki çok önemli özelliği var büyük maçların hepsinde sahneye çıkıyor ve maçı yönetme özelliği çok belirgin.

Bu çok güzel haber.

Umarım bir aksilik olmaz.

Ahh keşke birde yerli statüsünde oynasa !!!

Bu çok güzel haber.

Umarım bir aksilik olmaz.

Ahh keşke birde yerli statüsünde oynasa !!!

Langford olayı sadece resmiyete dökülmedi tek sorun olabilecek nokta Barca.Ama teklifleri reddedildi.Bende çok istiyorum takıma gelmesini.

Hangi Türk oyuncuları alacağız bilen var mı?

Arroyo - Jackson - Nikolov
Langford - Sinan
Markoishvili - Cenk - Mutlu A.
Medley - Kerem G. (ne kadar istemesem de)
Bourousis - Furkan

benim için ideal. Daha sponsor belli değilken Spanoulis'i nasıl alacağımızı düşündüm. Aklıma bir sey gelmedi :) O buy-out'u ödememizin mümkünü yok bence.

Anton gavel bayern münich'e gitmiş. Delenay sonrası iyi bir hamle yaptılar.

Jamont bizim Moss'umuz. Onun kalması çok önemli.

Arroyo/Langford, Spa/Langford veya Arroyo/Spa'lı kadrolar bana pek sağlıklı gelmiyor açıkçası. Hem maddi yönden, hem de takım kimyası yönünden.

Obradovic, sezonunda basinda Kleiza ve Bjelica'yi cok yuksek maaslar vererek almamis miydi? Adam gordu tabii yagli kapiyi kafasina gore, bunu alin, olmadi gonderin diyebiliyor.

Samimi soyluyorum Bjelica'yi birakacaklarsa biz alabiliriz.

Bjelica tam olarak Ergin hocanın aradığı oyuncu.Sanmıyorum Obradovic bıraksın ama olur da bırakırsa yabancı oyuncu bonservis kuralı da kalktı.Direk çökmek lazım.Ama dediğim gibi 1 sene önce bonservis verilip alınan adamı bırakacaklarını pek gerçekçi bulmadım

Bjelica'yı göndereceklerine inanan var mı? Ciddi olamazsınız.

bjelicayı gönderirlerse mutlaka çökmemiz lazım. ayrıca efes vasilieadisi gönderiyor bu adamı alsak güzel olabilir. tam 6. yabancılık bir topçu, cenkle beraber benchten çok temiz katkı verirler. hem ucuza da gelir diye düşünüyorum.

Malum takımdan, bizim takımda görmeyi isteyeceğim tek adam var o da Bjelica. Bana göre Avrupa'nın sayılı 4 numaralarından ama kullanamıyorlar koçlarının egosu yüzünden. Bırakacaklarsa direk çökelim.

önce bi markoyla sözleşme yenileyelim de benim için en büyük transfer bu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri